Smok TFV12 - Cloud Beast King + Voopoo Argus GT mod
JĂł reggelt Mindenkinek! Van az Ășgy, hogy sĂŒrgĆs a munka⊠és minden jön, ami csak a kezembe akadâŠ
EzĂșton is minden jĂłkat a csoporttagoknakâEsti pöffĂ©kelĂ©s Gentleman 0.9mg nic,ss huzal, tc be hasznĂĄlva,Kayfun Lite 2019 egy Eleaf Ipower 80w mod
JĂł lĂĄtni ez a mod mellet egy bögrĂ©t Ăgy mĂĄr jobban lehet viszonyĂtani a mĂ©retĂ©tâpersze Ă©n azt hittem nagyobb Ă©s eddigi nĂ©zegetĂ©seim mindig elvettĂ©ssel pĂĄrosĂșltak,de mostmĂĄr valszeg elgondolkodok jobban rajta,anyagra mennyire tƱnik stabĂlnak az a minta rajta?EgyĂ©bkĂ©nt grat hozzĂĄ,pont ezzel a mintĂĄval fogott meg engem isâ
Szia
AbszolĂșt nem vĂ©szes a mĂ©rete, 2 akksis mod lĂ©vĂ©n. Nekem kĂ©nyelmeses elfĂ©r a kezemben a fogĂĄsa is jĂł
1 akksis Aegis mellett
A mintĂĄval kapcsolatban nem biztos, hogy tudok teljes mĂ©rtĂ©kben helytĂĄllĂł vĂĄlaszt adni mivel Ă©n nem teszem zsebbe meg semmi olyan helyre ahol karcolĂłdhatna vagy kopna. Ăgy termĂ©szetesen nem is kopik
Nagyon köszönöm! Ezt a szettet ajåndékba kaptam ezért szåmomra nagyon nagyon sokat jelent és nagyon vigyåzok rå
Jelentem,megjött a Wotofo cog mtl rta.Graceâs secrettel lett felavatva,ezĂșton nagyon szĂ©pen köszönöm KingĂĄnak,hogy bemutatta ezt a remek aromĂĄt,mĂĄskĂŒlönben tuti nem figyelek fel rĂĄA cogot a hozzĂĄ adott ni80 claptonnal tekertem meg,Ășgy gondolom elĂ©g jĂłl sikerĂŒlt,mert nem folyik,szörcsög,köpködâ
Ăzre kivĂĄllĂł,a levegĆĂĄllĂtĂĄs nekem Ă©rezhetĆ,pĂĄr rewievel ellentĂ©tben.
Most csak egy legény van talpon nålam, a többiek kettes szemlések
Ezzel a kis poddal is kb 10 percig mĂ©g elleszek, aztĂĄn lemerĂŒl, szĂłval neki kell ĂĄllnom a vattĂĄzĂĄsoknak.
Igen, Kylin Mini v2 RTA.
Igen, Max. Ma Ă©rkezett meg. MĂĄr most sokkal jobban tetszik, mint a grus. Persze ez csak az Ă©n ĂzlĂ©semnek felel meg jobban.
Egy nap utån tetszik, csak még vannak nyitott kérdések vele kapcsolatban. Pl. akku hasznålat.
VĂĄrom a tesztet rĂłla, remĂ©lem lesz⊠Mert komoly dilemma jelenleg, hogy a csalĂĄd mĂĄsik rĂ©sze a Max Ă©s a Legend között ĆrlĆdik⊠JĂșlius 1-ig be kell vĂĄsĂĄrolni
ElĆbb - utĂłbb lesz! AmĂșgy ha 2 akkus modot kerestem volna, vagy brutĂĄl felhĆ kergetesre nap x ĂłrĂĄra kellene, tuti a legendet vettem volna.
Ć inkĂĄbb itthon maradĂł, bemutatĂłs - tesztelgetĆs modnak lett vĂĄsĂĄrolva.