Vásárlásfüggők topikja

Ha új vatta van benne semmi gond egy darabig… de,hogy miért párásodik lehet le kell mennem 2-es magra 2,5-ről akkor nem csínál ilyeneket…

Én 2.5-el használom, és elég sok vattát adok neki.
De bevallom, mióta mondtad, hogy volt egy kis folyás az alján, kényszeresen tekergetem le, és nézem :joy:

1 kedvelés

én meg nagyon kevés vattát…Rakok bele többet… :+1:

Ha kevés vattát tettem jött felfelé is a drip tipbe a liquid

1 kedvelés

Igen néha jön de én akkorát nem szívok bele… :slightly_smiling_face:

Én meg több vattát tettem bele, és kicsit nagyobbra nyitottam a levegőt :blush:
Egyébként a legkisebb haranggal is meg lett az íz, csak a levegővel kellett játszanom, és azzal egyáltalán nem jön fel a liquid. Végül nekem az vált be leginkább

1 kedvelés

Érdekes én teljesen nyitott levegővel használom…

Én nem :blush:

1 kedvelés

Második (1.2 ?) lyukkal pont jó :blush:

1 kedvelés

A második 1.0
Én az 1.2-1.4-el szoktam. Érdekes, de liquid függő is :blush:

3 kedvelés

Ha valakit érdekel,10% kedvezmény minden high-end termékre:

5 kedvelés

Tényleg szép!

De drága hölgyeim hadd legyek már megint az ördög ügyvédje :slight_smile:
Én gyakorlati oldalról közelíteném meg, azért hogy senki nem jött (vagy kevesen) rá,
hogy a tűzgombnak talán a legjobb helye oldalt lenne S.B.S.-en.
Hála @Peva71 nek nekem van egy előző kiadású (de a méretek szerintem ugyanazok),
ahogy @Zolika hívja “zsebtücsim” :slight_smile: .
Még annyit hozzá tennék, hogy nincs extra nagy kezem, vékony hosszú újaim vannak.
(szokták volt mondani hogy olyan nőgyógyász :slight_smile: ,de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom,
mert oda nekem nincs miért járnom :slight_smile: )

Még annyi hogy a képeken egy régi Kayfun Lite klón van, most ezt találtam a kacatok kőzött (a másik az éppen UH fürdőzik)

Tehát a lényeg én az ilyen méretű S.B.S.-t így tudom tartani, használni

Számomra nem az igazi, valahogy nem kényelmes (félre értés ne essék amikor vettem én ezzel tisztában voltam, nem @Peva71 hibája :slight_smile: innen is csókolom a kezeit)

Viszont ha gomb átkerülne oldalra a tank alá ahol a képen az ujjam van, 2 újjal is lehetne fogni mint
egy PODot :slight_smile:

Ugyan ez a másik oldalról.

Viszont igazán kényelmes számomra, ez a fogás lenne 3 újjal:

Viszont még egy utolsó megjegyzés , amit már @Janos_Groszeibl is említett, az S.B.S.
a tankoknál is válogat. Szerintem is akkor “szép” ha a tank teteje (drip tip nélkül)
egy síkban van a az akku tetejével Így a Lite alacsony, vagy rákell rakni a bővítőt
(ahogy használom) vagy Heat Sink adapterrel alá, kiemelni a tankot.
Így meg számomra ez éppen egy kicsit magas tank, a modhoz(de talán még elmegy) :

Amit írtam nem az én ötletem, de megerősíthetem tényleg így (lenne) kényelmes:

Tisztelettel

6 kedvelés

Hát, nekem egy s.b.s sehogy sem lenne kényelmes. Kivéve a tiedet…na, nem erre a zsebtücsökre gondolok :smiley: hanem a másikra

Nem felejtettem el, még egy kis türelmedet kérem :slight_smile:

Tisztelettel

Tudom, nem is arra céloztam :smiley: Viszont tényleg csak azt az s.b.s-t tudom számomra is használhatónak elképzelni.

Nem tudom mennyire releváns, csak hogy mit mihez viszonyítunk :slight_smile:
@Zolika nak nagyon találó, “zsebtücsi” kifejezése

Mögötte a legkisseb boro mod, a mögött a BB :slight_smile:
72 mm a magassága, ugye az akku az 65 mm tehát van benne 7mm (de ugye az anyagnak is van vastagsága) akárhogy nézzük, 18650-esben ennél sokkal kisebb mod, nem nagyon kivitelezhető :slight_smile:

és ami számomra meghökkentő ez súlyban is így van!

Tisztelettel

5 kedvelés

Sqounkerek készüljetek :slightly_smiling_face:
http://www.vandyvape.com/shows/6/41.html

3 kedvelés

Khm :flushed:tetszik a flacba :grin:

Hát ez nem kicsit, odavág! :open_mouth:

Még @Janos_Groszeibl küldte be ezt a modot valahova. Ez az egyetlen sbs amit el tudok képzelni hogy használnék. (Ha ez egyáltalán sbs-nek számít​:thinking:)

1 kedvelés