Napi VAPE 3

Mindigis együttéreztem azzal, aki nem különbözik :grinning:

3 kedvelés

Este azt hitték, lehetségesen egy új lakó baklavát süt az erkélyen és reggelre leestek a laksin az ingatlaárak.

letöltés (1)

Erről most a vape tehet, Mindenkitől elnézést kérek!

Van is erre az esetre egy kifejezés:
“Szegény pára!”
:rofl:

7 kedvelés

Viszont tudni vélem, hol vannak ilyen típusú házak.
Szorul a hurok, ki lész figyelve :wink:

2 kedvelés

Megjött a GTR, szípp

12 kedvelés

Hunnan ilyen gyorsan ?nem fogok venni​:rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Discordon vettem 6k-ért szállítással, 1 tank ment át rajta, ennyit megért.

5 kedvelés

Meg se látszík rajta elég jól megúszta…

3 kedvelés

@Ispy ez nem éri az enyém még legalább 2 hét,viszont új lessz és picit olcsóbban​:slightly_smiling_face:
Minden is rajta van, felségjelzésekre gondolok?Véleményre kíváncsi vagyok,ha már adtam hozzá kedvet​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Az alján és a tetején is mintha gravírozott festett felíratok vannak, sőt az alján még ott a made in germany felírat. Na, már a németeknél gyártatják a kínaiak a klónokat? :thinking: :rofl:

2 kedvelés

Még mindig mind három, mert szeretem! :hugs: :sunglasses:pix25

6 kedvelés

No.1. Dvarw 16 MTL az új kis kedvenc. A “bolhanudli”. Eddig sohasem tapasztalt intenzív ízei vannak. Nem is kicsit meglepődtem. Mondja is a mondás: “Kicsi a bolha de erős”. De ennyire?

No.2_ A bika (By-ka v.8) Hatalmas gőzök, ízei nem olyan tömények, mint a Dvarw-é de jó sok.
Megj.: Talán a Dwarv az ízekben, a By-ka a TH - ban erősebb. De lehet, hogy csak így sikerült beállítanom. De príma mindkettő.

13 kedvelés

15 kedvelés

Martonvásár?

1 kedvelés

Szia!Igen!

Tegnap megérkezett a Gtr,így minden a helyére került újra munkás fronton az M-type is​:slightly_smiling_face:

13 kedvelés

Nagyon jól áll a Power-nek a GTR. Gratulálok. Használd egészséggel. :smiling_face_with_three_hearts:

3 kedvelés

Köszönöm,valóban pont méret neki lelógásmentesen​:v::kissing_heart:

4 kedvelés

Még egy szösszenet vaperinák és vaperek,igen tudom,hogy ronda a Berserkeren a sárga palást,de mivel nálam minden is munkás így ezt nem sajnálnám,ha netán recs​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nekem be jön a sárga…

1 kedvelés

Irta: Bergendy együttes verse:

"Fázom, hogyha nem süt a nap,

de a kedvem azért mégis derűs marad."

“Nem volt sosem pénzem, autót sem veszek,
inkább lassan járok, csendesen.
Percről-percre érzem, gazdagabb leszek,
hogyha valaki rámnéz kedvesen.”

13 kedvelés