Hasznåljåtok egészséggel!
megjött az uram Ășj driptipje, hĂĄt mondom, csak rĂĄprĂłbĂĄlom.
mi olyan jĂłt röhögtĂŒnk rajta, gondoltam feltöltöm ide is.
szegĂ©ny kis ĂŒtött-kopott vaptio helyĂ©re jönne a Vinci X, dehĂĄt csak nem jönâŠ
Kicsit fura. De alapból viszont jól néz ki.
Ezt kĂ©rem szĂ©pen Ăgy kell hagyni!
na most az van, hogy ez a fagyi nem visszanyalt, hanem körbe.
szĂvom-szĂvom, hĂĄt valami csodĂĄs Ăze van benne a a red astaire-nek, mellesleg fene nagy gĆze is.
hazaĂ©r az uram berakja a BrĂŒnhildĂĄjĂĄba, hĂĄt ott viszont laza. (nĂĄla Ă©pp ĂĄnizsmentes red astaire.)
megkĂłstolja az enyĂ©met, hĂș de csodĂĄlatos.
szĂłval valĂłban Ăgy marad.
amĂșgy nem kell Ćt se fĂ©lteni, mert kettĆt rendelt, pedig mĂ©g nem is tudta, hogy el fogom lopni az egyiket, csak ezt a lazasĂĄgot kell megoldani neki. (eltört az eredeti, amit adtak BrĂŒncihez.)
Cérnåzzatok az o-gyƱrƱ alå.
Csinos, azért az ego utån mås dimenzió
Nekem is ego volt a måsodik modom, miutån az ijust s-t megöltem.
SzĂĄmtalan boldog pillanatot a Kedvesnek velĂŒk! HasznĂĄlja egĂ©szsĂ©ggel Ćket! Legyen tele a lakĂĄs gĆzzel!
Ugye hogy ugye? Megmondtam, ez a formanyelv nem csak a szemnek jĂł!
Nos, ha nagyon nehĂ©z, akkor a piacon a helye . MennyiĂ©r adod fĂ©lĂĄron? Megoldjuk âokosbaâ!
A sógoromé!
Nem az enyĂ©m a Zlideâ
A mod a Tiéd. Ha nehéz lett, akkor az bizony biznisz részét kell, hogy képezze, mert nem jó ! De a sógor tankja is jöhet vele, egye fene!
HĂĄt ez könnyebb mĂĄr nem lesz sajnos, de lĂĄtom van mĂĄr rĂĄ vevĆ.
Nekem a paradox a gatyĂĄmat is letĂ©pte, ha zsebre vĂĄgtam. Nem is nagyon jött ki a lakĂĄsbĂłlâŠde vannak pillĂ©k is, ahol a komplett motyesz is könnyebb, mint az a yihi akku nĂ©lkĂŒl.
Ha félåron hozzåjutok, beszerzési åron åtadom Neked!