Egyébként én sem gondolom, hogy az ára, bár megmagyarázni nem tudom, szűkítővel már +35k-nál járunk, ha szerelem lett volna első látásra, akkor már pont nem érdekelt volna, hogy 90-100-125, itt már mindegy. Na, mindegy túlbeszéltem, ezt is.
Gondolom azért, mert több vele a meló, Günther és Johann egész nap csak fürészeli szét a miniket, meg reszeli. Így több a selejt anyag is, ami megy a kukába, de azt is ki kell fizetned!
Tudod, gondolkodtam új hobbin, rc autók, kb 1,5 daninál már kapsz egy alap szettet, ami használható is, szóval…egyébként írtam nekik levelet a kis szar bf60-am miatt, 1 órán belül válaszoltak, du. 2-re megvolt a megoldás, hát ezt kapod, többek között.
bár ez még occsóóó cucc a 11éve 90k-ért vásárolt ProVari-hoz képest…és ne is emlegessük a tudásbéli különbséget Akkor 90k volt a csúcsminőség, most kb 140k…a forint vásárlóértéke pedig annyi lett közben amennyi
Jobb, az biztos, de olcsóbb…na az már nem. Régen talán igaz volt, ma már azért nem döglenek úgy a tankok és a modok. Én legalább is az 5 évem alatt 1 darab vapor stormmal találkoztam, ami kipurcant, igaz az kb a legalja.
Én sokkal többel.Mod az most is jött 2 sva ami nem müködött.A klón tankok meg van ami jó de van velük gond.De ja sokat javult Kína mióta ők csinálják az eredeti dolgokat is.
Én is néztem az svat, de egyrészt emlékeztem rá, hogy te is megszívtad vele, mondjuk mindegy, mert úgy is kibeleztem volna és kapott volna egy bf 60-at, de ABS? Ne már, a legolcsóbb és legszarabb műanyag evőr, ha legalább valami fsza delrin lenne. Na mindegy, így D lesz, kész, pont. Ja meg közben beszart az FT is, szóval most meg már pláne nem lesz…
Nem találok a neten eredeti caiman-t! Lehet spóroltam egy kazal pénzt? Na ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy örülnöm kéne-e , és ha igen,akkor minek. De meglepne ha tényleg verné a primet meg a bykát.