Én Lepetit Vapoteur-ös vagy Kumulusvape-e boostert használok,és onnan veszem az alaplevet is
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/381-booster-nicotine
Köszi, ugyanúgy kell keverni?
Off topic, miért francia oldalról?
Igen, ugyanúgy. Azért francia, mert 30 eur felett free shipping van (calumette) vagy 50 eur (kumulus) vagy nincs ingyenes, de sokszor van 20% kupon akció (lepetit), viszonylag gyorsak és megbízhatók, calumette, lepetit, kumulus, mindegyik jó bolt, nagy forgalmú, nem valami dzsúnka üzletek.
Szia Slezi! Jelenleg a leggazdaságosabb ez a környéken. https://aromamester.hu/base/nikotin-oldat-100ml
Ha igazán kemény vagy veszel ilyet
Ebből kijön vagy 12 liter 10mg-os leves, 250ml 500mg-os, potom 200 eur.
Ha csak 6-os kell akkor 20 lityi is kijöhet.
Basszús, az még nekem is 6.5 évre elég lenne, kemény.
Egyébként van itt 100mg-os is, az azért barátibb, ebből viszonylag gazdaságosan ki lehet hozni.
16k 250 ml 100-as nik, ebből annyit ki lehet keverni, mint 125 darab 20mg-os boosterből, ami még a nagyon olcsó 300 forinttal számolva is 38k lenne. Mondjuk régen mindig csoportosan ment innen a rendelés, mert azt hiszem nem olcsó a szállítás.
Most megnéztem, 20 eur a szállítás, szóval érdemes összeállni többen.
Lehet vaksi vagyok és elkerülte a figyelmem, de nem találtam a sorok közt.
Hány fokot bír a nikotin?
Azt olvastam valahol, hogy 247 c-on bomlik le. 240 c-on öngyullad.
40 fokon már sérülhet?
Egy kis kiegészítés, remélem megtalálod benne a választ a kérdésedre .
Elbomlik, vagyis teljesen megsemmisül. Nem marad egy atom sem.
Ha 247 fokon elbomlik, akkor lényegében a szervezetbe mi kerül? - asszem ma kocka napom van …
Amikor párolog akkor is nikotin jut a szervezetedbe. kb 120-140 fokon forr (párolog) a liquid. A 247 fokot azért nem éri el, mert hűtöd szívás közben. Logikusan végiggondolva, úgy 160-ig mehet fel, de ez csak az én spekulációm.
Teljesen oké a kémia fakt.
Befogadtam.
Annyi van, hogy egy kicsit gyengül a hő miatt, amit sokszor észre sem veszünk, de más nem.
Jól értem akkor hogy ez a szintetikus, avagy szabadbázisú nikton falytajaba tartozik?
Bár nem tőlem kérdezed, de a válasz igen.
Köszi szépen:)
Hasznos cikk!
Én köszönöm, hogy olvasol.
Szia Kinga!
Olvasgatok hogy bővítsem a tudásomat és felmerült bennem egy kérdés. (Amúgy nagyon jók az írásaid)
Kérdés:
“A halálos adag ennél is, akárcsak a szabadbázisú nikotinnál, 0.9mg/kg! Mivel gyorsan célt ér, és hamar telítődik, ezért ritkán viszik túlzásba az emberek, de azért csak óvatosan!”
Ha jól számolok akkor egy 76 kg embernek a halálos nikotin adagja 84.5mg
Ha nicsalt-ot használok 20mg/ml-est akkor annál 4.2 ml lenne kábé a halálos adag?
Csak azért kérdezem hogy így van-e, mert nemrég kezdtem és szívom mint a bolond hogy véletlenül se kívánjam az analog cigit de azért nikotin mérgezést se lenne jó kapni.
Én szerintem egy 3.5 ml elpöfékelek.
Lehet ez már veszélyes?
Köszönöm a válaszod.