Tényleg szép!
De drága hölgyeim hadd legyek már megint az ördög ügyvédje
Én gyakorlati oldalról közelíteném meg, azért hogy senki nem jött (vagy kevesen) rá,
hogy a tűzgombnak talán a legjobb helye oldalt lenne S.B.S.-en.
Hála @Peva71 nek nekem van egy előző kiadású (de a méretek szerintem ugyanazok),
ahogy @Zolika hívja “zsebtücsim” .
Még annyit hozzá tennék, hogy nincs extra nagy kezem, vékony hosszú újaim vannak.
(szokták volt mondani hogy olyan nőgyógyász ,de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom,
mert oda nekem nincs miért járnom )
Még annyi hogy a képeken egy régi Kayfun Lite klón van, most ezt találtam a kacatok kőzött (a másik az éppen UH fürdőzik)
Tehát a lényeg én az ilyen méretű S.B.S.-t így tudom tartani, használni
Számomra nem az igazi, valahogy nem kényelmes (félre értés ne essék amikor vettem én ezzel tisztában voltam, nem @Peva71 hibája innen is csókolom a kezeit)
Viszont ha gomb átkerülne oldalra a tank alá ahol a képen az ujjam van, 2 újjal is lehetne fogni mint
egy PODot
Ugyan ez a másik oldalról.
Viszont igazán kényelmes számomra, ez a fogás lenne 3 újjal:
Viszont még egy utolsó megjegyzés , amit már @Janos_Groszeibl is említett, az S.B.S.
a tankoknál is válogat. Szerintem is akkor “szép” ha a tank teteje (drip tip nélkül)
egy síkban van a az akku tetejével Így a Lite alacsony, vagy rákell rakni a bővítőt
(ahogy használom) vagy Heat Sink adapterrel alá, kiemelni a tankot.
Így meg számomra ez éppen egy kicsit magas tank, a modhoz(de talán még elmegy) :
Amit írtam nem az én ötletem, de megerősíthetem tényleg így (lenne) kényelmes:
Tisztelettel