Titanicnak a volt ekkora kéménye
Drop dualt sokáig kerestem de csak single volt nálam. Nem volt az esetem De lehet hagyni kellett volna még neki időt. DV Demo-t is sokáig el akartam engedni de aztán megtaláltam a megfelelő vattázást. Azóta már nem akarom eladni
nézni jó ezeket is érteni nem értek hozzá csak bámulom…
Nekem a dual volt,de clone katona. “Kár érte,kiváló ügynök volt!”
Réz volt a coil lefogató része,egyik oldal eltört.Próbáltam single-ben,háát nem olyan jó élmény volt.
Azér is választottam össze kicsit extrább szín kombót. Ezüst/szürke/fekete/kék/arany/piros RDA-m már van annyi… Lila még soha nem volt…
ha neked bejön engem nem zavar Dubai csopiban vannak nagyobb csodák is.
Ha már túl csicsás, az nekem nem fekszik…
Jelenleg Dual-ba építettem meg, de jó ízeket ad.
Sc nincs annyira vészes ára, ilyen színű RDA-m még nincs azért is dobtam bele egyett a kosárba.
Igen valóban aprópénzért kapható. Még alszok rá egy két napot
Ne foglalkozz senkivel,(dehogyisnem ) ha neked öröm,akkor nekünk is
Ez tetszik. Végre nem az az unalmas fekete-ss kombó! Gratulálok, legyen benne sok örömöd!
Egyet nem tudok csak, RDA-t milyen gyakran locsoljátok? Így hogy nincs tartály csak azt tudom elképzelni a fejemben, hogy 4-5 szívasonként töltötök
KB igen!Ha valami szinesebb liquid,simán belenézel felülről,vagy lekapod a palástot és “láccik”,hogy száraz-e már.
Én néha a subohm z max-ot is elfelejtem megtölteni aztán van meglepi
Vagy még megoldás az RDTA.
Haverom vett egy Brünhilde 1o3 RTA-t és mivel neki nem jött össze én bele se vágtam….
Vagy rdta, nem tudom. Mert végülis ennek is van tankja csak itt sodrony szívja fel a lötyit, ami nekem már alapból fura kicsit.