Sziasztok,
tudnátok ajánlani jelenleg megvehető 22mm-es porlasztós MTL tankot? Létezik még egyáltalán? Olyan 5000 Ft-os maximum értékben.
Sziasztok,
tudnátok ajánlani jelenleg megvehető 22mm-es porlasztós MTL tankot? Létezik még egyáltalán? Olyan 5000 Ft-os maximum értékben.
Szia! Joyetech Cubis Pro vagy a Wismec Amor NSE . Mindegyik használható és nem horror hozzá a porlasztó!
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/elektronikus-cigaretta/eshop/4-1-Cartomizer-clearomizer/113-2-Klasszikus-tankpatronok-MTL itt próbáld meg! Abba az árkategóriába találsz párat. Az említett 2 tankot használtam jó íz, gőz.
Igazság szerint nem nekem kell, csak én vagyok a kisokos vaper témakörben a családban Eddig egy Cubis Pro volt használatban, aminek sikerült eltörni a palástját, de “drága lett” címszó alatt már nem akar az illető venni újat.
Hát a Wismec olcsób ,de szerintem sérülékenyebb mint a Cubis. Amúgy íz, gőz tekintetében egyformák!
Végül úgyis a tulajdonos fog dönteni, de azért próbálok rá hatni, hogy nem a 4 éves, beragadt, 2000 Ft-os, Aliexpresses tank a legjobb választás, 60 napos szállítással.