Bika V9 felültöltős?
Mitől olyan jók ezek?
Íz?
Igen felsős…
Alapvetően az egész kiépítése jó, levegő állítás, lé kontrol, kapacítás, akárhogy vattázod jönmegy teszi a dolgát. Ízben hoz egy kellemes szintet, nem biztos a legjobb, de abszolút jók.
Az sevel vigyázni, a topcap fordított menetes, én 30 percig csak húztam megfele
Desszertes dohányokat szívok. Gondoltam már rá, hogy venni kéne vagy egy bikát vagy egy dwarvot. Vagyis ezek klónjait.
Hmmm, én azt javaslom legyen mind a kettő, mi baj lehet abból?
Egyébként a dvarwtól teljesen elszoktam, itt szívok vele, mert a postba befogni a huzalt egy rémálom nekem, meg ezek a csavarok is, mehhh, már látom el fognak halálozni hamar. Nem rossz a dvarw, de a bájka simán jobb, szvsz.
A klónokat simán be lehet vállalni? Mert egy eredeti Dwarv az 40k, annyim nem lesz erre,…
Persze, nekem is csak az volt…
Nrkem van eredeti dvarw de semmi különbség a klon és az eredeti kozott iz vissza adásban .
Az eredetin teflon driptip van a klónon pedig műanyag.
Anyag minőségben sem találtam kivetni valót a klónnál.
Ugyan olyan mint az eredeti.
Szerintem.
De drótozni pokol?
Nekem nem okozott problémát.
Egyedül az imbusz kulcsos használat amit nem annyira szeretek.
Nekem simán megy a drótozása.
Imbusz csavarok vannak benne.
Bishopot milyen a decken drótozni? Mennyire fog rá a csavar?
Mennyire felhasználóbarát?
És milyen lenne ízben egy dohány desszertes vonulathoz? (Grampa, villamos, RY4)
By-ka v9-re voksolok egyértelműen…a közelmúlt véleményeit olvasva. Egyedüli hátránya ami miatt nekem nem kéne az a mérete. Jelenleg a Dead Rabbit v3 és Intake ami mozgatja a dl-es fantáziámat.
Mi a baj a méretével?
kb akkora mint a mod-om …tudom, vegyek magasabb mod-ot
Nem megértem. Mondjuk én a nano és pico változtatát használom, a normál szerintem is nagy
ezeknél pedig a tűzgomb pozíciója nem jön be…gondolom csak megszokás kérdése, de én már nem akarom megszokni
Én imádom, hogy ilyen bazi nagy, legalább ez nagy.
Nekem a deck az egyetlen bajom vele, most nem használtam egy ideje, kb 30 percet birkoztam vele, mire szét jött, akkor is úgy, hogy a tököm tele lett és elővettem a csőfogót…
Én már legalább kivettem belőle.
Ez a zöld kukáskocsi micsoda?
Nekem is pihen még, a 2db/V9 pereg minden menyiségben!
Szóval mindenki vett set, csak senki se használja, nice.