Napi VAPE 3

Úgy-úgy! Recycling mindenekfelett!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

2 kedvelés

El kell rakni, hátha érkezik egy “jóbarát” a kéréssel: nem építed meg nekem? Elhiheted, kegyetlen jó érzés egy ilyet adományozni megérdemelt jutalomként. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: “Sajnos köcsi a nép, ha beiszik.”

4 kedvelés

Megfogadom a tanácsot :crazy_face:jóvanazúgymibajomlehet​:crazy_face:

2 kedvelés

Szia Zoli! Ahhoz már kéményseprőt kell hívni! :rofl: :rofl: :rofl:

2 kedvelés

Már el is ment mert nem vállalta annyira kokszos :rofl:

4 kedvelés
  • Mi ez Balázska???
  • Nagyító.
  • Nem azt kérdeztem, honnan van!!!:skull_and_crossbones::bomb::skull:

• Igazából anyósomtóóó’ van.:heart:!

Montam neki, van új hobbim , de nem látom :eye::eye: még hová fajul. Főleg este a konyhában, új tekerésnél.:face_with_monocle:
Erre mondta, mennyek le a pincébe, van ott nekem valami. :+1::grin:

13 kedvelés

ebbe a kicsi hero podba már bele nyomtam 9 ezer puffot és még mindig bírja a 0,4 es porija nem is cseréltem mióta meg vettem.:wink::joy:24w tolom csak ahoz képest nagyon jól bírja szerintem.

2 kedvelés

Mai napon :blush:

16 kedvelés

Sziasztok!
Ma az új szerzeménnyel próbálkozók​:grin:
Szép napot mindenkinek!

17 kedvelés

Szia Zsolt! Nem fogsz unatkozni vele! Hajrá hajrá! Sok sikert hozzá!

6 kedvelés

Gratulálok! Használd egészséggel! :heart: Én szeretem az én Brünhilde-met.:slightly_smiling_face: Amit @Elek_Segits írt az igaz. Elsőre nem nagyon sikerült nekem sem. De ha már összejött szeretni fogod. :blush:

8 kedvelés

Sok sikert hozzá és persze sok sok kellemes élményt, gondtalan napokat!!! Egyik sem lesz nehéz! :wink:

5 kedvelés

Már én is bele futottam két dologba. Először nem tudtam hogy szedjem szét hogy meg tudjam tekerni :grin:
Meg kellett néznem hozzá egy videót. Pedig már többször láttam :joy:
A másik meg a feltöltés. Nyomtam bele a liquidet mint a barom folyt orrán száján. Szó szerint.
Meg a driptippen keresztül is.
Aztán rájöttem hogy nem a levegőzőn keresztül kellene feltölteni :joy:
De most már okés. Még próbálgatás alatt áll.

7 kedvelés

Örömmel olvasom, hogy nem csak én vagyok képes ilyen bohóságokra (ez az élet fűszere)! :joy:

10 kedvelés

Én inkább azt szoktam, hogy feltöltés után nem tekerem vissza a levegőzőre és úgy szívom meg :laughing:

7 kedvelés

Hehehe, én ugyanebbe a hibába futottam bele első randink alkalmával. Úgy megörültem a sikeres építésnek, hogy a szemcsi a homlokra tolva maradt… Amikor már bokáig álltam a likvidben, na akkor jutott eszembe, itt valami rohadtul nem jó. :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

6 kedvelés

Le kell venni töltéskor a top cap-et. Probléma megoldva. :grin:

6 kedvelés

De az meg oan nem férfias dolog! Levenni… Há nehogymá! :rofl: :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes:

5 kedvelés

Jóvanakkó… :confused: Én azért veszem le, mert… Mert… Nem tudom… :thinking: Így szoktam meg. De sokminden kiküszöbölhető így :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Van egy lehet, mások számára hülye szokásunk. Pl a Hilda esetében, az a tekergetés utolsó, befejező és csodaszép pillanata, amikor az építés utolsó momentumaként, rákerül a topcap a tiszta és széééép deckre.
Amint ez megtörtént, na csak akkor jöhet a feltöltés. És valahogy sokkal jobb érzés így feltölteni.
A valamit valamiért tipikus esete. :heart_eyes:

5 kedvelés