Napi Vape! 🙂

Szép szett,gratula hozzå:grin:

3 kedvelés

HasznĂĄld egĂ©szsĂ©ggel! Ott is jöjjön a gƑz, ahol nem is gondoltĂĄl rĂĄ! :wink: :grinning: :grinning: :grinning:

3 kedvelés

Ez a mod még a legbrutålisabb tankot is cukivå varåzsolja. Még a végén a kedves nejemnek kell, hogy adjam

5 kedvelés

ElƑfordul az ilyen
 Saját tapasztalat, igaz nem a Kedvessel, hanem a Gyermekkel a fƑszerepben :grinning:

3 kedvelés

TIBINEK!!!:grin::joy::joy::joy:

3 kedvelés

Nincs mit​:joy::joy::joy:Én nem lĂĄtok benne vattĂĄt,bĂĄr mĂĄr talĂĄlkoztam fekete vattĂĄval.Csak tudom,hogy szereted az egyedi megoldĂĄsokat,a kihĂ­vĂĄst,ez meg Ă©pp szembejött velem,gondoltam,megosztom​:grin::wink:

3 kedvelés

Igen,miutĂĄn felhĂ­vtad rĂĄ a figyelmem,rĂĄzoomoltam,Ă©s igazad van,az bizony vatta​:grin:

3 kedvelés

HĂĄt,igen.Szerintem is DL​:rofl::rofl::rofl::rofl:ilyen “drĂłtok” itthon is akad pĂĄr,de csak ĂŒnnepnap kerƱl elƑ:grin:

3 kedvelés

RĂ©gi szett Ășj köntösben. :slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Az se csĂșnya​:heart_eyes:SzĂ©p duĂł Kinga​:grin:

3 kedvelés

Gratula drusza​:heart_eyes:Jön lassan a v2,a peca miatt nekem fontos a nagy ƱrmĂ©ret​:grin:

4 kedvelés

Köszönöm. :smiling_face_with_three_hearts:

4 kedvelés

Én 25 Ă©ve csak pergetek,sokat figyelek,merre lehet a hal,agyalok,melyik mƱcsali kelhet neki,szĂłval van idƑm gƑzölni​:grin:

4 kedvelés

Az igen Tibi​:heart_eyes:Ez aztĂĄn az eredeti,szerintem qrva jĂłl nĂ©z ki​:grin:

3 kedvelés

Xbox + Vape :heart_eyes:

7 kedvelés

11 kedvelés

Hali DonĂĄt​:grin:KĂĄvĂ©szĂŒnet?:grin:

3 kedvelés

Szia Attila :slightly_smiling_face: Bezony ĂĄm :grinning:

6 kedvelés

9 kedvelés

LĂĄtom nem csak Ă©n szeretem

11 kedvelés