Jó hogy jó, az élet alaptézise! A Kölykök tudják ezt, tehát az ingatlanunkba kerülő cuccaik ezért vagy le vannak láncolva vagy vörösen izzanak… Különben adóként a birtokomba kerülnek
@Vaperina_Kinga ne legyen kevés a vatta?
El kell találni, hogy pont passzentos legyen.
Na akkor ez nekem nem fog tetszeni
Szia Beatrix! Jó lesz az! Ízben, gőzben nem lesz hiány! Ha odafigyelsz a vattázásra tökéletes lehet! Feltöltésnél mindíg zárd el a levegőzést és nem lesz hiba! Ares, Berserker, Siren mindhárom tank esetén elzárt levegőzésnél kell felönteni és akkor kiküszöbölhető a szivárgás ill. a folyás!
Illetve feltöltéskor úgy kell csinálni, hogy amikor vissza akarod rakni a topcapet, akkor finoman rárakod, csak egy picit tekersz rajta, majd fejjel lefelé állítod az egészet és úgy tekered be teljesen.
Ez azért fontos szinten minden felültöltös tank esetében, mert különben rátekeréskor szépen bepréseled a liquidet a kazántérbe és ott szét fog ázni minden, ami egyenlő a folyással.
@Elek_Segits köszönöm…én a gtx-et is elzáromDe kaptam a tanácsot,hogy töltsem alulról és akkor biztos nem lesz baj
@Ispy ezt még párszor el kell olvasnomMég nem értem,mert még nem csináltam
Gratula!Ha nem szeretsz már valamit csinálni ,vagy csak nem éri meg nincs mese váltani kell.Bátraké a szerencse
Gratulálok Edina. Legyen felhőtlen minden napod az új helyen!
Köszönöm.
Igy igyaz, nem szerettem.már.
És ez igy még enyhe kifejezés
Köszönöm Kinga
Remélem nem nyúltam mellé
Ha jól tudom, nálatok is van Emerson, nem sok van az országban
Ami azt illeti ismerős a neve.
Ha dohányos volt benne csak most kezdi adni az ízét
Így jár aki “”“villamossal utazik”“”
De finom ennyit megér
Koksztachanovista lettél… Ki ne dobd!!! Most kezdi majd kiadni az ízét!
Fura,volt hogy nincs íze de milyen csodálatos színe van elteszem későbbre ,hátha jó lesz egy másik tankomba