Vaperina App 🎉

Sziasztok :wave:

Androidosok FIGYELEM! :point_up: A mai nappal elérhető és letölthető a Vaperina App a Google Play áruházból is. Nagyon köszönjük ha értékeled Vaperinát a Play-en is :hugs:

google-play-vaperina

63 kedvelés

Lehet egy hülye kérdésem :slight_smile: ez az app mit csinal, vagy mire jo? Letöltöttem ranyomok es elinditja a bongeszobol az oldalt.

3 kedvelés

Szia :wave: Chrome szükséges hozzá, hogy megfelelően működjön.

3 kedvelés

A chrome miben másabb, miben tud többet egyéb böngészőtől?
-én személy szerint pl gyűlölöm a Chrome-ot, az az első amit letisztítok az új telefonjaimról mindig…

Frissítettem egy korábbi témát ami a támogatott böngészőkről szól. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Vaperina App (frissítés) :rocket:

Elérhető az új verzió…

• Ez a frissítés javítja az állapotsor és a navigációs menü színét, hogy megfelelően változzon világos illetve sötét módban.
  • Új indítóképernyő :arrow_down_small:
  • Shortcut funkció (Azonnali navigációt biztosít az app előre meghatározott részeire. Pl.: azonnal indíthatsz új témát vagy léphetsz a könyvjelzőidhez, üzeneteidhez stb… (az app ikon nyomva tartásával hívható elő):arrow_down_small:
7 kedvelés

Jól kezd kinézni, lehet hogy lassan kipróbálom :+1: bár chrome alatt mobil nézetben is frankó.
(Akinek az App-ja faca, az már fél siker :grin:)

6 kedvelés

Meg jobb is ,mint laptopon! Tetszik!

4 kedvelés

ios-ra várható lesz ?

3 kedvelés

Szia :wave: Ne haragudj totál elmaradt itt a válaszom :confused: Most pótolom :arrow_down_small:

iOS -re jelenleg Vaperina WebApp verziója érhető el ami tulajdonképpen, amióta (iOS/iPadOS 16.4) az Apple engedélyezi a push értesítések küldését (PWA -ból) teljesen úgy működik, mint egy AppStore -ból telepített alkalmazás.

Safariból megnyitva Vaperinát, a Főképernyőhöz adás gombra koppintva hozzá tudod adni a főképernyőhöz az appot. Amennyiben iOS/iPadOS 16.4 vagy újabb rendszert használsz az app megnyitása és bejelentkezés után egy banner jelenik meg fent, ahol lehetőséged van bekapcsolni a push értesítéseket. Ha valamiért mégsem jelenne meg akkor az értesítések oldalon tudod engedélyezni.

6 kedvelés

Beröffentettem az ios “appot”! Csúcs. Nem is kell ide store külön. Örök app lessz! :sunglasses::handshake:

4 kedvelés

1000+ letöltésnél jár a Vaperina App :vaperina: a Google Play áruházban. :rocket:

Ha még nem tetted, töltsd le és próbáld ki, hogy még biztonságosabban, gyorsabban és kényelmesebben Vaperinázhass, mint a böngészőből. Nagyon köszönjük ha hagysz egy véleményt, értékelést is. :hugs:

iOS-en pedig, e korábbi bejegyzés alapján lehet telepíteni: Vaperina App 🎉 - #11 Donat által

9 kedvelés

Frankó gratulálok!
ui: most váltottam iosra háát még nem sikerült appot csinálnom… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Szia János!
Elsőre azt olvastam iqosra. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Szia John!
Arra semmi képp… :grin:

7 kedvelés

Androidon Chrome alatt nekem annyira FB-szerűen és flottul fut, még nem tudtam magam rávenni, hogy appoljak :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szia Jani :wave:

Mutatom:

Safariból megnyitod az oldalt és alul a megosztás ikonra koppintasz.

Aztán feljön a megosztási panel és legörgeted, majd a Főképernyőhöz adásra koppintasz.

Majd fent jobb oldalt a Hozzáadás gombra koppintasz és elhelyezi a Vaperina ikont a főképernyődön. Ennyi tulajdonképpen :slightly_smiling_face:

A push értesítéseket pedig a beállításokban tudod majd engedélyezni.

9 kedvelés

Szia Don!
Sikerült…Köszi szépen!

8 kedvelés