Ez a mod még @Janos_Groszeibl ajánlatára került nálam képbe és megfontolandónak találtam, mert hogy jó is, szép is: " A Onebar Box tökéletes az egyszerűség szerelmeseinek."
dicodes az fém…a polip is fém…
Ízlések, de pláne pofonok…az átlátszóság is megosztó. Nekem néha bejön. SS+átlátszó kombó.
(Anno ezért vettem üveggarnélákat is, mikor volt akváriumom )
Átlátszó akváriumban átlátszó élőlények. Ez mondjuk jól hangzik
Tényleg!!! a “Polip” Azzal még TC-zhetsz is, nem gyengén. Repülő alu, kő egyszerű menü (a’lá menza ) és bírja a gyűrődést, akár 24mm-ig is…
és ez a mod fejleszthető Dna60-ra vagy dicodes bf60-ra akár…
24 fölé nem is mennék, kifejezetten nem böszmét keresek. Annak ott a Grus.
Nem is tudom. Elbizonytalanodtam. A Zelos X nagyon tetszik és méretben is megfelel az elvárásoknak, de az SS/fekete kombó fiúsabb és arra mehet sötét tank is
És ha úgy fogom a kezemben akkor tehetek úgy, mintha Dicodes lenne
Ahhoz elég nagy kéz kell, hogy úgy tudd fogni, hogy azt higgyék Dani
Ezt nézd mekkora
Egyébként aki ismeri a Danit az úgyis rögtön látja, hogy az vagy sem, aki meg nem, azt úgyse érdekli!
Kinézetre Egyébként nem rossz a zelos x
Nem akarok én vagizni
Vagy eladó a Dicodes-od?
Miért, megvennéd?
De nem, nem eladó!
Pedig tegnap olyan szimpatikusan viselkedtél
A zelos ajánlat még áll, de a dicodes nálam marad
Egyébként hogyért számítanád összegileg? Lehetsz még versenyképes
Aha, ja, persze…
Nem versenyzek. Nem is akartam eladni, csak annyira jófej vagyok, hogy ha kell, neked mégis eladom egyébként fogalmam sincs, kb 12 körül van szerintem az új, úgyhogy szerintem megegyezünk ha érdekel.
Ha jól emlékszem hajléktalan és munkanélküli vagy, szóval olcsón számolom majd
Várjál, mindjárt visszalapozok a képre, amit feltettél, hogy győzködjem magam kicsit. Egyelőre attól teszem függővé, hogy milyen színű a körmöd a képen
Hát nem SS