Elővetted és lám, megint igazi nyár lett.
Szeptemberig el se rakd!![]()
Szervusz András ! Szervusztok !
A tankba én stílusosan oportót töltöttem volna ! ![]()
Am. a háttérben az a Nagyharsányi hegy ?
Szia István! AMBITION MODS CONVERTER MOD mi a véleményed? 50w a max rajta? Tűz gomb jó illesztésű vagy lötyög? Anyaga ténylegesen SS vagy festett? Tc-t hogy kezeli?
Sziasztok!
A napi lótifutihoz DL porlasztós Wismec Sinous V80
Az otthoni komolyabb gőzvetésekhez TFV12 RBA tankos Smok Morph 2
@52481 milyen a sinous? Mennyire sérülékeny?
Még ismerkedünk, kb 1 hónapos…Az anyaghasználat nem az igazi (majdnem mindene műanyag), viszont az összeszerelés az jó. A topcap szerintem a leggyengébb pontja. Egy esést túlélt, remélem több nem lesz ![]()
Az anyaghasználat jó, masszív, pici és súlyos.
Tc nem tudom mi fán terem, de csak fél wattonként lehet állítani. És igen valahol 50 körül a max, most fejből nem emlékszem.
Köszi :).
Akkor felejtős, pedig tetszik a design
Gondoltam két hét után most jól esne egy kis Red Astaire.Megteker,feltölt,10 perc pöfékelés után visszajövök a merengésemből,ez mintha olyan narancsos,nemtudom milyen izé lenne.Hűtőajtó kinyit,flaska megtekint,nem megtöltöttem Pinkman-nel?![]()
Köszi Uram!
Egy munkával töltött átmulatott hajnal… A gyökér korrektor visszatér a gyökerekhez. Csak a Mama meg ne tudja, hogy lenyúltam a cuccát![]()
Az elfelejtett alapszabály: amit egyszer megkaparintottál, az a Tiéd! ![]()
Szupcsi.
Ha megtekerted majd figyejjééé, mert érzékeny a vattázásra. Amúgy a V2 is hajlamos szörcsögni. Meg hiába felültöltős, ha felül feltöltöd alul könnyezik. Rosszabb esetben folyat. De semmi gáz, mert ha alulról töltöd akkor nem fog ilyeneket csinálni.
Használd egészséggel ![]()
![]()
@Viktor_Hajdu ez nagyon jóóó![]()
![]()
Tegnap elfogadta a meghívásom a sógorom,remélem majd,ha egyszer ráér itt lenni,ő is olvassa ezt
Ha nem,meg majd elküldöm neki képernyőképen![]()
![]()
![]()
![]()
@Vaperina_Kinga a tekeréshez majd kell keresnem először is videjókat![]()