Utolsó csomag

Németország…

7 kedvelés

Talán nem Svéd VPN-t kéne használni… :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés

A hűtőszekrény tabu az asszonyoknál, csak óvatosan, ha arra kerül a sor…

7 kedvelés

ABBÁT hallgatni :roll_eyes:

6 kedvelés

Majd a hat liter madártejem meg nem tudom hova rakni, az erkélyen lesz vagy 12 fok :roll_eyes:szóval lehet hogy lesz egy pakolászás pár napig.

7 kedvelés

Tudom János, csak azért írtam mert vagy én hibáztam vagy ők , mert 2 nap után itt volt Pesten és szépen kiment Svédbe!! Ezért írtam!! :rofl: :grin:

7 kedvelés

Akkor repülövel hozták Te kiemelt vásárló vagy nekem 4-5nap… :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

A Zivipf -től kaptam a nyomjövetést mikor írtam nekik emailt, hogy hol lehet!! Azt válaszolták ők sem értik mit keres Svédben!!

7 kedvelés

Egyszer jártam hasonlóan:Olaszból jött a csomag -Magyar-majd tovább csehek Írtam nekik így vissza forditották és ide ért… :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Most nézem a dátumokat nálad megvan:Köcsög Télapu nyulta a csomid…

8 kedvelés

Nekem az a fura, hogy dhl nyomkővető ma meg átvette a magyar posta!! :thinking: De nem hibáztatom őket, lehet én rontottam valamit!! Bár azt sem mondták!! Most már ideér!! :grin: :blush:

5 kedvelés

Akkor nagyon köcsög!! Mert hazavitte!! :grin: :smiley:

5 kedvelés

Országon belül a Magyar post hozza.
Lehet vapel az öreg… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Ja !! Kellettneki a drót!! :grin: :smiley:

6 kedvelés

Forró drót, mert fent hideg van a szánon… :roll_eyes:

7 kedvelés

Ha jó csávó, akkor kivonatost tol :rofl: piros driptippel

6 kedvelés

Gyerek koromba egyszer egy csokim tűnt el ,pedig anyám megvette láttam(bár lehet húgom megette)Vigyázni kell az öregre.

7 kedvelés

Amikor egész nap a félcipőmben úgy voltam iskolában, hogy nem vettem észre a belecsempészett pici csokimikulást :roll_eyes::pleading_face::hugs:

8 kedvelés

amatőr vagy vagy a cipőd volt marha nagy… :grin:

6 kedvelés

Jó nagy cipőd volt!! :grin: :rofl:

6 kedvelés