Ez jó hír.
Átvételi pont a NAV.
.
.
.
.
.
.
.
.
No para.
Én sok helyen fizettem előre.Eddig mindig megjött,még kínából is.
Az jó mert itt van nem messze egy irodájuk…meg kell jelölni melyikbe kérem ?
Én is!
Szerintem mire kapható lesz az még egy hónap.
Reméljük, hogy nem.
Hát ha hozzácsaptál volna még 10euro a rendeléshez vehettél volna magában egy pöpec kis RDA-t.
https://www.barabrume.fr/reload-s-pro-rda-reload-vapor#/1379-couleur-matt_black
Az jó mert akkor már mondhatom itthon , hogy már rég rendeltem bármit is .. Aromán kívül,mert abból megint jön 9 üveg
Aztán mibe tekertem volna az RDA-t ?
A m@kkomba ?
Akár … csak azt ne posztold a ki hogyan teker topicba
Szerintem ez egy kreatív megoldás lenne!
Nekem is jön holnap!
De miért ne ?
Jó kis masina én is szeretem nagyon. Ez volt a sokadjára visszaszokós készülékem. Csak sajna látszik már szegénykének a küllemén, hogy leginkább munkahelyen van velem.
A kijelzőn lévő számok nekem eléggé picurkák, nehezen látom. Gondolom korral is jár.
Fényerő 100%-on sem valami erős.
Az élettartalomra tennék cáfolatot Vagy épp szabály erősítő kivételt
2023 februárja óta nyúzok egy luxe xr max-ot 0,2-es gtx porival (2,5-3 havonta cserélve). Többet esett már mint a forint de még semmi baja a kopáson kívül. Biztos nem egy DNA chip-es mod, de árához képest hozza azt amire ki találták. Jó üzemidős széleskörüen fel használható POD.
Szerencsés csillagkép alatt született.
Szia bocsi hogy a te postod alá írok latom te is használod ezt a keszüléket neked nincs onyan tapasztalatod vele hogy a liquid izek messze alul marad a tobbi keszülektől? szinte ize sincs?
Szia.
Nekem ugye Armour GS van, 1400 puffot tekertem még csak bele, nehezen tudok véleményt alkotni, mivel építős tankokról tértem át a podokra.
Én meg vagyok vele elégedve, most annyi új ízt, porlasztót próbáltam, hogy nem tudok érdemi választ adni.