Rincoe manto aio ultra boro

Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy rincoe manto aio ultra boro készüléket, lehetőleg rba-val.
Viszont lövésem sincs honnan lenne érdemes. Tudnátok mondani nekem megbízható oldalakat ahonnan ez a készülék beszerezhető?
Előre is köszönöm.

Rincoe Manto AIO Ultra 80W Kit (healthcabin.net) (választható az RTAs Kit)

Rincoe Manto AIO Ultra Kit with RTA 80W (sourcemore.com)

Tetszik, hogy passzol RBA coil-hoz is + hogy az AIO minden más Boro bridge-el kompatibilis. Ez utóbbi mondjuk a jövőbeni költekezés melegágya :grin:

5 kedvelés

Tetszik?:thinking::sweat_smile: HC-n érdemes dupla fiókot üzemeltetni​:smile:

6 kedvelés

Őszintén? A belbecs nagyon tetszik…bár személy szerint jobb ha Boro terén levagyok korlátozva :grin:mert pl tuti azzal kezdeném, hogy megvenném a Tita X-et amit itt vaperinán kínálnak éppen. (12k husss :rofl:)
A dizájnja nekem picit sok…az a sok rés rajta nem az én ízlésvilágom.
De mindenképp egy frankó konstrukció!!

3 kedvelés

Nekem is kicsit fiatalos, vad és eléggé cyberpunkos​:smile:

De jó látni, hogy anno a VV az első Pulse AIOval megalapozta az elérhető árú boro kompatibilis AIOknak​:+1:

2 kedvelés

Igen, már akkor írtam, hogy a túlhypeolt cuccok mellett hatalmas igény van a megfizethető kategóriára. Kérdés itt is a tartósság. Én a lost vape minőségre tettem a voksom, aztán majd kiderül idővel jó döntés volt-e.

4 kedvelés

Köszi!
És itt lehet arra számítani hogy megvámolják nekem a cuccost? :sweat_smile:

Nem, mert az árban már kifizeted a sarcot is. HC-n a dedicated line-t jelöld szállításnak…az a legolcsóbb amúgy is

4 kedvelés

Köszönöm a segítséget

1 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.