Sziasztok van itt köztünk Szarvas környéki Vaper? Bevásárlás közben a bevásárló kocsiban maradt a szütyőm, benne a gőzölős cuccommal. Persze nem lett meg.
És csak egy szetted van/volt?
Nem, kettő volt benne. A harmadik az asszonyé.
naiv kérdés…nem adták le az ügyfélszolgálatnál?
Azt a részt már végig zongoráztam, sajna nem.
Ha nem maradt semmi amit használj tudok küldeni modot és rta-is.
Nagyon sajnálom. Ha van Szarvasnak face csoportja esetleg ott lenne érdemes kiírni, vagy figyelni. Sokan hazaviszik, majd onnan posztolnak, hogy találtak valamit.
Köszönöm rendes vagy, de azért írtam hátha van itt a közelben valaki aki kisegít egy pár napra.
Igen, figyelem
Szolnokon vagyok, nem túl közel, de tudok megajánlani egy szettet, ha jársz erre most esetleg.
Amúgy de g…i világ van
Minimális az esélye, de hátha megkerül. Nekem így vitték el anno speciális gyógyszeret is, amikor “félrenéztem”.
Köszönöm szépen Zoli76 de megvárom a mai napot,hátha…
Bízzunk, hátha van/kerül egy közelebbi vapertárs. De tartom amit mondtam. Igaz, nekem mtl.szettek vannak…
Egyébként mire lenne szükséged? Csak mod és RTA? DL, igaz? Sajnos sok mindenem nincs, de pl van nálam porlasztós dl (Uwel Crown 4) igaz bazáros cucc, de nem kapkodnak érte.
Szerintem javítsd a címet valami olyanra, hogy Szarvas közelében kellene egy kis segítség.
Így figyelem felhívóbb, ha van itt valaki a közeledben.
Mod, csak egy van a páromnak. Van egy régi poris cuccom valahol. Mot kezdem keresgélni a dolgokat. Egyenlőre felváltva használjuk a párom készülékét. Bízok benne hogy meg lesz ha kevés is az esély rá
és a fekete Héra modra + dvarw tankra is felkéne hívni a figyelmet…hátha meghirdetik valahol
Ez nekem?
neeem…mellé csúszott
Na, Szarvas környéki DL-esek, hajrá