Napi Vape! 🙂

MuszĂĄj voltam ezt a nekem nem jĂł tankot rĂĄtenni,ha ki szeretnĂ©m prĂłbĂĄlni​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Te egy Ășr vagy. :rofl:

6 kedvelés

14 kedvelés

Mi az a randa dög? :sweat_smile:

4 kedvelés

Hmmm,eddig miért nem mondtåtok hogy ilyen finom az MTL ? :smiling_face:

12 kedvelés

Hát Aspire Paradox @Ispy -tƑl :sweat_smile::+1::fist_right::fist_left:

4 kedvelés

Remélem tetszik a cuccos :+1:

4 kedvelés

Köszönöm szépen igen maximålisan elégedett vagyok :grin:

5 kedvelés

Ha majd egyszer templombajĂĄrĂłs modot veszek,az pont ugyanebben a szĂ­nben az aspire,vagy a zq essent.Tudom nem egy kaliber tudĂĄsban Ă©s ĂĄrban a kettƑ,de nekem nem is az a lĂ©nyeg ,hanem hogy mindkettƑ olyan elegĂĄncs,egyedi​:sunglasses:

7 kedvelés

A sört nem Ă©n iszom​:slightly_smiling_face:Én a strawberry bikinit szĂŒrcsölöm​:slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Ha most választani lehetne,az nem a vape lenne​:sunglasses:

4 kedvelés

Pedig ez finom. :yum:

3 kedvelés

Nem ihatok alkoholt :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Az jĂł, mert a sör nem az. Fater a nyĂĄrra valĂł tekintettel ĂĄtminƑsĂ­tette könnyed ĂŒdĂ­tƑvĂ©, Ă­gy a hĂ­Ă­Ă­vatalos ĂĄllĂĄsfoglalĂĄs szerint tolhatod. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Hidd el, ha jĂłanyĂĄmnĂĄl is ĂĄtmegy az öregem javaslata, az Ășgy is vala
 :wink:

10 kedvelés

:joy:
Én nem kockĂĄztatom a fellĂĄngolĂĄst egy kis alkoholos lötyiĂ©rt​:wink:A sörnek amĂșgy is nem jĂł Ă­ze van

2 kedvelés

ApukĂĄm​:black_heart:söriparos volt
szerintĂŒk a sör egĂ©szsĂ©ges!A benne lĂ©vƑ dolgok miatt​:slightly_smiling_face:De akkor is rossz Ă­ze van​:joy:

7 kedvelés

Söriparos “lyĂĄnyakĂ©nt” ily szörnyƱ sorokat papĂ­rra vetni több, mint bƱn! :rofl: :wink:

9 kedvelés

Nem hiåba mondtåk azt rå, hogy folyékony kenyér. :slightly_smiling_face: A sör valóban jótékony. A måjat sem az roncsolja, hanem a kommersz italok.

9 kedvelés

AzĂ©rt a hĂ©tvĂ©gĂ©n ebbƑl iszok egy kortyot​:wink:JĂłl behƱtve,ebĂ©d utĂĄn​:bangbang:

7 kedvelés

Amikor kiköltöztem annakidejĂ©n,mĂ©g szinte egyĂĄltalĂĄn nem volt itthon cider.Itt meg kaszĂĄval kell elƑrehaladnom az ital polcokon ,hogy valami normĂĄlis sört talĂĄljak a ciderek rengetegĂ©ben :rofl:

8 kedvelés