Boci Ă©s Pipi. De imĂĄdtam.
nĂĄlad legalĂĄbb mĂŒxik
Mindig is tervbe volt,ha megtalĂĄlom a szĂĄmomra legideĂĄlisabb rta-t akkor abbĂłl legyen 2 db szettbe,mai nap folyamĂĄn ez megvalĂłsĂșlt,igaz nem a legszebb modokon,bĂĄr lehet a napi rutinombĂłl kifolyĂłlag jobb is Ăgy,Ășgysem tudnĂĄm folyamat putyĂșlgatni Ćketâ
Don Dottore, hĂĄt muszĂĄj!
Szia AndrĂĄs!
Lehet picit levegĆsebb,de be lehet szƱkĂteni is.Nincs tĂșl variĂĄlva decken belĂŒl van 1db 1mm Ă©s 1 db 1.2mm-es levegĆ furat,kĂvƱl a levegĆ ĂĄllĂtĂł gyƱrƱvel lehet operĂĄlni,hogy 1-1db -ot hasznĂĄlj belĆle vagy mindkettĆt,Ă©n mindkettĆvel tolom,de mĂ©g Ăgy sem tƱnik levegĆsnek Ă©s ami fontosabb szĂĄmomra az Ăzeket is szĂ©pen megtarja,valamiĂ©rt mĂ©g Ăgy is szƱkebbnek tƱnik,mint pl a Kayfun Prime full levegĆn ami azthiszem 1.8mm volt(azt tudom neked is van azĂ©rt hoztam fel pĂ©ldĂĄnak),egĂ©sz jĂłl ki van ez talĂĄlva,Ă©n 2.5 magon furĂĄnak tĂŒnhet,de 26ga ss huzallal hasznĂĄlom azzal is jött,prĂłbĂĄlltam 28ga ni80/ss-el aztĂĄn mĂ©gis visszatĂ©rtem a vastagabb huzalhoz vele,Ăzben ezzel az rta-val talĂĄltam meg legjobban az Ăzeimet melegedĂ©s/forrĂł gĆzök nĂ©lkĂŒl,lĂĄnc slukkos alkat vagyokâMeg valahogy nekem minden passzol,könnyƱ takaritani,gyorsan lehet feltölteni,lĂ©ellĂĄtĂĄs ĂĄllĂtĂĄsa rendben van,engem meggyĆzött,de ugye ez egyĂ©ni szubjektĂv,valszeg a tĂșl szƱk mtl-eseknek nem lessz a kedvenc rta-ja,(Ă©n is abba a tĂĄborba tartoztam ezidĂĄig)felĂ©pĂtĂ©sĂ©bĆl adĂłdĂłan is ezt tĂŒkrözi.
Ha mĂĄr Ășgy is a nyakamon maradt a Faris gondoltam megĂ©pĂtem. Nah meg a kislĂĄnyom tea partit tartott a Barbiknak Ăgy volt egy kis idĆm.
HaliâNagyon faszĂĄĂșl nĂ©z ki,szĂ©p szettâ
Szia.Ez is szép duóAz egy v3?Blood sukkåval feltöltve?
Igen v3! A&L ragnar van benne. Igazi viking aromaâ
Akkor majdnem mint a red astaire,csak ĂĄnizs nĂ©lkƱl.FeltĂ©tlen kiprĂłbĂĄlom majdâ
Szervusz DruszĂĄm !
Ăn is nagyon meg vagyok vele elĂ©gedve ! EgyetĂ©rtek maximĂĄlisan !
Viszont amire figyelj ! Egy gyenge pontot lĂĄtok az akku fedĂ©l menete az idĆvel lehet ki fog kopni ! Ăn a gumit kikaptam belĆle Ă©s Ăgy Ă©rzem hol a hatĂĄr ! Ăgysem ezzel megyek förödni !
Nekem kellemes csalĂłdĂĄs volt ! Rosszabbra szĂĄmĂtottam , de nagyon jĂł kĂ©szĂŒlĂ©k !
@Atis , @anon40018559 nekem is nagyon bevĂĄlt, egy dolgot vettem Ă©szre, a kijelzĆ is könnyen karcolĂłdik sajna, legalĂĄbbis nĂĄlam kb 2 hĂłnap utĂĄn mĂĄr azâŠ