Tessék parancsolni…
Ez inkább kisebb csatajelenet grat
Akció volt…
Az amúgyis felfokozott évvégi “hajtásban” lévő “véperek” kedélyét hovatovább még jobban felcsigázta.
Mikor nincs ? …
Nem mindegy, hogy 20, 50, 70 bő két évre vettem csak kivonatost
(Lassan olcsóbb mint a tojás a bótba )
Pedig a 6 lityi madártejhez kell pár db. (Tojás, nem kivonat! )
Igazából nekünk Mind1 … Mert már alacsonyabb % nál is bevásárolunk … Mikor magasabb lesz a % akkor meg újra
Most írjam le ,hogy beteg …, vagyunk
Kivonatosok még az 50-es körben jöttek, azokat fel se mertem ide rakni, mer a fejemet veszitek…
Már gyomoridegem van, hogy megyek szombat reggel nagybevásárolni, összekaparom magam.
De legalább az Euro szárnyal
De lesz madártej, munkáshitelre is akár, ebből már végképp nem engedek
Nekem is volt egy kör “drága” 50-es…mert akkor még volt választék (értsd: könnyebb venni vackot )
3 évig K Flavour-t szívtam, (Alfie, Grace, Garrison) a maga árával… Igen, itt is megvan a betegség…
Mondjuk, nem ünneprontás-képpen, de mindjárt 3. éve hogy újra vapelek és tag vagyok…Az akkori árakra visszaemlékezve, a 3 év alatt sacc felment minden a másfélszeresére. Spec. örülök az akciónak.
Ja, nem vagyok beteg csak mindkét rendelést addig leckelgettem, hogy frísipping is meglegyen
70%-nál már nem sikerült kihoznom a freesippinget… (jövőre lesz amúgy 14 éve a vape nálam…)
Az már szép idő…
Arany korszak volt… Végigélni a fejlődést, jöttek ki az időtállóbbnál időtállóbb készülékek… (mindegyik csőmodom 10 éves kb…)
Nekem is tetszenek baromira. Ha nem lennék ennyire csoró biztos vettem volna már én is. Tudom borul,gurul nem praktikus de akkor is szépek.
Nekem is megérkezett tegnap az utolsó csomagom az évben!! A Zivipf-től huzalok!! hogy Zolika mondta a vattára, hogy kb életem végéig elég, most már a huzal is!!
Jól van már bővül a lista kiktől lehet, adott esetben kölcsönkérni megszorulás esetén…
Ezzel nincs is semmi baj!!