Mindigis együttéreztem azzal, aki nem különbözik
Este azt hitték, lehetségesen egy új lakó baklavát süt az erkélyen és reggelre leestek a laksin az ingatlaárak.
Erről most a vape tehet, Mindenkitől elnézést kérek!
Van is erre az esetre egy kifejezés:
“Szegény pára!”
Viszont tudni vélem, hol vannak ilyen típusú házak.
Szorul a hurok, ki lész figyelve
Hunnan ilyen gyorsan ?nem fogok venni
Discordon vettem 6k-ért szállítással, 1 tank ment át rajta, ennyit megért.
Meg se látszík rajta elég jól megúszta…
@Ispy ez nem éri az enyém még legalább 2 hét,viszont új lessz és picit olcsóbban
Minden is rajta van, felségjelzésekre gondolok?Véleményre kíváncsi vagyok,ha már adtam hozzá kedvet
Az alján és a tetején is mintha gravírozott festett felíratok vannak, sőt az alján még ott a made in germany felírat. Na, már a németeknél gyártatják a kínaiak a klónokat?
Még mindig mind három, mert szeretem!
No.1. Dvarw 16 MTL az új kis kedvenc. A “bolhanudli”. Eddig sohasem tapasztalt intenzív ízei vannak. Nem is kicsit meglepődtem. Mondja is a mondás: “Kicsi a bolha de erős”. De ennyire?
No.2_ A bika (By-ka v.8) Hatalmas gőzök, ízei nem olyan tömények, mint a Dvarw-é de jó sok.
Megj.: Talán a Dwarv az ízekben, a By-ka a TH - ban erősebb. De lehet, hogy csak így sikerült beállítanom. De príma mindkettő.
Martonvásár?
Szia!Igen!
Nagyon jól áll a Power-nek a GTR. Gratulálok. Használd egészséggel.
Köszönöm,valóban pont méret neki lelógásmentesen
Még egy szösszenet vaperinák és vaperek,igen tudom,hogy ronda a Berserkeren a sárga palást,de mivel nálam minden is munkás így ezt nem sajnálnám,ha netán recs
Nekem be jön a sárga…