Sziasztok szeretnék segítséget kérni,nem ér ide időben a rendelt vattám és kifogytam. Hol tudok olyan vattát venni ami jó lehet DL tankba? Vidéken lakok így Pest ki van zárva. Semmilyen vape bolt nincs a közelben.
Szia!Elvileg ha a Vape42-őn 14.30-ig leadod a rendelésed,akkor jó esély van rá,hogy GLS-el holnap megkapod.
Nekem már ma kellene sajnos
Akkor passz.Régebben volt itt egy beszélgetés DM-es vagy Rossmann-os bio vattáról,de én nem kísérleteznék vele.
ha megírnád melyik helységbe tudsz érte menni akkor talán van köztünk aki ott lakik és kisegít
…ha nincs ló, pár napig:
Adácson lakok
Szia Gina! Majdnem szomszédok vagyunk, ha estig kihúzod, akkor meg tudjuk oldani. Ha gondolod privátban küldj egy tel. számot.
Szia írok
Mi holnap reggel indulunk haza horvatbol. Romániaba. Ha útba esik a hely ahol élsz, szívesen adok annyit amennyi elegendő lesz amig meg jön a rendelésed. Van nálam, canna cotton, és cotton bacon…
Nagyon szépen köszönöm most kaptam itt egy kedves illetötöl már nálam is van ezer hálám:)
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.