csak sárga meg ezüstben van akciós most
Tudom, jártam ott én is akkoriban
De azóta beszereztem a 2 akirát, meg ott az asmodus, na meg a vaporstorm eco, szóval ezt a vonalat már feltöltöttem. Most már csak egy modra csorog nagyon, egy full fekete sbs-re, de még tartom magamat.
Fú, ez tök szép letisztult. A feketét kérem
Huu ez nagyon jól néz ki
Na ide se kellett volna benézni… (Folytatás másik posztban)
Ezzel én is így vagyok!
Csak bekukkantok aztán már lehet is gondolkodni a következő modon, tankon stb
sokan vagyunk így ezzel az már biztos ispl megláttam itt egy postban az sx minit és kell nekem is de kékben ám @anon88785338 nál láttam meg és @Andras_Barton nál de ez ilyen meglátni is bele szeretni
Csukott szemmel kell benézni Zoltánom!
Ez a Vaporesso kombináció nem rossz!
Már én is alig merem kinyitni a szemem itt
Huszinál láttam a KIZOKUT …Khm…bejövős nekem
Bocseszka… Csak megjegyzem, a Tesla csőmodja nem alkalmas DL-re. Deeee már megyek iiiis.
Ezt csak a Mátrix hitetni el az agyunkkal!
Nyami
A Kriemhield-el szemezek egy hete én is, ezüst asszem vaporismnál van.
Igen ott láttam asszem. Bizony nyami! Biiiiiiiiignyami!
Ki lehet írni lassan: KI ITT BELÉPSZ HAGYJ FEL MINDEN REMÉNNYEL!
És hozz magaddal rengeteg pénzt!
Miért nem?
Vannak apró hibái ennek a modnak, igaz együtt lehet élni vele, de én DL-hez nem ajánlanám. Nekem MTL alatt is sokszor megfektette az akkut, nagyjából 25-35%-nyi töltöttségnél! Az 1 ohm feletti ellenállást jobban szerette úgy vettem észre. Emellett még langyosodik is. Ez pont az a fajta mod amit a Live-ban is említettünk, hogy nehezen hűl vissza. Persze megpróbálhatod, mert előfordulhatott, hogy én fogtam ki rosszat. Én is a kinézete miatt vettem. Ki tudtam küszöbölni a hibáit, de végül mégis ment a háztól. Nálam csak az igazán jó cuccok maradnak.