Ha 247 fokon elbomlik, akkor lényegében a szervezetbe mi kerül? - asszem ma kocka napom van …
Amikor párolog akkor is nikotin jut a szervezetedbe. kb 120-140 fokon forr (párolog) a liquid. A 247 fokot azért nem éri el, mert hűtöd szívás közben. Logikusan végiggondolva, úgy 160-ig mehet fel, de ez csak az én spekulációm.
Teljesen oké a kémia fakt.
Befogadtam.
Annyi van, hogy egy kicsit gyengül a hő miatt, amit sokszor észre sem veszünk, de más nem.
Jól értem akkor hogy ez a szintetikus, avagy szabadbázisú nikton falytajaba tartozik?
Bár nem tőlem kérdezed, de a válasz igen.
Köszi szépen:)
Hasznos cikk!
Én köszönöm, hogy olvasol.
Szia Kinga!
Olvasgatok hogy bővítsem a tudásomat és felmerült bennem egy kérdés. (Amúgy nagyon jók az írásaid)
Kérdés:
“A halálos adag ennél is, akárcsak a szabadbázisú nikotinnál, 0.9mg/kg! Mivel gyorsan célt ér, és hamar telítődik, ezért ritkán viszik túlzásba az emberek, de azért csak óvatosan!”
Ha jól számolok akkor egy 76 kg embernek a halálos nikotin adagja 84.5mg
Ha nicsalt-ot használok 20mg/ml-est akkor annál 4.2 ml lenne kábé a halálos adag?
Csak azért kérdezem hogy így van-e, mert nemrég kezdtem és szívom mint a bolond hogy véletlenül se kívánjam az analog cigit de azért nikotin mérgezést se lenne jó kapni.
Én szerintem egy 3.5 ml elpöfékelek.
Lehet ez már veszélyes?
Köszönöm a válaszod.
Szia napi 15 ml-t szívok 4-5-6 n tartalommal,tehát nem vészes
Van itt aki nagyobb dózisban kever.
Ne aggódj
Ha meginnád, akkor is csak olyan esetben, ha valóban megvan a nic tartalom.
Gőzölve csak töredéke szívódik fel.
Nyugi.
5 ml 24-estől MTL-BEN meg se szédülök.
Napi 20-25 ml 6-os az adagom kb,semmi vész.
Szia @Pison
Köszönöm elismerő szavaid! A matek jó! 4.2ml kéne a 20as niksóból. Viszont amit gyakran elfelednek az emberek, ami miatt általában megússzák a túlzásba vitelt, az a felezési idő! A nikotin nem rakódik egymásra a szervezetben, ezért az a lényeges, hogy az elmúlt 2 órában mennyit vittél be. Viszont, ha 2 óra alatt beviszed azt a 4.2ml húszast, na az már hatalmas probléma. De ahogy olvasom ilyen nem fog bekövetkezni.
Nincs miért aggódj!