Ezt a logikát.
Hàla ennek a topicnak hamarosan meg lesz a hiányzò?? 2 mili trijòm
Egyébként igazad volt Attila. Nem fogy gyorsan, így nem gáz, hogy csak 2ml.
Na, Kinga néni már szét is kaszabolt minket, szóval mit veszünk?
Sziasztok,
Kaptam egy kódot kumulusra. Mivel látom nagyon raporogtetek felajánlom. Remélem elfogadja a rendszer és fel tudjátok használni.
én már nem is tudom mit kéne vennimegint csak
Ezzel én is így vagyok de társulnék én is a rendeléshez
Muszáj volt. Szóba kerül egy webshop Ti meg már nem bírtok magatokkal. Itt garázdálkodhattok.
Webshop? Akció, drága, akció.
De köszönjük a homkozót.
Nem akarok most igazabol semmi aprosagot csak a triot.Lehet megis egy converter moddal kell ingyenpostara feltornasznom?vagy egy feher mixx box?aaaah
na most akkor megvárjuk a fizut inkábbaztán vissza térünk rá,hátha akkora nagyobb akció lesz
Nekem minden pentek fizude lehet nem koltekezek most,boldog vagyok a 3 szett,tartakek moddal.vagy a fene tudja
14 Euró, de mi a végösszeg? Fuvarral, áfával satöbbi, kiszámolná nekem valaki? Más kérdés. Ha én szegediként társulnék egy esztergomival, az egymásnak küldözgetés postai díja sokszorosan verné szerintem azt, amit a társulással nyertünk. Hogyan is van ez?
Ha egyedül rendelsz 50 EUR alatt, akkor a 14-re még rájön 5 EUR szállítás, az durván 7200 forint.
Ha többen rendeltek és 50 EUR felett, akkor megspóroljátok az 5 EUR-t, de a belföldi küldés 1000-1600 forint között van, attól függően mit választotok (MPL, ajánlott levél, postán maradó levél vagy Foxpost).
Ha többen rendeltek, akkor nyilván a belföldi összeg szorzódik, ilyenkor az összes postaköltséget szét lehet dobni, így mindenki fizet kevesebbet.
Akárhogy is nézem, ez egy jó ár érte, ez kb. a legolcsóbb megoldás, hogy ilyen tankja legyen valakinek, posta ide vagy oda.
Ugyanez a spanyoloktól 34 EUR lenne, a LPV-ről 33 EUR, de még az aliról is 34 EUR.
Így ha nem is társulsz, csak ezt a tankot veszed, akkor 20 EUR (7200 HUF).
Ha lesz közös rendelés, akkor én egy vaporesso swag px 80-ra beneveznék.
lassan össze gyűlik itt a banda majd
Simán!
Nekem lehet,hogy a Berserker helyett kellene valami…nem tudok megbarátkozni a vattázásával
nekem az a nagy bajom,hogy ugye most vettem rda magamnak akkor még kéne egy trio is meg ugye kell azok alá mod is legalább 1 de 2 nem ártanafú de nehéz ezsx mini nincs az oldalon vajon?akcióba
Én sem bírtam…