SS készülék

Ez a mod még @Janos_Groszeibl ajánlatára került nálam képbe és megfontolandónak találtam, mert hogy jó is, szép is: " A Onebar Box tökéletes az egyszerűség szerelmeseinek."

4 kedvelés

dicodes az fém…a polip is fém…

2 kedvelés

Ízlések, de pláne pofonok…az átlátszóság is megosztó. Nekem néha bejön. SS+átlátszó kombó.

(Anno ezért vettem üveggarnélákat is, mikor volt akváriumom :grin:)

1 kedvelés

Átlátszó akváriumban átlátszó élőlények. Ez mondjuk jól hangzik :smiley:

Tényleg!!! a “Polip” Azzal még TC-zhetsz is, nem gyengén. Repülő alu, kő egyszerű menü (a’lá menza :grin:) és bírja a gyűrődést, akár 24mm-ig is…

1 kedvelés

és ez a mod fejleszthető Dna60-ra vagy dicodes bf60-ra akár…

2 kedvelés

24 fölé nem is mennék, kifejezetten nem böszmét keresek. Annak ott a Grus.

Nem is tudom. Elbizonytalanodtam. A Zelos X nagyon tetszik és méretben is megfelel az elvárásoknak, de az SS/fekete kombó fiúsabb és arra mehet sötét tank is :smiley:
És ha úgy fogom a kezemben akkor tehetek úgy, mintha Dicodes lenne :rofl:

Ahhoz elég nagy kéz kell, hogy úgy tudd fogni, hogy azt higgyék Dani :joy:

1 kedvelés

Ezt nézd mekkora :raised_back_of_hand:

Egyébként aki ismeri a Danit az úgyis rögtön látja, hogy az vagy sem, aki meg nem, azt úgyse érdekli!
Kinézetre Egyébként nem rossz a zelos x

3 kedvelés

Nem akarok én vagizni :sweat_smile:
Vagy eladó a Dicodes-od? :rofl:

Miért, megvennéd? :joy:
De nem, nem eladó!

3 kedvelés

Pedig tegnap olyan szimpatikusan viselkedtél :smiley:

1 kedvelés

:joy::joy::joy:
A zelos ajánlat még áll, de a dicodes nálam marad :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Egyébként hogyért számítanád összegileg? Lehetsz még versenyképes :smiley:

Aha, ja, persze…

Nem versenyzek. Nem is akartam eladni, csak annyira jófej vagyok, hogy ha kell, neked mégis eladom​:joy: egyébként fogalmam sincs, kb 12 körül van szerintem az új, úgyhogy szerintem megegyezünk ha érdekel.
Ha jól emlékszem hajléktalan és munkanélküli vagy, szóval olcsón számolom majd :joy:

Várjál, mindjárt visszalapozok a képre, amit feltettél, hogy győzködjem magam kicsit. Egyelőre attól teszem függővé, hogy milyen színű a körmöd a képen :rofl:

Hát nem SS :joy:

1 kedvelés