Utolsó csomag

Tessék parancsolni… :slight_smile:

18 kedvelés

Ez inkább kisebb csatajelenet :grin:grat :+1:

7 kedvelés

Akció volt… :smiley:

6 kedvelés

Az amúgyis felfokozott évvégi “hajtásban” lévő “véperek” kedélyét hovatovább még jobban felcsigázta. :wink: :saluting_face:

7 kedvelés

Mikor nincs ? … :sob::sob::sob::joy:

5 kedvelés

Nem mindegy, hogy 20, 50, 70 :grin:bő két évre vettem csak kivonatost :roll_eyes:

(Lassan olcsóbb mint a tojás a bótba :wink::pleading_face::rage:)

6 kedvelés

Pedig a 6 lityi madártejhez kell pár db. :yum:(Tojás, nem kivonat! :grimacing:)

7 kedvelés

Igazából nekünk Mind1 … Mert már alacsonyabb % nál is bevásárolunk … Mikor magasabb lesz a % akkor meg újra :joy:

Most írjam le ,hogy beteg …, vagyunk :joy:

5 kedvelés

Kivonatosok még az 50-es körben jöttek, azokat fel se mertem ide rakni, mer a fejemet veszitek… :rofl:

6 kedvelés

Már gyomoridegem van, hogy megyek szombat reggel nagybevásárolni, összekaparom magam.
De legalább az Euro szárnyal :hugs::scream:

De lesz madártej, munkáshitelre is akár, ebből már végképp nem engedek :hugs:

7 kedvelés

Nekem is volt egy kör “drága” 50-es…mert akkor még volt választék (értsd: könnyebb venni vackot :roll_eyes::grin:)

6 kedvelés

3 évig K Flavour-t szívtam, (Alfie, Grace, Garrison) a maga árával… Igen, itt is megvan a betegség… :rofl:

7 kedvelés

Mondjuk, nem ünneprontás-képpen, de mindjárt 3. éve hogy újra vapelek és tag vagyok…Az akkori árakra visszaemlékezve, a 3 év alatt sacc felment minden a másfélszeresére. Spec. örülök az akciónak.
Ja, nem vagyok beteg​:grin: csak mindkét rendelést addig leckelgettem, hogy frísipping is meglegyen :grin:

8 kedvelés

70%-nál már nem sikerült kihoznom a freesippinget… (jövőre lesz amúgy 14 éve a vape nálam…)

8 kedvelés

Az már szép idő…

7 kedvelés

Arany korszak volt… Végigélni a fejlődést, jöttek ki az időtállóbbnál időtállóbb készülékek… (mindegyik csőmodom 10 éves kb…)

8 kedvelés

Nekem is tetszenek baromira. Ha nem lennék ennyire csoró biztos vettem volna már én is. Tudom borul,gurul nem praktikus de akkor is szépek.

7 kedvelés

Nekem is megérkezett tegnap az utolsó csomagom az évben!! A Zivipf-től huzalok!! hogy Zolika mondta a vattára, hogy kb életem végéig elég, most már a huzal is!! :smiling_face: :smiley:

9 kedvelés

Jól van már bővül a lista kiktől lehet, adott esetben kölcsönkérni megszorulás esetén… :stuck_out_tongue_winking_eye:

10 kedvelés

Ezzel nincs is semmi baj!! :blush:

7 kedvelés