Napi VAPE 3

A Dvarw is sárga. Nem tudom, honnan veszem, hogy az valami nagy márkanév lehet, talán, mert a Facebookon olvastam róla valamit. Mintha azoknak lenne ott külön csoportja, vagy ilyesmi. Itt annyira nincs azért felkapva.

2 kedvelés

Látom a Gunmetal színű van neked. Ilyenen agyalok én is egy Ares 2 vel. Annyi viszont felmerült, hogy a bőr rész ennél milyen, illetve mennyire koszolódik/ mennyire tisztítható?

2 kedvelés

Hello Balázs!

Nekem nagyon nem látszik a használat a (bőr) borításon, már több mint 1 hónapja használom napi rendszerességgel. Nem kopott, vagy változott a (bőr) színe, ahogy a képeken is látszik. Tisztítani sem kellett eddig! Bár a napi munkám során nagyon nem lesz koszos a kezem! :grinning_face_with_smiling_eyes:
A fém keret is jól bírja, azt gondoltam mostanra már az éleknél elkezd kopni, fényesedni, de nem. Valami felület kezelt színezése lehet.
A kisebb (funkció választó) gombok viszont festettek, a felső gomb élénél már látszik itt-ott hogy kicsit kopik a festés, de nem vészes!

Én nagyon megvagyok vele elégedve! :slightly_smiling_face:
Derűs Napot!

11 kedvelés

Köszönöm szépen a az infót, és a képeket!
Szerintem hamarosan nálam is üzemel majd egy :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Egy régi modom ma meg gyógyult csak szervizen volt nálam a műtét sikerült :grinning:

14 kedvelés

Csak azért írtam,hogy aki ismeri ezt a Berserker szériát az tudja,hogy 3 féle palástal érkezik és sztem fémmel a legszebb,de nincs szívem összekarcolni​:thinking:

1 kedvelés

Na végre már a póker. Amióta azt a cikkedet írtad róla, újabb képet még nem láttam.

1 kedvelés

9 kedvelés

Betöltöttem a Jericho-t​:sunglasses:A kezdeti szaloncukor meglepetés után adja a dohányt is szépen​:heart_eyes:Köszi a tippet @Elek_Segits

13 kedvelés

Nekem van egy érdekes képem a Jerichoról az valahogy csak frissen,vagy pár naposan adja nekem nagyon,utánna elveszti azt az erőteljes feelingjét​:thinking:

2 kedvelés

Hatnaposan kezdtem el betermelni​:sunglasses:

Vaperina olvasáshoz kezdő készlet…

11 kedvelés

Tegnap lezajlott az Első XVI. Kerületi Vape Mini Konferencia.

Mivel a tagok teljes létszámban jelen voltak, @Deepfreeze kolléga és Jómagam, a testület határozat képes volt és a következő pontokban jutott megálapodásra:

• A Vaperina jó hely
  • A XVI. kerület sem rossz
  • A Legenda egy söröző
  • A Swag II nélkül lehet élni, de minek?
  • A R&R örök, de nem lehetsz ott minden koncerten.
    …meg ilyenek. :grin:

15 kedvelés

Mindig öröm ilyet olvasni. :smiling_face_with_three_hearts: De jó, hogy taliztatok. :heart_eyes: Szívből kívánom minden Tagnak, hogy legyen szép napja! :heart: Nekem már ennyi…

…is elég, hogy jobb legyen a reggel. :heart:

Kedves egészségetekre, jó kávézást. :heart::blush:

14 kedvelés

Na akkor indulás! :slightly_smiling_face:

13 kedvelés

Na nézd már mit találtam, el is felejtettem :thinking: :laughing:, hogy ilyenem is van!:wink:

14 kedvelés

15 kedvelés

A tank még keresgélés tárgya,de egyenlőre eddig ért a “takaróm” :slightly_smiling_face:

13 kedvelés

Gratulálok a "takaródhoz " jó választás szerintem​:wink: a tank meg …lesz az :grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés

12 kedvelés