Elővetted és lám, megint igazi nyár lett.
Szeptemberig el se rakd!
Szervusz András ! Szervusztok !
A tankba én stílusosan oportót töltöttem volna !
Am. a háttérben az a Nagyharsányi hegy ?
Szia István! AMBITION MODS CONVERTER MOD mi a véleményed? 50w a max rajta? Tűz gomb jó illesztésű vagy lötyög? Anyaga ténylegesen SS vagy festett? Tc-t hogy kezeli?
Sziasztok!
A napi lótifutihoz DL porlasztós Wismec Sinous V80
Az otthoni komolyabb gőzvetésekhez TFV12 RBA tankos Smok Morph 2
@52481 milyen a sinous? Mennyire sérülékeny?
Még ismerkedünk, kb 1 hónapos…Az anyaghasználat nem az igazi (majdnem mindene műanyag), viszont az összeszerelés az jó. A topcap szerintem a leggyengébb pontja. Egy esést túlélt, remélem több nem lesz
Az anyaghasználat jó, masszív, pici és súlyos.
Tc nem tudom mi fán terem, de csak fél wattonként lehet állítani. És igen valahol 50 körül a max, most fejből nem emlékszem.
Köszi :).
Akkor felejtős, pedig tetszik a design
Gondoltam két hét után most jól esne egy kis Red Astaire.Megteker,feltölt,10 perc pöfékelés után visszajövök a merengésemből,ez mintha olyan narancsos,nemtudom milyen izé lenne.Hűtőajtó kinyit,flaska megtekint,nem megtöltöttem Pinkman-nel?
Köszi Uram!
Egy munkával töltött átmulatott hajnal… A gyökér korrektor visszatér a gyökerekhez. Csak a Mama meg ne tudja, hogy lenyúltam a cuccát
Az elfelejtett alapszabály: amit egyszer megkaparintottál, az a Tiéd!
Szupcsi. Ha megtekerted majd figyejjééé, mert érzékeny a vattázásra. Amúgy a V2 is hajlamos szörcsögni. Meg hiába felültöltős, ha felül feltöltöd alul könnyezik. Rosszabb esetben folyat. De semmi gáz, mert ha alulról töltöd akkor nem fog ilyeneket csinálni. Használd egészséggel
@Viktor_Hajdu ez nagyon jóóó
Tegnap elfogadta a meghívásom a sógorom,remélem majd,ha egyszer ráér itt lenni,ő is olvassa eztHa nem,meg majd elküldöm neki képernyőképen
@Vaperina_Kinga a tekeréshez majd kell keresnem először is videjókat