Napi vape 2.0 🙂

Ez fĂĄjt! MuszĂĄj volt kiemelni a 8-at? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Sok-sok babra munka

4 kedvelés

Akkor az elsƑt vĂĄlasztanĂĄm,abban piros a lötyi​:rofl::+1:

4 kedvelés

Nekem olyan,mint a horgászat,megnxugtat​:grin:Na jó,nem mindíg​:rofl::rofl::rofl::rofl:De az eddig csak a blotto rtánál volt​:rofl:

4 kedvelés

Bakker,azt hittem mĂĄlnaszörp,na mindegy,olyat mĂ©g Ășgy sem szĂ­vtam​:smile::smile::smile::smile::+1:

2 kedvelés

Red astair menta és ånizs nélkƱl?

1 kedvelés

Én amikor az elsƑ keverĂ©semet “megalkottam” a red astaĂ­rbƑl,tudtam,ez sĂ­rig tartĂł szerelem lesz​:heart_eyes:PrĂłbĂĄlgatok mĂĄs Ă­zeket is nĂ©ha,de mindĂ­g a red kerekedik felƱl​:smile:Mtl ben pedig az indiĂĄn.Verhetetlen​:grin:

2 kedvelés

MĂ©g nem,de az anubissal elĂ©g rĂ©gĂłta szemezek​:grin:

1 kedvelés

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:ezzel most odaba
ál​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Nem,dehogyis​:grin:Csak hozod a megszokott formĂĄd,Ă©s ezĂ©rt szeretĂŒnk​:grin::+1:

2 kedvelés

Jó reggelt :grin: jó kåvét :heart:

16 kedvelés

Egy kis csobbanås, egy hideg sör, egy klassz Ry4! Nekem måra nem is kell több! :grinning:

12 kedvelés

@Somaba70 erre van eszed mi?:joy::joy::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::heart:

1 kedvelés

15 kedvelés

De van åm, és ez még csak a kezdet! :stuck_out_tongue: :kissing_heart:

3 kedvelés

KĂ©rtem egy full refundot, a töltƑ tekerƑ akĂĄrmit, ha teljesen elzĂĄrom, akkor lĂĄtszanak a töltƑ lyukak, ha meg nem akkor folyik, ez Ă­gy nem jĂł, vettem inkĂĄbb egy yftk-t

3 kedvelés

A legfinomabb ital,gratula @Vaperina_Kinga :grin::heart_eyes:

1 kedvelés

Köszönöm. Egyik kedvencem. :smiling_face_with_three_hearts:

2 kedvelés

Csak a szokĂĄsos, semmi mĂĄs. Megjött, kapott egy kis likvidet Ă©s varĂĄzsol
 :wink:

13 kedvelés

Persze, ez nem aji Ă©s nincs benne sodrony :rofl: :rofl: :rofl: Retro vagyok, Ă­gy a korĂĄbbi vĂĄltozat a szĂ­vem csĂŒcske, de ez is adja az Ă­vet istenesen. A levegƑzĂ©s a szokĂĄsos, hĂĄla az Ă©gnek az Ă­zek is, a fĂ©m pinecske frankĂłn mƱködik. Szerintem mĂ©g az aromĂĄhoz hasznĂĄlt bogyĂłkat gyƱjtƑ munkĂĄs kalapjĂĄn lĂ©vƑ elszĂĄradt virĂĄg Ă­ze is Ă©rezhetƑ
 :grinning:
Huzalcsere az lesz holnap, a Ni80 nem jön be annyira tovĂĄbbra sem a CsöppsĂ©gben
 De egy prĂłbĂĄt megĂ©rt. :grinning: :sweat_smile: :wink:

5 kedvelés

Francba, kĂŒld csak vissza! :rofl:

3 kedvelés