Smok TFV12 - Cloud Beast King + Voopoo Argus GT mod
JĂł reggelt Mindenkinek! Van az Ășgy, hogy sĂŒrgĆs a munka⊠és minden jön, ami csak a kezembe akadâŠ
EzĂșton is minden jĂłkat a csoporttagoknakâ
Esti pöffékelés Gentleman 0.9mg nic,ss huzal, tc be hasznålva,Kayfun Lite 2019 egy Eleaf Ipower 80w mod
JĂł lĂĄtni ez a mod mellet egy bögrĂ©t Ăgy mĂĄr jobban lehet viszonyĂtani a mĂ©retĂ©tâ
persze Ă©n azt hittem nagyobb Ă©s eddigi nĂ©zegetĂ©seim mindig elvettĂ©ssel pĂĄrosĂșltak,de mostmĂĄr valszeg elgondolkodok jobban rajta,anyagra mennyire tƱnik stabĂlnak az a minta rajta?EgyĂ©bkĂ©nt grat hozzĂĄ,pont ezzel a mintĂĄval fogott meg engem isâ![]()
Szia ![]()
AbszolĂșt nem vĂ©szes a mĂ©rete, 2 akksis mod lĂ©vĂ©n. Nekem kĂ©nyelmeses elfĂ©r a kezemben a fogĂĄsa is jĂł ![]()
1 akksis Aegis mellett ![]()
A mintĂĄval kapcsolatban nem biztos, hogy tudok teljes mĂ©rtĂ©kben helytĂĄllĂł vĂĄlaszt adni mivel Ă©n nem teszem zsebbe meg semmi olyan helyre ahol karcolĂłdhatna vagy kopna. Ăgy termĂ©szetesen nem is kopik ![]()
Nagyon köszönöm! Ezt a szettet ajåndékba kaptam
ezért szåmomra nagyon nagyon sokat jelent és nagyon vigyåzok rå
![]()
Jelentem,megjött a Wotofo cog mtl rta.Graceâs secrettel lett felavatva,ezĂșton nagyon szĂ©pen köszönöm KingĂĄnak,hogy bemutatta ezt a remek aromĂĄt,mĂĄskĂŒlönben tuti nem figyelek fel rĂĄ![]()
A cogot a hozzĂĄ adott ni80 claptonnal tekertem meg,Ășgy gondolom elĂ©g jĂłl sikerĂŒlt,mert nem folyik,szörcsög,köpködâ![]()
![]()
![]()
Ăzre kivĂĄllĂł,a levegĆĂĄllĂtĂĄs nekem Ă©rezhetĆ,pĂĄr rewievel ellentĂ©tben.
Most csak egy legény van talpon nålam, a többiek kettes szemlések ![]()
Ezzel a kis poddal is kb 10 percig mĂ©g elleszek, aztĂĄn lemerĂŒl, szĂłval neki kell ĂĄllnom a vattĂĄzĂĄsoknak.
Igen, Kylin Mini v2 RTA. ![]()
Igen, Max. Ma érkezett meg. Mår most sokkal jobban tetszik, mint a grus.
Persze ez csak az Ă©n ĂzlĂ©semnek felel meg jobban. ![]()
Egy nap utån tetszik, csak még vannak nyitott kérdések vele kapcsolatban.
Pl. akku hasznĂĄlat. ![]()
VĂĄrom a tesztet rĂłla, remĂ©lem lesz⊠Mert komoly dilemma jelenleg, hogy a csalĂĄd mĂĄsik rĂ©sze a Max Ă©s a Legend között ĆrlĆdik⊠JĂșlius 1-ig be kell vĂĄsĂĄrolni ![]()
ElĆbb - utĂłbb lesz!
AmĂșgy ha 2 akkus modot kerestem volna, vagy brutĂĄl felhĆ kergetesre nap x ĂłrĂĄra kellene, tuti a legendet vettem volna. ![]()
Ć inkĂĄbb itthon maradĂł, bemutatĂłs - tesztelgetĆs modnak lett vĂĄsĂĄrolva. ![]()