Új köntösben

DC vagy Marvel? :sweat_smile:

12 kedvelés

Nálam mindkettő kedvenc, de inkább Marvel. :smiley: Azon belül is Amerika Kapitány és Csoda Nő. :blush:

7 kedvelés

Wunderschön fraut én is szerettem, amíg nem láttam a 2. részt. :crazy_face:

3 kedvelés

Nekem tök mindegy,csak Marvel legyen​:wink::slightly_smiling_face:És azért nem árt,ha Thor is benne van​:smiling_face_with_three_hearts:

5 kedvelés

Mindkettőt nagyon szeretem, de kétségtelen, hogy a Marvel Univerzum sokkal jobban össze van rakva, mint a DC. :slightly_smiling_face: Dc-nél szerintem túl sok volt a kutyulás/karakter váltás. :slightly_smiling_face: Pl. Batman. :slightly_smiling_face: Bár abból számomra a Nolan féle Sötét lovag trilógia a nyerő.:slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Pedig az tökre romi. :smiling_face_with_three_hearts: De igazad van, mindíg az első rész a legjobb. :blush:

2 kedvelés

Hát ez az (szivárványhányos smiley).

Nekem a galaxisos csapat, meg Dr. Strange.

4 kedvelés

Dr. Strange nekem is bejött, ahogy a Galaxis Őrzöi is. A Shazam ritka rossz lett. Bele se kezdj. :smiley: A Fekete Özvegy a kövi a listán. :slight_smile:

3 kedvelés

Szerintem a Shazam vicces, my bad. Igaz én nem ismerem az eredeti képregényeket, szóval csak ilyen mozis csocsesz vagyok. :rofl:

Vagyis csak voltam, amióta nincs mozi, régi szép idők…na mindegy, felugrok a magra, mi a szitu. :upside_down_face:

2 kedvelés

Mondjuk gondoltam már rá, hogy valami nem kerek az ízléssemmel, mert nekem a Bati vs Supcsi és az Igazság Ligája is bejött, pedig szerintem rajtam kívül mindenki más utálja.

3 kedvelés

Az igazság ligája király lett. De a másikat le sem vagyok hajlandó írni. :smiley:

2 kedvelés

Engem a thor 1-2-vel lehet halálra kínozni, akkor inkább a Captain Jack 10 órás verióját halgatom meg 2x.

Csak erős idegezetűeknek…

:joy:

2 kedvelés

Valahogy annyira amerikás a dolog inkább keresnék japánost de nem igazán látok ilyet

2 kedvelés