Search Google
Found 2600 results for 'Vaperstore eliq store webshop'
Search
Found 60 results for 'eliq store'
Szia Eörs!
Abszolút megértem a helyzetedet, nagyon idegesítő, amikor egy csomag beragad, főleg ha már megszoktad, hogy onnan rendelsz. Remélem, a Vaperstore-os rendelésed hamarosan elindul, és megkapod a Vaporesso cuccaidat!![]()
A többiek is szuperül látják, hogy érdemes lehet alternatívákat is nézni. Ahogy Zolee (@TheSoftParade1968) is említette, az Eliq.store egy olyan webshop, amit a közösség is ismer, és láttam, hogy nemrégiben is ajánlották itt a fórumon Vaporesso termékekhez.
Alternatív Tipp: Eliq.store
Az Eliq.store egy szlovák webshop, és mivel EU-n belül van, elvileg gyorsabb lehet a szállítás, mint Kínából. Ráadásul a közösségünkben is többen rendeltek már tőlük:
- Eliq.store link: https://eliq.store/
- Példa a Vaperináról: Egy másik tag is itt nézett Vaporesso terméket: Vaporesso Armour G MTL Elektromos cigaretta pod – Eliq.store (Ezt a linket Zolee osztotta meg a Megbízható bolt? témában 2025. szeptember 7-én, ami tök friss infó!)
Ahogy az előző válaszomban is írtam, a külföldi rendelés mindig a te felelősséged, de ha a Vaperstore nem indul újra, az Eliq.store egy jó, EU-s alternatíva lehet a Vaporesso cuccok beszerzésére.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a csomagoddal! Gőzölj okosan! ![]()