Sziasztok erről az rta ról van tapasztalata valakinek mtl ben,hogy jó e vagy sem mert egy kéket vennék ha lenne valamerre készletenSzép színes rta ezek csak nem tudom mit is tudnak hátha volt már valakinek tapasztalata vele.
Cseheknél van Csak annyit mondok róla van 2db-om lehet kapni mtl és dl deckel is.Érdemes a full packot venni…Ja és a legszorulósabb tank a kayfunál is szorulósabb.Svájci…preciz cucc adnak hozzá szilikon szétszedőt…
ahogy elnéztem a dtippet nem egy mtl dipp van rajta,bár azt utólag lehet csináltatni rá
Bocs ehez is van más deck is de össze kevertem az N változattal (az is van) ez sima mtl csak a levegöt lehet Dl-re is állitani.Van hozzá afc…a két deck között annyi a különbség az egyikből ki lóg a vatta a másikból nem …ezt veheted mtl-re nem számit melyik deckel adják…
nekem csak ez a deck tűnik nagynak ugye itt középen nem lehet szűkíteninéztem videot is erről a tankról 3 magon tekerte meg a cseh srác tán nem tudom 2,5 magon milyen íze lehet ha ott középen ugye elég nagy a levegő.
úgy vettem észre ő dl felhasználó így megsem nézem a videóit…
ezeket nem is kapom a tankhoz ha esetleg vásárlásra szánnám magam ez ügybenmert pl ezeket nem is találtam külön a cseheknél
1.6van hozzá…Ott van minden leírva
köszi megnézem majd
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.