Sziasztok egy kérdéssel fordulnék hozzátok régóta filózom egy ötleten hogy működne-e ha rendelnék gyógyszertári minőségű propilén glikolt és növényi glicerint akkor ebből előtudnám állítani az (Alaplevet) aromának pedig a boltokban kapható étel aromákat használnám? A chatGPT szerint működhet de nyílván tuddom hogy ez nem biztos infó nikotinnak pedig a boostert használnám ez nagyon elborult vagy működne?
Szia!
10-en éve próbáltuk sokan az étel aroma,vízipipa aroma,bor aroma, nem működik nagyon hamar elkokszólodik minden és nem is inhalálásra valók. Tehát nem.
Bor aroma? ![]()
![]()
“Koccintós” PG
amúgy igazad vagyon. Néhány olyan ételaroma működhetne, ami amúgy is borzasztó önmagában is töményen, de nem tartalmaz színezőanyagot.
(Vanília, kókusz….fújj, abba is hagyom a sort).
(Szerintem a Solub amúgy is ellopná az ötletet
)
Senkit sem beszélnék rá, de 10ml a 20 liter eléréséhez, gazdaságos arány. ![]()
Félreértés ne legyen, még csak nem is gondolkodok a dolgon.
![]()
szóval akkor ha az aroma kérdést valahogy megoldódna akkor a többi része működne?Mert mostanában eléggé megvannak szorítva az ecigisek vagy eldobhatóra váltasz vagy szívod azt a vivo-s szart.
Idáig előre bekevert alaplevet vásároltál-használtál?
“Egy rakás” vaper itt saját magának keveri az alapot.
Minden csak saját felelősségre!
![]()
Pontosan leírtad hogy kell csinálni.
A shopokban “ételaromának” szokás manapság nevezni a “mi “ aromáinkat egyéb okokból.
Csak megbízható,általunk preferált helyről rendelj !
Ha olvasol,vagy használod a nagyító ikont,megtalálod amit keresel még mielőtt rákérdeznél :”honnan,én is kérek infót,kifogyóban vagyok stb “
Ösztönösen kényszert érzek már sokadjára![]()
Szivesen.
(De elgondolkodom magamon,és nagyon szerettem a szüleimet akik tanítottak
)
Tegyél félre mindenféle érzelmet, csak olvasgassá’!
(kár a gőzért
)
![]()
Mennyi savazást kapnék ha tényleg bunkón kérdeznék vagy válaszolnék ?
Eddig még nem tettem,de ami késik az ugye lassan úton van !
Már én sem merem leírni itt az oldalon sehol, hogy “kis hazánkban is beszerezhető minden”.
Bunkó nem is “merek” lenni.( pedig szoktam)
Nagyon igazad van.
Nagy tajparaszt is tudok lenni ha ……
Nemrég írtam máshol ugyan ezt,ha valaki keres,az talál itthon is,csak hát a lustaság az sajnos pofátlanság…….nem félegészség.