Nem olyannyira csodálkozás volt, mert inkább felmérgelt a dolog/eset.
Majd amikor nem lesz honnan beszerezni-megvenni jön(nek) ide “kéregetni”, érdeklődni, stb.
![]()
Rég múlt el múlt..vége van.
Építek egy talán világszinten is hiánypótló platformot, ami segít szembesíteni az olvasókat a valósággal a médiában megjelenő tévhitek és félrevezető cikkek helyett. ![]()
Tényellenőrző: bedobod a cikket, az algoritmus pedig összeveti a legfrissebb szakmailag lektorált kutatásokkal, és megmutatja, hol ferdített az újságíró.
A solub a vivo és a mellow dew korábban sem voltak jók, de sokan szívták, mert nem tudták, hogy lehetne jobb is mint egy okostelefon…
Beszabályozták, szabotálták, terelgették a közízlést egy irányba és az ott állóknak nem szavazott bizalmat az ország.
Érezni a tüskét benned, de egy pár hónap múlva, mikor a csontvázak kidőlnek a szekrényekből, kiváncsi vagyok, hogy akkor is vállalhatónak érzed-e majd…![]()
Sziasztok! Nem szoktam hozzászólni általában ilyen témához,sem beleállni egyetlen vaperbe sem. De nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolhatta bármi is változni fog a magyar vape helyzetben attól, hogy kormányváltás volt. Mikor több sokkal más fontosabb dolga lessz a jelenlegi mindenhatónak. A másik szerintem ha engedélyezve is lessz nem hiszem, hogy bárki feladná a külföldi rendeléseket elnézve legtöbben milyen aromákat szivtok. Szinte biztos vagyok benne jóval drágábban lehet idehaza megvenni mint megrendelni. Pl nikotin is van itthon de mindenki rendeli mert olcsóbb. Azért bízom benne egy kicsit egyszer javulni fog a helyzet de az nem mostanában lesz sajnos. További finom gőzóket mindenkinek. U.i azért én is aláirtam a peticiót. És remélem senki nem veszi támadásnak hanem elfoadlya egy véleménynek ahogy én is elfogadom mások véleményét.
https://index.hu/gazdasag/2026/05/07/dohanyzas-fustmentes-artalomcsokkentes-artalomcsokkentett-termek-nikotin-ursula-von-der-leyen-europai-bizottsag/
Végre elindult valami! Köszönet Szemelyácz Jánosnak! ![]()
![]()
Ezt most nem is értem. Az írásom a két síkon futó gondolatával pont azt érzékeltettem, hogy Uniós tagként a megadatik a szabad kereskedelem. Ha vannak országok, ahol nem tiltottak a Vape termékek online kereskedelme, miért rágjuk a körmünket csomagunk átvételéig?
Nálunk nem betiltották, csak megmondták, hogy honnan és mit…
A chips adó országa vagyunk. Káros az olaj a sótartalom, vagy csökkentsed, vagy fizesd meg az adóját és mehet a mérgezés, jön a bevétel a “pénz-pénz- pénzecske”…
Évről-évre a statisztika szerint kimutatott legboldogabb népek a Skandinávok…
Elenyésző az öngyilkosság az alkoholizmus és a tudat módosító és dohánytermékek fogyasztása.
A boldogtalan országokba mindenhez-is nyúlnak egy rózsaszínűbb világ megéléséért, valami önjutalmazásért és, ha üzlet is van benne, csak a megfelelő irányba kell szabályozni…
Köszönjük a Vaperbooknak, hogy a legutóbbi hírlevelükben felhívták a figyelmet a petícióra és a feliratkozóikat oda irányították és köszönjük a Vape Trolls Youtube csatornának a petícióról készült videót! ![]()
Aláírva, megosztva. Tegyünk meg mindent ami szükséges.
Köszi, átírtam.
A nejem sosem dohányzott, én 2014 tavaszán tettem le a dohányt, az Ő nagy örömére (is). Most azonnal azt válaszolta, természetesen segít, ha kitöltheti. Lányomnak is elküldtem, Ő izzítóssal él.
A remény hal meg utoljára.
Kampány igéret volt, hogy felszámolják a dohánymutyit! Ezt relativ gyorsan meg kell tenni hiszen a rendszer az országos dohánybolt ellátóval egy NER-es pénszivattyúként működik.
Sok minden volt abban a kampány ígéretben. Most a trafikok vizsgálata van terítéken újra elosztása amit ma olvastam. Én is aláírtam a peticiót de attól függően még kételkedem benne.
Szia
Újraindítottuk az email kampányt kicsit más formában hátha többen csatlakoznak. ![]()
Én & a feleségem is aláírta már és kaptam most is egy értesítést. Az nem baj.
A kedvező változásban reménykedni optimizmus, a mindenkori hatalomban kételkedni realizmus, a polgári aktivitást mellőzni nihilizmus.
Vépelni és nem aláírni, az számomra értelmezhetetlen…
…szavazni is elmentünk, nem? De.
![]()
![]()
![]()
Én majdnem ráírtam egy szülinaposra nemrég,de rákattintottam a profiljára és 3 éve nem volt bejelentkezve
így nem kívántam neki semmit ![]()
Személy szerint én is csináltam ilyet nem is egyszer, csakhogy a lelkivilágom rendben legyen.
![]()
Egyszer csak megnézi! Vagy csak egyszer! ![]()
(ún.youtuber is volt köztük)
![]()