Még jó, mert úgy már fegyver lenne ![]()
Várjá, várjá, akkor hogyan fogsz tankokat építeni?
![]()
Jó lesz ahhoz a z80, vagy van hozzá direkt olyan nem tudom hogy hívják, amivel aztán mérni is lehet, hogy mi mennyi ![]()
Ezen szoktál tankot építeni? Há nem borul az fö?
Építek én a v3-ason is, csak ott bonyolultabb megnézni mennyi lett a végeredmény ![]()
Hát döntetlen ![]()
Feldöntetlen![]()
![]()
Addig csesztettél itten ezzel az ss móddal, hogy végül előbb vettem, mint te…kösz. ![]()
És mit sikerült?
Egy odin 100-at.
És, feketét?
Nem, ez itt az ss mód kereső topik, érted ssss ssss. ![]()
De hát az nem a te méreted ![]()
Borul az
nálam legalábbis. Én itten a spektrum igénytelen végét képviselem, de nekem is vannak fenntartásaim a Zelosszal. Szeretem, mert könnyű és rámegy a 18-astól a 23-as tankig minden, de rossz a fogása és egészében olyan bizonytalanság-érzetet kelt. Mondjuk, a másik két modom jó nehéz sbs…
Ja és az enyém tökfekete ![]()
Igen, nem az volt, de most már hivatalosan is dl felhasználó vagyok, szóval most már nagypályán játszok én is. ![]()
Jó, akkor mosmá tök bizonytalan vagyok ![]()
Jówan, megyek már …
Elevezek az Ezüst holdfény titkos ösvényén, és leveretem habtestem rezsicsökkentett-csökkentett vízzel, SS gégecsöves Króm zuhanyfejjel.
Jó az Odin, ha DNA![]()
homlok csapkodós szmájli
Háhá, persze, mivagyok én milliomos?
Egyébként sem izgat fel a dna, azért nem fizetek dupla árat…meg volt már nekem régen, mikor még kisfiu voltam. Csak az matt fekete volt. Ez viszont csillog, mint salamon töke. ![]()