SS készülék

Még jó, mert úgy már fegyver lenne :rofl:

Várjá, várjá, akkor hogyan fogsz tankokat építeni? :thinking: :grin:

Jó lesz ahhoz a z80, vagy van hozzá direkt olyan nem tudom hogy hívják, amivel aztán mérni is lehet, hogy mi mennyi :joy:

Ezen szoktál tankot építeni? Há nem borul az fö?

Építek én a v3-ason is, csak ott bonyolultabb megnézni mennyi lett a végeredmény :joy:

1 kedvelés

Hát döntetlen :sweat_smile:

Feldöntetlen​:joy::upside_down_face:

Addig csesztettél itten ezzel az ss móddal, hogy végül előbb vettem, mint te…kösz. :rofl:

És mit sikerült?

1 kedvelés

Egy odin 100-at.

2 kedvelés

És, feketét?

1 kedvelés

Nem, ez itt az ss mód kereső topik, érted ssss ssss. :rofl:

De hát az nem a te méreted :sweat_smile:

Borul az :sweat_smile: nálam legalábbis. Én itten a spektrum igénytelen végét képviselem, de nekem is vannak fenntartásaim a Zelosszal. Szeretem, mert könnyű és rámegy a 18-astól a 23-as tankig minden, de rossz a fogása és egészében olyan bizonytalanság-érzetet kelt. Mondjuk, a másik két modom jó nehéz sbs…
Ja és az enyém tökfekete :joy:

Igen, nem az volt, de most már hivatalosan is dl felhasználó vagyok, szóval most már nagypályán játszok én is. :grin:

Jó, akkor mosmá tök bizonytalan vagyok :sweat_smile:

Jówan, megyek már … :grin: Elevezek az Ezüst holdfény titkos ösvényén, és leveretem habtestem rezsicsökkentett-csökkentett vízzel, SS gégecsöves Króm zuhanyfejjel.

Jó az Odin, ha DNA​:+1:

1 kedvelés

homlok csapkodós szmájli

1 kedvelés

Háhá, persze, mivagyok én milliomos? :rofl: Egyébként sem izgat fel a dna, azért nem fizetek dupla árat…meg volt már nekem régen, mikor még kisfiu voltam. Csak az matt fekete volt. Ez viszont csillog, mint salamon töke. :rofl:

Na, nekem van egy faxa, de az meg nem SS.
Neked egy silány, de szíp.
Eladod nekem a tiéd házát EGYEZER forintért? Illetve, miért nem?

Screenshot_20220901-200428575_1

Ps: nem ismerem Salamont :joy:

Ps2 (NEM a konzol!): Van viszont egy bölcs mondása​:+1::grin: