Na ezzel mĂĄr beljebb leszĂŒnk, köszönöm! LegalĂĄbb nem csak tĆlem fogja hallani, olvasni. MegosztĂł vĂ©lemĂ©nyeket talĂĄltam magam is, bĂĄr a többsĂ©g imĂĄdta. Ăn a Maxra szavaztam, de hĂĄt egyrĂ©szt öreg vagyok, mĂĄsrĂ©szt fiatalsĂĄg, bolondsĂĄg!
Ugyan gyakori gĆzölĂ©sre kellene a Legend a fiatalĂșrnak, de abszolĂșt vegyes hasznĂĄlatra (DL-MTL). Ăn tovĂĄbbra is a Maxot favorizĂĄlom⊠De lehet, rĂĄvesznek a vĂĄltĂĄsraâŠ
A Solot Ă©n nĂ©ztem ki, remĂ©lem gyorsan megjön. MiutĂĄn szĂĄmomra teljesen ismeretlen terep az Aegis, Ăgy alulrĂłl Ă©pĂtkezĂŒnk. ElĆször a kistesĂł, ha bejön akkor a nagy (is). RemĂ©lem ezt a Mama nem olvassa
IdĆnkĂ©nt elĆugrik a tĂ©ma, akkor aztĂĄn van nemulass⊠SzerencsĂ©re tudja, hogy viszonylag Ă©pelmĂ©jƱ hatĂĄrok között mozgunk, csak hĂĄt⊠Egyre több helyet foglalunk. RĂĄadĂĄsul mindezt mƱkedvelĆ amatĆrkĂ©nt
HĂĄĂĄĂĄt hasonlĂt a helyzet⊠Drukkol a Kedves, hogy sikerĂŒljön megoldani, mƱködjön, Ă©s persze ne âpusztuljak beleâ , de amikor mindent elfoglalunk a konyhĂĄban, akkor azĂ©rt vĂ©ges a tĂŒrelem⊠Itt egy tank ĂĄzik, ott egy tekercs huzal, amott egy doboz kitudjami⊠Ha meglĂĄtja az alapot Ă©s az aromĂĄkat, a cuccokat a keverĂ©shez mĂĄr csak nevetâŠ
Szerintem ha 50w fölĂ© nem megy, akkor jĂł a max is. Ha igen, akkor mĂĄr inkĂĄbb legend. Ăn speciel 30-40 Watt közötti hasznĂĄlatra vettem, meg esetenkĂ©nt mtl/mtdl felhasznĂĄlĂĄsra.
Köszi Zoli! Ezzel Ă©rveltem Ă©n is, szinte soha sem sem jĂĄr 50w felett. Persze, az Ă©rv azĂ©rt megvan: Ă©s ha most fogok rĂĄszokni az 50 feletti teljesĂtmĂ©nyre?
Ăn egy idĆben az mtl HildĂĄt egy 4 akkus wismec rx 300 - al hajtottam.
Nem volt rossz, csak batår nagy, és nehéz.
Azért ez a vape perverzió magasiskolåja ! Bocs Zoli!
Ezt a hozzĂĄszĂłlĂĄst azonnal jelenteni fogom MielĆtt mĂ©g elolvassa a fiatalĂșr. Követelem a csalĂĄdtagok kitiltĂĄsĂĄt Ă©s a korhatĂĄros karikĂĄt!
De⊠azért is követelem a kitiltåst!
14$-Ă©rt jĂł volt. Igaz, mire ide Ă©rt, 7ehuf lett az ĂĄra a posta miatt, de akkor is jĂł ĂĄron volt.
Több volt, mint jĂł! Csak mintha âcseppecskĂ©tâ tĂșl nagyra lett volna mĂ©retezve a teljesĂtmĂ©ny Illetve Ă©n jĂłt derĂŒltem a dolgon⊠VizuĂĄlis tĂpus vagyok.
Ha az âagyâ - ra gondolsz, azt javĂtottam. De Ă©n is elkĂ©pzeltem.
Ha mĂĄr Ăgy szĂłba kerĂŒlt megint⊠Mikor ĂĄttĂ©rtem podrĂłl modra akkor egy ismerĆsöm ĂĄltal jutottam hozzĂĄ a Legendhez ami azĂłta is tökĂ©letesen tette a dolgĂĄt, kĂŒlön tetszik a gumi borĂtĂĄs Ăgy megakadĂĄlyozva a csĂșszkĂĄlĂĄst Ă©s elĂ©g strapabĂrĂł mondhatni âmunkĂĄsâ gĂ©p de mĂĄr nem elĆször olvasom hogy többen panaszkodnak rĂĄ csak az nem derĂŒlt mĂ©g ki szĂĄmomra hogy mi miatt.