Napi Vape! 🙂

Hát ja, ott minden utcasarkon ihatja az ember a frissen csapot cuccost, na meg persze a jó kis Guinnesst, nem vagyok sörös, sőt alkohot sem iszok, de amikor Dublinba ki rándultunk, akkor azért lecsúszott pár.

De emlékeim szerint Londonban is ment a csapolt cider.

3 Likes

9 Likes

Mikor ebéd után kiültem a teraszra ezekel a kombókal,mint a gyerkőc a reklámba"finom-finom-finom-finom":slightly_smiling_face:
Mindenkinek hasonló élményeket kívánok​:victory_hand:

13 Likes

De jó látni ilyen ohm èrtèkeket​:smiling_face_with_sunglasses:Sokszor làtom itt,hogy mindenki szinte csak 0.8-1 körül nyomja.Legelső tekeréseim 1.25 körül “sikerültek “ és nagyon megvoltam velük elégedve .Azután egy pár 1.40 valahányas és az is nagyon bejött kis modállitgatással.Tegnap este tekertem egy újat,kíváncsiságból 1.12-vel és ez nekem nagyon nem adja ki..se az érzet ,se az íz ,már 3 w-tal fel mentem és még úgyse ,csak a gőz melegebb.Ahogy végzek a főzéssel hajítom is ki a pics@ba és tekerek bele egy jó ki egynégyest :smiling_face_with_sunglasses:

4 Likes

Üdv @Paldeak_Attila​:victory_hand:
Az a helyzet,hogy most ni80-al vagyok tekerve,de sokszor ss használok akkor ellenálásban lejebb vagyok viszont wattban max 12.5,de inkább azokkal is 11 környéke,dohányosok szűkebb levegővel így adják nekem jól,de akkor nem vagyok egyedül​:+1::victory_hand::slightly_smiling_face:

6 Likes

Én ss-t használok, azzal 9-10 menet is max. 1 ohm körül adja ki, annál nagyobbat már nem rakok bele, mert kilógna a deckból a tekerés :rofl:

Mostanában inkább 8 körül van, az 0.8-0.9 ohm és mehet rá 13-15 watt.

Ezért szokták azt mondani a nálam fejletebb fizikai tudással bíró vaperek (és vaperinák), hogy az ohm igazából nem számít, mert tökre húzalja válogatja mennyit ad ki, a lényeg, hogy a levegőzés, afc és gőz preferenciák összhangban legyenek.

3 Likes

én is álltalában ha magamnak tekerem 7 8 9 menet elég is ni80 ból vagy ss huzalból és 2,5,2 és 1,5 magra.:wink::grinning_face:

2 Likes

Persze erre nem is gondoltam eddig,mármint különböző fémek-különböző vezetők képesség :rofl::rofl: Eddig csak kanthal van itthon,ezt ajánlották kezdésnek.Nikkelt már akartam rendelni de jól elfelejtettem ,mire odajutottam.Általában én is ilyen 10.2-12.6 között járatom,változó .Még az sem mindegy hogy felkeléskor milyen a watt,vagy este tévénézéskor ugyanazzal a levessel​:rofl:

3 Likes

Az sem mindegy milyen méretűek a huzalok,szval az öszkép rengeteget tud változni ellenálásban,de lehet wattban meg ugyanott toporgok​:slightly_smiling_face:
Pl:28ga ss és 30ga ss én általában úgy tekerem,hogy hasonló wattértékkekel legyenek élvezhetőek,ha szűkebben akarom levegőztetni az aktuális levesem,de van amelyik levesem meg levegősebben jó(kevés nálam az ilyen,de létezik azért),akkor meg képes vagyok felmenni méretben 26ga huzalra is ellenálásban meg le menni 0.6 ohm-ra,viszont teljesítményben még mindig csak 12.5watt környékén járok,szval igen fura tud lenni néha nálam ez az mtl kérdés,hasonló ellenállással dl-ben meg 30watt környékén vagyok igaz sokszor picit még vastagabb a huzal is,szvsz ez is szubjektív kérdés,mint a kazánok,modok,vatta,meg kb minden is a vape világában,ettől is ilyen gyönyörű,mert magára formálhatja az ember a kedvenc szokását/hobbyját​:victory_hand:

7 Likes

Csak a szokásos, ha megyek valahova általában Ő jön velem. :blush:

15 Likes

Nem ismerlek, de az eddigiek alapján ha tízből gépből ki kellett volna választani, hogy melyik vagy te, akkor tuti ezt választom :smiley:

7 Likes

Szép hétvégét majd este kívánok neked, de a vacsorához jó étvágyat kívánok! :handshake:

7 Likes

Itt folytatjuk: Napi vape 2.0 🙂