Napi vape 2.0 🙂

Egy darabig nézegettem, hogy mi a fütty van a kezedben

Question Mark What GIF by Aminé

1 Like

Csak a szokásos :smiling_face_with_sunglasses:Nem vagyok nagyon édesszájú de ez a Ladybug Chicana nagyon finom.Dohány,sok csonthéjas és mégtöbb vanília :smiling_face_with_sunglasses:

9 Likes

Azaz, igen. :blush: Csak nekem a Fasttech nem hozza. A keresőben felugrik, de rámegyek és már csak a Lyra-t hozzá. Sőt, már a Draco-t nem is hozza. Azt én már nem is kaptam, pedig az uuuuuuh, szóval ja. Sajnálom. :confused:

1 Like

Egy helyen találtam, de a shopot nem ismerem. :confused:

2 Likes

12 Likes

Az a driptip, azmiaz, kell nekem is :+1: :wink:

4 Likes

Coolvape mtl drip tip,de simán adja a szűk dl-t amire nekem kell,így a kis Haku Riviera gőzei mindjárt meg is szelidűlnek tőle​:slightly_smiling_face:

5 Likes

Jó reggelt!

13 Likes

Hát ugye én így találtam meg. A keresőbe írva az oldalon belül valóban nem dobja fel, de a Google-n keresztül viszont igen.

https://m.fasttech.com/products/3042/10019158/3994800-fire-bird-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer

A modot pedig itt találtam meg, az oldalt nem ismerem én sem.

https://www.vapenico.com/product/modefined-sirius-200w-tc-box-mod-p13406

3 Likes

Jó reggelt Edina. :smiling_face_with_three_hearts: Jó reggelt mindenkinek. :heart:

13 Likes

A tank az lógózatlan. Nem tudom számít e, bár ez így is szép. :blush: Ahonnan a mod jönne azt az oldalt én sem ismerem, de a mod a kínai raktárból jönne. Meg a tank is egyébként onnan jönne. Így ezek instant vámolandó cuccok. :confused: Basszus, ma már nem egyszerű vaperkedni :pensive_face:

7 Likes

Sajnos nagyon meg kell válogatni hogy honnan rendel) rendel az ember mde eleve az hogy limitált sokszor és kétséges maga a webes felület, plusz még az is hogy itthon hogy állnak a vaperekhez kereskedelmi szinten is… Ja és persze a csodálatos vám. :joy:

3 Likes

Ha vám nem is, de áfa :sweat_smile:

10k-ra durván 3k fog rájönni pluszba, ami azért még így is ütni fogja az eus shopok árait sok esteben.

Szóval még így is megérheti kintről venni ezt-azt, annyi történt, hogy a nagyon jó kínai ár most már csak jó lesz.

Dw azért érdemes az eus shopokba is szétnézni, mert sokszor leakciózzák a kifutó dolgokat.

2 Likes

Sajnos ez így igaz… Sokat agyaltam ezen hogy fogja ezentúl megérni. :unamused_face:

2 Likes

Akkor jó kávézást mindenkinek. :smiling_face_with_three_hearts:

14 Likes

Viszont kívánjuk :rofl:

13 Likes

Tibor doktor úrnak​:grin::joy::clinking_beer_mugs:

11 Likes

Irigykedek. Én még nem tudom. De az biztos, hogy választás előtt mosás, tekerés vattázás. Nem 10 perc lesz.

16 Likes

Mind a 8at egyszerre?:rofl:Én is irígykedem​:grin:Imádok bíbelődni velük​:heart_eyes::+1:

5 Likes

Ahha,hoppá uram​:rofl::rofl::rofl:Mikor tudlak meglátogatni?:rofl::rofl::rofl:

5 Likes