Hello @anon40018559!
Gyönyörű!
Nálam is bakancs listás egy Dicodes.
Majd idővel meg lesz.
Hajrá!Görbűljön!
Fúú! Ez igen!
Csak nehogy, a nagy izgalomban összecserélődjenek az aromàk!
Hajrá!…
Megérkezett az ősz, egyre rövidülnek a nappalok.
Elöbb-utóbb:
- “Egyszer csak mi a fene!!! Aztán megint qrva sötét.”
Sziasztok. Borzasztó nehezen találtam meg ezt a pipaszáras képemet. Csupán csak annyit akartam volna közölni, hogy pipaszár száműzve. Ha valaki ilyenre vetemedik, (Tudom, hogy ti nem) használjon szűz pipaszárat. Vagy számítson arra, hogy a pipaszárba lerakódott kátrány semmivel nem távolítható el. Mindennapi fekete leves, mosogatószer + forró víz hiába. Egyedül festékhígítóval nem próbálkoztam, de az rettenetesen büdös. Eszembe jutott fiatal korom Kálky féle “egészségvédő” cigaretta szipkája. Azt írták: Tisztítása szappanos meleg vízzel. Nem oldja a szappan a kátrányt. Még a tiszta alkohol sem. Csak egyedül a benzin. Na ennyit a dohánytermékekből származó kátrányról. Remélem, nem voltam nagyon Off. De mivel a képem a pipaszárral ebben a témában van, azért…
Hideg zsíroldóba áztasd be az visz mindent is…
Az most nincs itthon. De így még zsebre tenni sem lehet. Akármivel próbálkoztam, visszakerült a gyári drip-tip. Esetleg jobban kinyitni a levegőzőt, sőt még fals levegőt is szívni mellé, ha forró? + Gyakrabban vattázni. Ha kokszos, akkor forróbb, és íztelenebb a gőz.
Esti desszert, de csak óvatosan…csak amit bír!
20W ss316 30ga 3.5mag kb.8menet 6.8Ohm
Pesten??? Apukám!!! Harapni lehet a levegőt!
Kupac száraz jég az erkélyen?
Szomszédok mit szóltak?
Még a végén lemajmollak és én is felteszem ezt a mézszínű palástot, egyre jobban tetszik. Teljesen kész vagyok. Egyre kevesebb marad az egyéniségemből
Ne törödj senkivel és semmivel! Ugyan is ez egy paradoxon, bármit is jelentsen ez a kifejezés.
Ugyanis, ha Mindenki egyedi, a különbözőségünk lesz bennünk a közös. Ezért teljesen átlagos, ha mindent másként teszel…
Bocs, ezt most abbahagyom, mert megjött a főorvos a nővérkékkel.
Be kell vennem a bogyóimat.
Megint.