Úgy-úgy! Recycling mindenekfelett!!!
El kell rakni, hátha érkezik egy “jóbarát” a kéréssel: nem építed meg nekem? Elhiheted, kegyetlen jó érzés egy ilyet adományozni megérdemelt jutalomként. “Sajnos köcsi a nép, ha beiszik.”
Megfogadom a tanácsot jóvanazúgymibajomlehet
Szia Zoli! Ahhoz már kéményseprőt kell hívni!
Már el is ment mert nem vállalta annyira kokszos
- Mi ez Balázska???
- Nagyító.
- Nem azt kérdeztem, honnan van!!!
- Igazából anyósomtóóó’ van.!
Montam neki, van új hobbim , de nem látom még hová fajul. Főleg este a konyhában, új tekerésnél.
Erre mondta, mennyek le a pincébe, van ott nekem valami.
ebbe a kicsi hero podba már bele nyomtam 9 ezer puffot és még mindig bírja a 0,4 es porija nem is cseréltem mióta meg vettem.24w tolom csak ahoz képest nagyon jól bírja szerintem.
Szia Zsolt! Nem fogsz unatkozni vele! Hajrá hajrá! Sok sikert hozzá!
Gratulálok! Használd egészséggel! Én szeretem az én Brünhilde-met. Amit @Elek_Segits írt az igaz. Elsőre nem nagyon sikerült nekem sem. De ha már összejött szeretni fogod.
Sok sikert hozzá és persze sok sok kellemes élményt, gondtalan napokat!!! Egyik sem lesz nehéz!
Már én is bele futottam két dologba. Először nem tudtam hogy szedjem szét hogy meg tudjam tekerni
Meg kellett néznem hozzá egy videót. Pedig már többször láttam
A másik meg a feltöltés. Nyomtam bele a liquidet mint a barom folyt orrán száján. Szó szerint.
Meg a driptippen keresztül is.
Aztán rájöttem hogy nem a levegőzőn keresztül kellene feltölteni
De most már okés. Még próbálgatás alatt áll.
Örömmel olvasom, hogy nem csak én vagyok képes ilyen bohóságokra (ez az élet fűszere)!
Én inkább azt szoktam, hogy feltöltés után nem tekerem vissza a levegőzőre és úgy szívom meg
Hehehe, én ugyanebbe a hibába futottam bele első randink alkalmával. Úgy megörültem a sikeres építésnek, hogy a szemcsi a homlokra tolva maradt… Amikor már bokáig álltam a likvidben, na akkor jutott eszembe, itt valami rohadtul nem jó.
Le kell venni töltéskor a top cap-et. Probléma megoldva.
De az meg oan nem férfias dolog! Levenni… Há nehogymá!
Jóvanakkó… Én azért veszem le, mert… Mert… Nem tudom… Így szoktam meg. De sokminden kiküszöbölhető így
Van egy lehet, mások számára hülye szokásunk. Pl a Hilda esetében, az a tekergetés utolsó, befejező és csodaszép pillanata, amikor az építés utolsó momentumaként, rákerül a topcap a tiszta és széééép deckre.
Amint ez megtörtént, na csak akkor jöhet a feltöltés. És valahogy sokkal jobb érzés így feltölteni.
A valamit valamiért tipikus esete.