Ăs egy bukkanĂłnĂĄl kiszĂșrod vele a szemed
Istenem ez a kép rabul ejtette a lelkemet is. Nem érdekel hogy mikor és hogy de nekem kell ez a config.
A dl nĂĄlam mĂĄr ott elbukott, amikor kiderĂŒlt, hogy egy kĂĄlyhacsövet kĂ©ne az arcomba tolniâŠ
Ugye milyen szép? A Firebird még kapható. De a Sirius-t mår nem gyårtjåk sajnos.
De ha lenyeled akkor is kapsz levegĆt
JĂł esetben csak az orrodba dugod fel
Szerintem akkor most csinålj egy kis helyet a széfben. Azt mondta bårmi åron kell
Nagyon gyönyörƱ. LegalĂĄbbis a fĆnix mint lĂ©ny nekem mindig is rabul ejtĆ volt. MindjĂĄrt szĂ©t is nĂ©zek mennyiĂ©rt Ă©s hol talĂĄlhatĂł, nomeg utĂĄna olvasok elĆtte. A sirius meg egyszerƱen annyira passzol hozzĂĄ, kĂĄr hogy mĂĄr nem gyĂĄrtanak belĆle.
Kesz is a haditerv. Elmosom, beteszem Ćket a dobozukba, beteszem azokat is dobozba, majd körbetekerem szikszalaggal, aztĂĄn beteszem egy fĂ©mdobozba, lelakatolom, majd azt bezacskĂłzom, beteszem a szĂ©fbe, a kulcsot elĂĄsom, a szĂ©fet meg a pĂĄrnĂĄm alĂĄ teszem.
Fasttech-rĆl van a tank, E-Phoenix Firebird. Kell lennie mert @Andras_Barton is rendelt a közelmĂșltban. BĂĄr nem tuti, hogy Fasttech-rĆl, lehet hogy Alin is van, azt viszont nem nĂ©ztem meg. A Sirius 3 Ă©ve van meg. MĂĄr 1 Ă©ve nem lĂĄttam sehol.
Håt én azért még hozzåszögezném a pårnåhoz, hogy nehezebb legyen ha el akarnå cipelni
RĂĄvarrom.
Alin temĂ©rdek van!MĂșltkor mĂĄr kosĂĄrban volt egy percigâ
Mivel nincs kacagĂł smile,Ăgy erre a sok dilinyĂłs(jĂł Ă©rtelembenâ)kommentre:
Alin nem néztem, de volt egy sejtésem, hogy tele van vele.
JĂłl mondod, fasttech-rĆl kaphatĂł a tank. Egy kevĂ©s keresgĂ©lĂ©s utĂĄn meg is talĂĄltam a modot is, feltĂ©ve ha pontosan ez van neked is, de sejtĂ©seim szerint igen: âModefined Sirius 200W TC Box Modâ
SzĂĄmomra nincs akadĂĄly.
Arran gondolsz, hogy nem tud rendesen våkum kialakulni és ezért engedi el magåt?
SzörcsögĂ©s nem volt, nagyon halkan megy, csak nĂ©ha ömlik belĆle a lĂ©.
HĂĄt ezek rossz hĂrekâŠ