Ért némi csalódás a hétvégén engem is. Gondolkoztam rajta, hogy leírjam-e, de egye fene…
Szóval odáig merészkedtem a petíció sikere érdekében, hogy random, idegen vapert szólítottam le. Jó ötletnek tűnt.
A történet arról szól, hogy utaztam a székesfehérvári (!) vidéki buszon, s az egyik megállóban láttam felszállni egy vapert, akinek komolyabb készülék volt a kezében. S miután épp mellém ült a buszon, megragadtam az alkalmat és megszólítottam. Szóba elegyedtem vele, elkezdtem mesélni a Vaperináról és a petícióról. Sajnos a legkevésbé sem volt vevő rá. Azt mondta, hogy ő kijár Szlovákiába cuccokért. Amikor mondtam neki, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene, azt mondta, neki ez így jó, ez egy jó kirándulás. Majd elfordította a fejét jelezve, hogy részéről a beszélgetésnek vége, s elült mellőlem.
( Gondolatban kijár az érdektelenségéért két csicska pofon, s adtam magamnak is a naivitásomért. )
Tanulságos volt…
De a lényeg, hogy nem adjuk fel. Felállok, leporolom magam és megyek tovább.
Nekem is már többen olyanok aláírták, akik vagy koca vaperek, vagy csak szolidaritásból. Úgyhogy osztom tovább, hajrá!
Mint nálam-velem a jó múltkor a futár kolléga.
Kérdezem: Ismeri-é a Vaperina oldalt, esetlegesen(feltéve, de megengedve is) tagja-é, stb.(“nagy” DL szettje volt)
Őtet nem foglalkoztatja/érdekli senki-semmi, csak neki meglegyen a havi betevő.
Csak a Heisenberg amit pöfékel/ismer. Akárhány ml/hónap.
Kifizettem a vape csomagomat és becsuktam a kocsija ajtaját!
Akárkinek mondtam a fórumot is a “gyàrban”, a legtöbbje nagy neonszínes műanyag 100in1 típusú támadófegyvert szívogat, és nemigen izgatta fel őket, hogy ebben fejlődni, erről értekezni is lehet. Régebbi 1-2 ismerős talán regisztrált, de valószínűleg “csendes tag” vagy be se nagyon lép.
miért csodálkozol…mikor tele az ország azokkal akinek mindegy mi (vagy ki), csak az ne ami eddig. Kisebbséget képviselünk sajnos, emiatt a közöny hatványozottan hátrány
Nem olyannyira csodálkozás volt, mert inkább felmérgelt a dolog/eset.
Majd amikor nem lesz honnan beszerezni-megvenni jön(nek) ide “kéregetni”, érdeklődni, stb.
Építek egy talán világszinten is hiánypótló platformot, ami segít szembesíteni az olvasókat a valósággal a médiában megjelenő tévhitek és félrevezető cikkek helyett.
Tényellenőrző: bedobod a cikket, az algoritmus pedig összeveti a legfrissebb szakmailag lektorált kutatásokkal, és megmutatja, hol ferdített az újságíró.
A solub a vivo és a mellow dew korábban sem voltak jók, de sokan szívták, mert nem tudták, hogy lehetne jobb is mint egy okostelefon…
Beszabályozták, szabotálták, terelgették a közízlést egy irányba és az ott állóknak nem szavazott bizalmat az ország.
Érezni a tüskét benned, de egy pár hónap múlva, mikor a csontvázak kidőlnek a szekrényekből, kiváncsi vagyok, hogy akkor is vállalhatónak érzed-e majd…
Sziasztok! Nem szoktam hozzászólni általában ilyen témához,sem beleállni egyetlen vaperbe sem. De nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolhatta bármi is változni fog a magyar vape helyzetben attól, hogy kormányváltás volt. Mikor több sokkal más fontosabb dolga lessz a jelenlegi mindenhatónak. A másik szerintem ha engedélyezve is lessz nem hiszem, hogy bárki feladná a külföldi rendeléseket elnézve legtöbben milyen aromákat szivtok. Szinte biztos vagyok benne jóval drágábban lehet idehaza megvenni mint megrendelni. Pl nikotin is van itthon de mindenki rendeli mert olcsóbb. Azért bízom benne egy kicsit egyszer javulni fog a helyzet de az nem mostanában lesz sajnos. További finom gőzóket mindenkinek. U.i azért én is aláirtam a peticiót. És remélem senki nem veszi támadásnak hanem elfoadlya egy véleménynek ahogy én is elfogadom mások véleményét.
Ezt most nem is értem. Az írásom a két síkon futó gondolatával pont azt érzékeltettem, hogy Uniós tagként a megadatik a szabad kereskedelem. Ha vannak országok, ahol nem tiltottak a Vape termékek online kereskedelme, miért rágjuk a körmünket csomagunk átvételéig?
Nálunk nem betiltották, csak megmondták, hogy honnan és mit…
A chips adó országa vagyunk. Káros az olaj a sótartalom, vagy csökkentsed, vagy fizesd meg az adóját és mehet a mérgezés, jön a bevétel a “pénz-pénz- pénzecske”…
Évről-évre a statisztika szerint kimutatott legboldogabb népek a Skandinávok…
Elenyésző az öngyilkosság az alkoholizmus és a tudat módosító és dohánytermékek fogyasztása.
A boldogtalan országokba mindenhez-is nyúlnak egy rózsaszínűbb világ megéléséért, valami önjutalmazásért és, ha üzlet is van benne, csak a megfelelő irányba kell szabályozni…
Köszönjük a Vaperbooknak, hogy a legutóbbi hírlevelükben felhívták a figyelmet a petícióra és a feliratkozóikat oda irányították és köszönjük a Vape Trolls Youtube csatornának a petícióról készült videót!
Egy felvetés…Szerintem változtatni kéne a petíciós adatlap szövegén.
Aki nem dohányzik vagy vape-el, de az ügyünk mellett áll az nem jelölheti be, hogy felnőtt “fogyasztó”…ugye?!
Jobb lenne ha a “fogyasztó” szó kimaradna…elég az, hogy 18 éves elmúlt.
Ne kelljen már valótlant bejelölnie annak aki nem nikotinfüggő, de támogatná az ügyünket. Pl mert passzív dohányos, stb
A nejem sosem dohányzott, én 2014 tavaszán tettem le a dohányt, az Ő nagy örömére (is). Most azonnal azt válaszolta, természetesen segít, ha kitöltheti. Lányomnak is elküldtem, Ő izzítóssal él.