A Dvarw is sárga. Nem tudom, honnan veszem, hogy az valami nagy márkanév lehet, talán, mert a Facebookon olvastam róla valamit. Mintha azoknak lenne ott külön csoportja, vagy ilyesmi. Itt annyira nincs azért felkapva.
Látom a Gunmetal színű van neked. Ilyenen agyalok én is egy Ares 2 vel. Annyi viszont felmerült, hogy a bőr rész ennél milyen, illetve mennyire koszolódik/ mennyire tisztítható?
Hello Balázs!
Nekem nagyon nem látszik a használat a (bőr) borításon, már több mint 1 hónapja használom napi rendszerességgel. Nem kopott, vagy változott a (bőr) színe, ahogy a képeken is látszik. Tisztítani sem kellett eddig! Bár a napi munkám során nagyon nem lesz koszos a kezem!
A fém keret is jól bírja, azt gondoltam mostanra már az éleknél elkezd kopni, fényesedni, de nem. Valami felület kezelt színezése lehet.
A kisebb (funkció választó) gombok viszont festettek, a felső gomb élénél már látszik itt-ott hogy kicsit kopik a festés, de nem vészes!
Én nagyon megvagyok vele elégedve!
Derűs Napot!
Köszönöm szépen a az infót, és a képeket!
Szerintem hamarosan nálam is üzemel majd egy
Csak azért írtam,hogy aki ismeri ezt a Berserker szériát az tudja,hogy 3 féle palástal érkezik és sztem fémmel a legszebb,de nincs szívem összekarcolni
Na végre már a póker. Amióta azt a cikkedet írtad róla, újabb képet még nem láttam.
Betöltöttem a Jericho-tA kezdeti szaloncukor meglepetés után adja a dohányt is szépenKöszi a tippet @Elek_Segits
Nekem van egy érdekes képem a Jerichoról az valahogy csak frissen,vagy pár naposan adja nekem nagyon,utánna elveszti azt az erőteljes feelingjét
Hatnaposan kezdtem el betermelni
Tegnap lezajlott az Első XVI. Kerületi Vape Mini Konferencia.
Mivel a tagok teljes létszámban jelen voltak, @Deepfreeze kolléga és Jómagam, a testület határozat képes volt és a következő pontokban jutott megálapodásra:
- A Vaperina jó hely
- A XVI. kerület sem rossz
- A Legenda egy söröző
- A Swag II nélkül lehet élni, de minek?
- A R&R örök, de nem lehetsz ott minden koncerten.
…meg ilyenek.
Mindig öröm ilyet olvasni. De jó, hogy taliztatok. Szívből kívánom minden Tagnak, hogy legyen szép napja! Nekem már ennyi…
…is elég, hogy jobb legyen a reggel.
Kedves egészségetekre, jó kávézást.
Gratulálok a "takaródhoz " jó választás szerintem a tank meg …lesz az