Hát ja, csak elég fárasztó azokat a jó cuccokat megtalálni, mondjuk azért nem olyan borzasztó mindig venni valami újat, csak aztán eladni, az már más tészta.
Bele lehet unni a shoppingba? Jó, az eladás más. De venni tök jó. Tapasztalat sem lenne…
Nem, azért beleunni azt azért nem, csak sokszor lukra fut az ember
Ebben igazad van, de ha nem így lenne túl egyszerű lenne az egész. Ha minden faszányos lenne már meguntam volna.
Így van, nagyon sokan tönkre mentek az országban ebben a szakemberek által “online vásárlás függő” nevű betegségtől!
Nem lekicsinyleve a dolog jelentőségét, de függők mindig is voltak és mindig is lesznek. Ha nem online vásárlás, akkor kábszer, gyógyszer, alkohol, shopping (élő), szerencsejáték és a többi…szóval vigyázzon mindenki magára, de nincsen új a nap alatt, max. egyel több veszélyforrás az erre hajlamosak számára.
Ja és persze a legtöbbünk itt is szintén függő, azért ezt ne felejtsük el, mielőtt még félreértés vagy álszentség hibájába esnénk.
Szívesen olvasnám a témában írt soraid!
Köszi! Várom!
Igazad van. Sajnos sokan túlzásba esnek. Viszont ha jól értem most Te következel.
Igazából a mesh-t 40-45 Watt között használom, nem tudom ez mennyire viselné meg…
Úgy hiszem eléggé… A 30 wattot még kinyögte nagynehezen. De az felett már melegedett, vacakolt az akku is (sípoló hangot adott a mod)…
Aspire vagy Wismec, szerintem… A Vaperosso elég kényes a másikat meg nem ismerem. Bocsi, ez nem volt segítség.
Dehogynem, minden válasz, minden vélemény segítség!
Ja, akkor én is segítek. Azt vedd amelyik a legjobban tetszik
Egyelőre két kezdő modom van,mindkettő aspire szóval nagy viszonyítási alapom nincs.De azt elmondhatom hogy nagyon jól megvannak építve .Gombjaik határozottak és nem lötyögős még a kisebb állító sem.A festésük nagyon strapabíró,tapasztalat.Tartalékmod állandóan táskában egyébb dolgokkal(ok tudom) és nem karcolódik.A “fő” mod volt már hogy csusszant ki melegítő zsebből,ahogy szálltam ki asszony alacsonyabb kocsijából szerelő műhelyben a durva,rapcsos betonra és nem találtam rajta nyomokat miután a koszt,olajat letöröltem.
Szóval gyanítom aspire márkán belül az építés minősége alap lehet.
Nekem paradox volt, a minőségre tényleg nem lehet panasz, az aspire abban jó.
Ahogy Viktorunk mondá, ide csukott szemmel kell benézni!
Viszont egyre inkább az Aspire-t gondolom befutónak
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.