Utolsó csomag

Megfogadtam, hogy megállok. Részemről nincs értelme tovább vásárolni :heart_eyes:

11 kedvelés

Negyedikén rendeltem-6-kán már Pesten volt a reptéren, azt szépen elment Svédbe és ma érkezett vissza Pestre!! Hogy miért nem tudom!! Lehet én rontottam, de közben írtam nekik emailt ők küldték a követöt és ők sem értették mit is keres ott!! :grin: :rofl:

8 kedvelés

A feleségétől kaptam két új dobozt, csak szólok :rofl::grin:

8 kedvelés

Akkor elsején azt a fogadalmat tedd, hogy azokat is telerakod!! Vagyis azt nem kell megfogadni!! :grin: :rofl:

7 kedvelés

Mostmár csak az akciókra megyek :rofl:, még gondolkozom mi legyen a sorsa a két doboznak :grin:

6 kedvelés

Én ma jeleztem a drágámnak ,hogy tavasszal illene selejtezni a ruhatárát … persze azt nem tettem hozzá ,hogy jó lenne nekem az egyik fiókja :joy:

8 kedvelés

Cseles :rofl:

7 kedvelés

Állítva pont befér a 120ml és flakon (tesztelve ) … Vétek lenne kihagyni :joy:

7 kedvelés

Remélem lesznek évnyitó akció :grin: :rofl:k!!Akkor kellenek!! :grin:

5 kedvelés

After, meg utó, meg pótszilvi, meg záróbuli…tuti lesz még​:joy:sajnos…amúgy :disappointed_relieved:

6 kedvelés

Kell hogy legyen, huzalt meg vattát nem vettem :thinking:

6 kedvelés

Én sem, és 2028 év vége körül huzallal már bajban lehetek …:roll_eyes:

9 kedvelés

Akkor gyorsan!! Te is elküldöd Svédbe ,pont itt lesz elsejére!! :grin: Japánból előbb megjött a Muji vattám!! :rofl: :grin:

8 kedvelés

Én ahogy most nézem, max egy fél év és kifogyok. Most nagyon beparáztam :thinking:. Mindig lehagyok valamit

7 kedvelés

Sok van még az évből :smiling_face_with_three_hearts:

4 kedvelés

Én 2032-ig jó vagyok ha nagyon pazarlósba tolom​:sweat_smile: Vattával már neccesebb. Ott 2028-ra tippelek​:smile:

9 kedvelés

Na ettől nem lettem most nyugodtabb :thinking::grin:

8 kedvelés

Jelen helyzetben a vatta aggaszt a legkevésbé :joy:
(Mi lesz a hűtőgép-polcommal :scream:)

7 kedvelés

Engem aggaszt a vatta probléma mert nagyon megkedveltem a THC vattát :rofl:

7 kedvelés

Akkor nem csak én parázok :rofl:

7 kedvelés