Sziasztok
Androidosok FIGYELEM! A mai nappal elérhető és letölthető a Vaperina App a Google Play áruházból is. Nagyon köszönjük ha értékeled Vaperinát a Play-en is
Sziasztok
Androidosok FIGYELEM! A mai nappal elérhető és letölthető a Vaperina App a Google Play áruházból is. Nagyon köszönjük ha értékeled Vaperinát a Play-en is
Lehet egy hülye kérdésem ez az app mit csinal, vagy mire jo? Letöltöttem ranyomok es elinditja a bongeszobol az oldalt.
Szia Chrome szükséges hozzá, hogy megfelelően működjön.
A chrome miben másabb, miben tud többet egyéb böngészőtől?
-én személy szerint pl gyűlölöm a Chrome-ot, az az első amit letisztítok az új telefonjaimról mindig…
Frissítettem egy korábbi témát ami a támogatott böngészőkről szól.
Sziasztok
Vaperina App (frissítés)
Elérhető az új verzió…
Jól kezd kinézni, lehet hogy lassan kipróbálom bár chrome alatt mobil nézetben is frankó.
(Akinek az App-ja faca, az már fél siker )
Meg jobb is ,mint laptopon! Tetszik!
ios-ra várható lesz ?
Szia Ne haragudj totál elmaradt itt a válaszom Most pótolom
iOS -re jelenleg Vaperina WebApp verziója érhető el ami tulajdonképpen, amióta (iOS/iPadOS 16.4) az Apple engedélyezi a push értesítések küldését (PWA -ból) teljesen úgy működik, mint egy AppStore -ból telepített alkalmazás.
Safariból megnyitva Vaperinát, a Főképernyőhöz adás gombra koppintva hozzá tudod adni a főképernyőhöz az appot. Amennyiben iOS/iPadOS 16.4 vagy újabb rendszert használsz az app megnyitása és bejelentkezés után egy banner jelenik meg fent, ahol lehetőséged van bekapcsolni a push értesítéseket. Ha valamiért mégsem jelenne meg akkor az értesítések oldalon tudod engedélyezni.
Beröffentettem az ios “appot”! Csúcs. Nem is kell ide store külön. Örök app lessz!
Sziasztok
1000+ letöltésnél jár a Vaperina App a Google Play áruházban.
Ha még nem tetted, töltsd le és próbáld ki, hogy még biztonságosabban, gyorsabban és kényelmesebben Vaperinázhass, mint a böngészőből. Nagyon köszönjük ha hagysz egy véleményt, értékelést is.
iOS-en pedig, e korábbi bejegyzés alapján lehet telepíteni: Vaperina App 🎉 - #11 Donat által
Frankó gratulálok!
ui: most váltottam iosra háát még nem sikerült appot csinálnom…
Szia János!
Elsőre azt olvastam iqosra.
Szia John!
Arra semmi képp…
Androidon Chrome alatt nekem annyira FB-szerűen és flottul fut, még nem tudtam magam rávenni, hogy appoljak
Szia Jani
Mutatom:
Safariból megnyitod az oldalt és alul a megosztás ikonra koppintasz.
Aztán feljön a megosztási panel és legörgeted, majd a Főképernyőhöz adásra koppintasz.
Majd fent jobb oldalt a Hozzáadás gombra koppintasz és elhelyezi a Vaperina ikont a főképernyődön. Ennyi tulajdonképpen
A push értesítéseket pedig a beállításokban tudod majd engedélyezni.
Szia Don!
Sikerült…Köszi szépen!