Nemrégiben talán valami rapper Magyarországon meglátva a Negró cukrort feljelentést akart tenni.
Biztos amcsi volt…
2in1 a cukor után nem kell fogat mosni van fertőtlenítés…
Mi már akkor tudtuk a frankót
Azért visszatérve a Szerencsi tej csoki, és a Bazoka rágó volt a legtutibb!!
Elmentem mézes kalácsot sütni a gyerekkel … erre nem győzök vissza olvasni … De a lényeg ! azóta rendelt már valaki valamit ? Mondjuk Afroamerikai csókot
Turbó rágó az én gyerek korom menő manója … Talán azokat a matricákat kezdtem elsőnek gyűjteni. Aztán jött a kosaras kártya … Nem vagyok túl öreg ,de már ez is kurva rég volt
Tényleg a lutra … Abból volt pár fajta … Ment a biznisz
Hogy is volt az a régi xar vicc?
-Adjál magadról 2 fotót!
-Ok, de miért kell kettő?
-Hát egyet a Lutra albumba, egyet meg cserélni
Én még ragasztgattam takarékbélyeget
Rendelni nem rendeltem de pár perccel ezelőtt kiderült számomra, hogy a francia shopok 2 év garanciát adnak a vape eszközökre
Én csak bevettem a bélyeget semmi gyűjtögetés…az árt a minőségének
Mikor gyerek voltam, a kréta még lázat csinált, és a technokol meg a nitrohígító volt az ismert kemény drog de egy kisdobos nem kábulhat (bár a nyakkendő lényege se jött át, csak izzadt benne a nyakam )
Az én időmben… már az a hír járta hogy a tecnokol sem a régi …
Tényleg, a takarékbélyeg! Én is gyűjtögettem, ragasztottam szorgosan
Van még másik shop … Fel a fejjel
Szép kis készlet … Az mind 3 cső mod ?
Persze, megoldom, csak szomorkodom, aromaparadise, v@pe42, és most a m@ster of vape is…
Csőmodok, igen, öregek, de megbízhatóak, csak enni kérnek, meg 2 évente új akksipárt…
Majd kérünk róluk külön fotót…majdnem csúnyát írtam minek … Maradjunk annál ,hogy nyáladzani rájuk