Rozsdamentes acél

csak sárga meg ezüstben van akciós most

Tudom, jártam ott én is akkoriban :stuck_out_tongue: :+1:

De azóta beszereztem a 2 akirát, meg ott az asmodus, na meg a vaporstorm eco, szóval ezt a vonalat már feltöltöttem. Most már csak egy modra csorog nagyon, egy full fekete sbs-re, de még tartom magamat. :laughing:

1 kedvelés

Joyetech Cuboid 150W

4 kedvelés

Fú, ez tök szép letisztult. A feketét kérem :slight_smile:

2 kedvelés

Huu ez nagyon jól néz ki :smiley:

Na ide se kellett volna benézni…:rofl::rofl::rofl: (Folytatás másik posztban)

8 kedvelés

Ezzel én is így vagyok!
Csak bekukkantok aztán már lehet is gondolkodni a következő modon, tankon stb
:grin:

4 kedvelés

sokan vagyunk így ezzel az már biztos is​:rofl:pl megláttam itt egy postban az sx minit és kell nekem is de kékben ám​:wink::grinning::slightly_smiling_face: @anon88785338 nál láttam meg és @Andras_Barton nál de ez ilyen meglátni is bele szeretni​:grinning::slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Csukott szemmel kell benézni Zoltánom! :wink: :wink: :wink: :grinning: :grinning: :grinning:

5 kedvelés

Ez a Vaporesso kombináció nem rossz! :grin:

5 kedvelés

Már én is alig merem kinyitni a szemem itt :rofl::rofl:
Huszinál láttam a KIZOKUT …Khm…bejövős nekem :grin:

3 kedvelés

Bocseszka… Csak megjegyzem, a Tesla csőmodja nem alkalmas DL-re. Deeee már megyek iiiis. :wink:

6 kedvelés

Ezt csak a Mátrix hitetni el az agyunkkal! :sunglasses:

5 kedvelés

Nyami
A Kriemhield-el szemezek egy hete én is, ezüst asszem vaporismnál van.

3 kedvelés

Igen ott láttam asszem. Bizony nyami! Biiiiiiiiignyami! :rofl: :wink:

2 kedvelés

Ki lehet írni lassan: KI ITT BELÉPSZ HAGYJ FEL MINDEN REMÉNNYEL! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

7 kedvelés

És hozz magaddal rengeteg pénzt! :wink:

6 kedvelés

Miért nem? :slightly_smiling_face:

Erről az Argus GT-ről tudnál nekem egy kicsit többet mondani?

1 kedvelés

Vannak apró hibái ennek a modnak, igaz együtt lehet élni vele, de én DL-hez nem ajánlanám. :slightly_smiling_face: Nekem MTL alatt is sokszor megfektette az akkut, nagyjából 25-35%-nyi töltöttségnél! Az 1 ohm feletti ellenállást jobban szerette úgy vettem észre. Emellett még langyosodik is. Ez pont az a fajta mod amit a Live-ban is említettünk, hogy nehezen hűl vissza. Persze megpróbálhatod, mert előfordulhatott, hogy én fogtam ki rosszat. Én is a kinézete miatt vettem. Ki tudtam küszöbölni a hibáit, de végül mégis ment a háztól. Nálam csak az igazán jó cuccok maradnak. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés