Eszembe jutott valami. Vagy megvalósítható ezzel a motorral, vagy nem.
Lehetőség Offtopic jelölésre, egy szövegrészt.
Mondjuk halványabban vagy dőlt betűvel jelenne meg…
Kicsit tudnád pontosítani, hogy mire gondoltál? 
Úgy érted, hogy ha az OFF-Topik on kívül szeretnél egy megjegyzést tenni ami nem teljesen kapcsolódik a témához akkor más stílussal írnád?
Ilyenre a szerkesztőben jelenleg is van lehetőség a fenti gombokkal.
Igen, ilyesmire gondoltam, csak dedikált OFF-gombot képzeltem oda. (Ami mondjuk halványít).
A teljes hsz-re akár. De elképzelhető, hogy bonyolítás. Csak ugye jó banda vagyunk, megy sokszor az OFFenzíva 
De a bonyolítás sem jó, szóval inkább vegyük egy halvány ötletnek 
Igen igazából az offolás akkor nagyobb probléma ha egy bejegyzésen belül történik azzal ami a témához kapcsolódik. Bizonyos mértékig szerintem rendben van. Olyankor nehezebb, illetve sokszor nem is tudjuk úgy szétválasztani, hogy értelmes maradjon a beszélgetés.
Szerintem a legjobb ilyen esetben a chat párhuzamos használata lenne. Hiszen részben pont ezért lett.  Megértem, hogy most még szokatlan de remélhetőleg ez változni fog és akkor sokkal többen használjátok majd.
 Megértem, hogy most még szokatlan de remélhetőleg ez változni fog és akkor sokkal többen használjátok majd. 
Nekem az a véleményem a chat-ről, hogy jó is, neg nem is. Röviden kifejtve, fennáll a veszély, hogy ONTopic értékes dolgok is ott vannak kibeszélve, egy szűk körben, így elveszik info.
Amúgy meg jó ötlet is, mert arculaton belül marad a “szolgáltatás”, nem kell third party appra menni.
Ok, azt hiszem, kiveséztük az OFF-ot  köszi
köszi
Amúgy megjegyzem, szokatlan, de marha jó ez a timeline-szerű fórummotor, mobilon.
A chatben lehetőség van jelenleg kiválasztani és idézni üzeneteket új témába illetve később a moderátoroknak másolni is. Tehát a chaten ha olyan beszélgetés folyik akkor azokból tudunk témát létrehozni. 
Én úgy gondolom, könnyebb és egyszerűbb lenne párhuzamosan használni a chatet és írni a témákba.