Még jó, mert úgy már fegyver lenne
Várjá, várjá, akkor hogyan fogsz tankokat építeni?
Jó lesz ahhoz a z80, vagy van hozzá direkt olyan nem tudom hogy hívják, amivel aztán mérni is lehet, hogy mi mennyi
Ezen szoktál tankot építeni? Há nem borul az fö?
Építek én a v3-ason is, csak ott bonyolultabb megnézni mennyi lett a végeredmény
Hát döntetlen
Feldöntetlen
Addig csesztettél itten ezzel az ss móddal, hogy végül előbb vettem, mint te…kösz.
És mit sikerült?
Egy odin 100-at.
És, feketét?
Nem, ez itt az ss mód kereső topik, érted ssss ssss.
De hát az nem a te méreted
Borul az nálam legalábbis. Én itten a spektrum igénytelen végét képviselem, de nekem is vannak fenntartásaim a Zelosszal. Szeretem, mert könnyű és rámegy a 18-astól a 23-as tankig minden, de rossz a fogása és egészében olyan bizonytalanság-érzetet kelt. Mondjuk, a másik két modom jó nehéz sbs…
Ja és az enyém tökfekete
Igen, nem az volt, de most már hivatalosan is dl felhasználó vagyok, szóval most már nagypályán játszok én is.
Jó, akkor mosmá tök bizonytalan vagyok
Jówan, megyek már … Elevezek az Ezüst holdfény titkos ösvényén, és leveretem habtestem rezsicsökkentett-csökkentett vízzel, SS gégecsöves Króm zuhanyfejjel.
Jó az Odin, ha DNA
homlok csapkodós szmájli
Háhá, persze, mivagyok én milliomos? Egyébként sem izgat fel a dna, azért nem fizetek dupla árat…meg volt már nekem régen, mikor még kisfiu voltam. Csak az matt fekete volt. Ez viszont csillog, mint salamon töke.
Na, nekem van egy faxa, de az meg nem SS.
Neked egy silány, de szíp.
Eladod nekem a tiéd házát EGYEZER forintért? Illetve, miért nem?
Ps: nem ismerem Salamont
Ps2 (NEM a konzol!): Van viszont egy bölcs mondása