Sziasztok!
Valaki esetleg rendelt a riccardo-zigarette.de oldalról paypalon keresztül, csak mert elakadtam, hiába nyomok paypal fizetést előugrik egy kis ablak, majd eltűnik
Sziasztok!
Valaki esetleg rendelt a riccardo-zigarette.de oldalról paypalon keresztül, csak mert elakadtam, hiába nyomok paypal fizetést előugrik egy kis ablak, majd eltűnik
Van ott egy magyar srác a boltban írj nekik ha jön haza elhozza …
Írtam nekik, a múltkor sem sikerült fizetnem bankkártyával, erre csinálok paypalt, és azzal se megy benn hagytam a kosárba, csináltam egy screenshot-ot, ott van a nevem, majd látjuk.
Hivatalosan Németoldalról nem lehet vásárolni…
Írtam, és ez jött vissza, próbáltam bankkártyával, de nem engedi.
A múltkor küldtek egy ilyet, elutaltam, és minden rendben volt
Kérdezd meg,hogy most is utalhatsz-e
Közben megoldódott, ezt az opciót kell választani,
akkor küldenek emailbe egy rendelés számot “Auftragseingangskennung” majd el kell nekik utalni az összeget, amit vissza igazolnak amikor beérkezik hozzájuk
Zahlungsart
Vorauskasse
Commerzbank Neubrandenburg
IBAN: DE92 1504 0068 0688 7145 00
BIC: COBADEFF151
Na ez tök jó! Ügyesen ki jártad ez hasznos itt másnak is…
Bár én nem rendeltem tőlük, hanem személyesen, rendszeresen tőlük vásároltam a boltjukban (amiből kettő is van - a Hainsraße-n és a Hauptbahnhof - Promenad-on), amíg Lipcsében voltam.
Látom megoldódott.
Velem meg ez történt:
Pár éve, mikor már itthon bevezetésre került a rendelkezés, törvény. Az e-cig bármiféle alkatrésze, külföldi megvétele, rendelése, stb. engem a P.P hivatkozva a drágalátós itthoni törvényeinkre, nem utalta át a pénzt a közismert Horvát shopnak, ráadásul három hónapra még le is állította a számlám használatát, mert az országra vonatkozó törvények ellenére én renitens módon mégis rendeltem.stb. Akkor alaplé, aroma és nikpótló volt a rendelésem… Azóta sem használtam a pp-t, ha nekik ez így működik, legyen.
Igen, csak lassú folyamat a Bank SEPA átutalás Németbe szerintem 3 nap kell hozzá
PP-t én sem használok, mert egyre rosszabb, van, de már a legtöbb helyen MasterCard-ot elfogadják.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.