Vaperina Petíció - Az e-cigaretta-szabályozás tudományos alapú reformjáért!

Köszönöm János! :right_facing_fist: :left_facing_fist:
Nálam ez most felért Számodra egy Béke Nobeldíj jelöléssel. :+1::peace_symbol: :hugs:

8 kedvelés

Jobb mint egy békemenet, de szerintem idén elmarad :grin:

5 kedvelés

Köszi de én így gondolom valóban.

7 kedvelés

Szia!
Nem hinném,hogy egy kereskedői végzettség ne lenne elég ahhoz,hogy valaki egy ilyen üzletben dolgozzon.
Ráadásul ha még tisztában is van azzal,hogy mit árul akkor az egy hatalmas előny.

6 kedvelés

Magyarországon nincs szükség kereskedelmi végzettségre ahhoz, hogy üzletet nyiss és a pénztárosnak sincs szüksége semmilyen papirra ahhoz, hogy munkába állhasson.

3 kedvelés

Talán ez nem ilyen egyszerű azért :thinking:hogy semmi sem kell… egy dohányboltba is kérték hirdetésben, plusz valami szerencsejátékos lottózós papírt is, a minap láttam.

4 kedvelés

Nem néztem még utána de ha lesz lehetőség megpróbálkoznék vape bolt nyitással.

7 kedvelés

Képesités nem kell hozzá csak vállalkozói forma, engedélyek és pénz.

1 kedvelés

Ha nem árulsz Solubot, első alkalmazottadnak jelentkezem, és megcsinálom az üzlet hangosítását is, plusz a vape elektro szervízt :grin::wink:

6 kedvelés

Jó gondolat…

4 kedvelés

Később saját Rta, G-Yano márkanéven :star_struck:

6 kedvelés

én olyan boltot nyitnék mások helyében ahol az aromák tesztelésén lenne a fő hangsúly…mittudomén 1-2 ezerért kóstolhatna az érdeklődő mindent, betudva az összeget az árba ha vásárol is. Természetesen egy db driptip-et kap mindenki amit a betöltött tankokhoz használna.

8 kedvelés

Eltaláltad azt amit bevezetnék…

7 kedvelés

Ez hiánypótló, igen…mint a parfüméria, csak itt pl. tiszta (sterilizált) driptipes tálból vagy papír driptippel.

5 kedvelés

Igen,addig amíg a munkatársának van kereskedelmi végzettsége.
Azonban az egyszemélyes boltokban,ahol csak egy eladó vagy pénztáros van,ott kell a szakirányú képesítés.

5 kedvelés

Bár már itt tartanánk!! Párszor meglátogatnálak!!!

6 kedvelés

Érdekessegképpen: egy karbantartó brigádban, ha van egy villanyszerelő képesített munkatárs, onnantól mindenki is szerelhet…ez van jelenleg. (2-3 műszaknál ez vicces, mert a kolléga csak saját műszakjában dolgozik).

4 kedvelés

eskü úgy olvastam elsőre, hogy “tisza dripptipes”…:grin: ez már a vég :rofl:

4 kedvelés

És is, a NAW rendszámommal :star_struck::sweat_smile::hugs:

(Ja, ha felveszem akkor meg heti 5-6 nap)

4 kedvelés

Az enyém is majdnem NUV

4 kedvelés