Top5 Aromád 2025-ben?

Sziasztok!

Kicsit belefáradtam a keresgélésbe, hogy megtaláljam a K Flavour méltó utódját.

Az egyre kockázatosabb rendelésekkel a gyermeteg izgalommal várt érlelési időszak, majd a nagy pofára esés, sajnálva az elpocsékolt nic és alapleveket és a sorsuk egy központi gyűjtő, jócskán félrevezetve és fejtörésre okot adva a Covid törzsek kutatóinak.

1. Azhad’s Persian

2. Azhad’s Ghianda Di Giove (dohány, gesztenye és árpa)

3. Azhad’s Er Nocciola (dohány,mogyoró és vanilia)

4. PGVG.Labs. Don Cristo pisztácia

5. Blendfeel Marasco (Burley, Virginia és fekete cseresznye)

Azhad’s East Granate (dohány és gránátalma) nagyon finom, de nem mindig és nem folyamatosan esik jól… Distillati (szűrt), így pod barátként mindig jelen van egy futkosó készülékbe… valóban 100-120 ml. átmehet rajtuk. A baráti „rumozgatások” a nagy tervek szövögetése során hű társ…

A Don Cristo állandóan jelen van kicsit gejl számomra, de igény szerint tudom tompítani a mellényúlások során berendelt istállós, hamutálas 8-10 csepp aromákkal…

Így is úgy is sok lehetek, akkor legyen már teljes. Valóban nem mindegy, hogy milyen a kazán.

Kayfun Prime macerás, de kimagasló ízvisszaadás, Azhad’s Persian csak azzal. Páratlanul több lépcsőbe képes az ízeket produkálni. A szőrös barack héja a sárga hús és végül a leszopogatott mag…

Kayfun Lite Plus nem rossz, csak szerényen képes tolmácsolni az ízeket, viszont pofon egyszerű és takarítható rendszer így az ízekben markáns, viszont kokszgyáras levesek tökéletes feldolgozója…

Kayfun X a hétköznapok mindenese, nincsenek szélsőségek, nincs hiszti, roppant egyszerű felső utántöltés… Autós szlenggel jellemezve „ Pöcc -röff - jön – megy – dudál – teszi a dolgát„

13 kedvelés

Sziasztok!

Nálam abszolút favoritok idén a suprem-e pistacchiOne, az obsidian, bombo supra reserve és az Unicorn frappe kicsit bolondítva bombo triple mango-val.

Tulajdonképpen egy-két kóstolást kivéve, csak ezek forognak nálam. Remélem jön majd egy kattanás és a többi várakozóra is sorkerül mielőtt szavidejük nagyon lejárna​:woman_shrugging::blush:

10 kedvelés

Örülök, hogy Neked is bejött a Persian, meg az East Granate. A gesztenyéset, meg a mogyorósat holnap rendelem, olaszoktól egy két kísérleti cuccal együtt… :wink::folded_hands:

6 kedvelés

Szia!

Ha a Garrisont szeretnéd reprodukálni, akkor rendeljél egy Beileys Goldwave 10 ml. koncentrált aromát és majdnem ugyanazt az ízvilágot kapod. Alapból finom, de egy picurkát kesernyésebb, hiányzik belőle az édesség a karamelizált nádcukor és az Ír krémlikör.

A már bekevert és beérett próba 10ml-be 3-4 csepp 2 nap után…:ok_hand:

Magam is így teszek az elkészült 60ml. kettéveszem 30ml. marad eredetiként a másik 30ml-be csepegtetek 10-12 cseppet.

6 kedvelés

Alfie volt a top, aztán a Grace, és a Garrison. Grace-re valamelyest hajaz a Persian, lehet tudatalatt azért ízlik ennyire. De az Alfie-t lehetetlen reprodukálni sajnos, annyira komplex volt…

4 kedvelés

A Supreme Pisztáciája nekem is nagyon ízlett, egy gondom volt vele, mindig megkívántam utána valami desszertet… először a dugi házi dubaji csoki fogyott el, utána az asszony teljes doboz After Eight-je… Mehettem neki újat venni… Komplett deficit volt… Mindezt 20 ml alatt… Addiktív cucc… :rofl:

6 kedvelés