Sziasztok, Smok TFV 18 Meshed Coil 0.33ohm-os porlasztót szeretnék rendelni ahonnan rendeltem az az oldal megszünt, tudnátok nekem egy megbízható oldalt mondani?
Csakmert keresgéltem más oldalakat van ahol 3darabot adnak 8000ftért de van egy másik oldal ahol 3darabot fele annyiért 4000ftért
Háát ha nem sürgős, akkor Ali.
Köszönöm, de az ali eliexpressel kapcsolatban hallottam negatív dolgokat te vettél már onann? És bevált?
A Smok-ot eleve nem kedvelem. A porlasztózás már vagy sok éve nem pálya nálam.
Ali-ról már csomó dolgot vettem vape témában, nem volt gondom soha semmivel.
De amennyiben kétséges számodra, szerintem ez valszeg hivatalos Smok Store az Ali-n.
Én vásárolnék innen(de az csak én vagyok) ha az lenne a cél.
Én imádom a smok termékeket, a porlasztó meghát egyszerű és jó, huzalos dolgokkal ppróblákoztam anno de nem jött össze sose úgy ahogy kellett volna
El halt a kezem alatt pár smok készülék és porlasztó … Utánpótlást mindig az Ali-rol vettem probléma mentesen . Szal … Hajrá előre
Finom Gőzöket
Én nemtudom tökéletesen megvagyok velül egyiknek se volt semmi baja amiket vettem köszönöm amúgy
Nem volt bele nekem se baj , csak az idő és a műhely meg hamizta őket …
Vagy esetleg Sourcemore, van most készletük dögivel… ha jó porlasztót nézek
És 10%-os akciójuk is van ha még nem vásároltál, ha pedig már igen és bronze tag vagy akkor még olcsóbb a 3-as szett (kb 7,2 dodó)
Köszönöm akkor a 4000ftos ár mégse lehetetlen és lehet érte minőségit kapni viszont ez ahogy nézem Amerikai oldal nem? 21+nak kell lenned abból vettem le, mennyi idő amég kijönn kb?
Nem, ez kínai oldal (árak USA dollár) de megbízható, sokszor sokan rendeltünk már innen.
EU-s áfa és vámkezelés már benne van az árban/száll.ktg-ben, ez utóbbi függ milyen értékben rendelsz (de kb min. 6-7 dodónál kezdődik), ezért érdemes többet vagy több mindent rendelni.
Szállítás általában kb. 2-3 hét, holland posta opciót (Post NL) szoktam választani.
Viszont a kínai új év jövő hét végén kezdődik (talán 21-22-ig fogadnak rendeléseket), így kb 2-3 hétig a fű sem fog nőni arrafelé, ezt az időt add hozzá a száll. időhöz ha még épp ott jár a csomag (igaz ez az AliExpresszre és minden más kínai boltra is)…
Ja és igen, nem lehetetlen az ár, sőt ha 400 körül számolom a dollárt, bronze tagként a most futó Pre-Holiday akcióval nekem kb. 2900 Ft-ra jön ki a 3-as pack (száll. ktg nélkül)
És remélem jó porlasztót linkeltem neked mert Smok-om soha nem volt
Igen jót, és köszönöm az infót 🫶🏻