Sziasztok
Androidosok FIGYELEM! A mai nappal elĂ©rhetĆ Ă©s letölthetĆ a Vaperina App a Google Play ĂĄruhĂĄzbĂłl is. Nagyon köszönjĂŒk ha Ă©rtĂ©keled VaperinĂĄt a Play-en is
Sziasztok
Androidosok FIGYELEM! A mai nappal elĂ©rhetĆ Ă©s letölthetĆ a Vaperina App a Google Play ĂĄruhĂĄzbĂłl is. Nagyon köszönjĂŒk ha Ă©rtĂ©keled VaperinĂĄt a Play-en is
Lehet egy hĂŒlye kĂ©rdĂ©sem ez az app mit csinal, vagy mire jo? Letöltöttem ranyomok es elinditja a bongeszobol az oldalt.
Szia Chrome szĂŒksĂ©ges hozzĂĄ, hogy megfelelĆen mƱködjön.
A chrome miben mĂĄsabb, miben tud többet egyĂ©b böngĂ©szĆtĆl?
-Ă©n szemĂ©ly szerint pl gyƱlölöm a Chrome-ot, az az elsĆ amit letisztĂtok az Ășj telefonjaimrĂłl mindigâŠ
FrissĂtettem egy korĂĄbbi tĂ©mĂĄt ami a tĂĄmogatott böngĂ©szĆkrĆl szĂłl.
Sziasztok
Vaperina App (frissĂtĂ©s)
ElĂ©rhetĆ az Ășj verziĂłâŠ
Jól kezd kinézni, lehet hogy lassan kipróbålom bår chrome alatt mobil nézetben is frankó.
(Akinek az App-ja faca, az mår fél siker )
Meg jobb is ,mint laptopon! Tetszik!
ios-ra vĂĄrhatĂł lesz ?
Szia Ne haragudj totĂĄl elmaradt itt a vĂĄlaszom Most pĂłtolom
iOS -re jelenleg Vaperina WebApp verziĂłja Ă©rhetĆ el ami tulajdonkĂ©ppen, amiĂłta (iOS/iPadOS 16.4) az Apple engedĂ©lyezi a push Ă©rtesĂtĂ©sek kĂŒldĂ©sĂ©t (PWA -bĂłl) teljesen Ășgy mƱködik, mint egy AppStore -bĂłl telepĂtett alkalmazĂĄs.
SafaribĂłl megnyitva VaperinĂĄt, a FĆkĂ©pernyĆhöz adĂĄs gombra koppintva hozzĂĄ tudod adni a fĆkĂ©pernyĆhöz az appot. Amennyiben iOS/iPadOS 16.4 vagy Ășjabb rendszert hasznĂĄlsz az app megnyitĂĄsa Ă©s bejelentkezĂ©s utĂĄn egy banner jelenik meg fent, ahol lehetĆsĂ©ged van bekapcsolni a push Ă©rtesĂtĂ©seket. Ha valamiĂ©rt mĂ©gsem jelenne meg akkor az Ă©rtesĂtĂ©sek oldalon tudod engedĂ©lyezni.
Beröffentettem az ios âappotâ! CsĂșcs. Nem is kell ide store kĂŒlön. Ărök app lessz!