KinĂ©ztem mellĂ©jĂŒk a Hellvape md mtl tankjĂĄt Ă©s ugye lesz egy Dwarvom is, viszont, ha megrendelem a Hellvapet, nem lesz szabad modom, akkor meg azt kell vennem. HĂș, ez ördögi kör
Jóvanmostmår, én nem viszem el a balhét mindig. De azért jó låtni, hogy egyre többen jöttök a mókuskerékbe befele.
Na akkor itt is van a Trio,vagy akkor legyen inkabb mĂĄr quattroâĆket vittem ma a vĂzpartra
Ăs hogy milyennek talĂĄlom Ćket?Legközelebb ,ha a franciĂĄktĂłl rendelek beszerzem az SS-t is.Ez egy nagyon nehĂ©z tank,ami nem zavar ugyan.könnyen szetszedheto,moshatĂł .Nagy hely van benne,ezĂ©rt könnyƱ tekerni.A vattĂĄt nem kell sajnĂĄlni kĂŒlönben megfolyik,de tĂșltömve is szepen viszi a liquidet,nincs dryhit.Az Ăze ?Poris nautilus2s-nĂ©l jobb.Dvarw,hĂĄĂĄĂĄt ha nem szuperszĂĄraz dohĂĄnyt akarok szĂvni Ă©n ezt preferĂĄlĂłm.Több gĆz,nagyon Ăzes Ă©s Ășgy tudnĂĄm megfogalmazni,fĆleg csonthejas dohĂĄny leveknĂ©l nekem ĂĄtjön egy igazi jĂł âzsiros-olajosâ feelingâ
Köszönöm Attila. Nincs ehhez toldó? Vagy vajon meddig elég a 2ml? 0.6-0.8 ohm között tekerek, az hamar megeszi a 3ml-t is.
ĆszintĂ©n nem tudom @Balazs_Samu_Nagy irt valamilyen kiegĂ©szĂtĆkrĆl,nem tudom azok mik lehetnek.A zq oldalĂĄn mondjuk lĂĄttam mĂĄs kinĂ©zetƱ triokat az elmĂșlt napokban,lehet jön valami upgrade.Nekem nincs bajom a 2ml-vel kb egyszer kell egy nap ratoltenem,2-4 ml fogy nĂĄlam .A feltöltĂ©se könnyƱ felĂŒlrĆl ,habĂĄr a menetekkel nem spĂłroltak ,piroslĂĄmpĂĄnĂĄl nem hozol össze egy feltöltĂ©stâ
Szia Kinga! Sajna ZQ Triohoz Ășgy tudom nincs toldĂł Ă©n ezĂ©rt engedtem el! Viszont a az Exvapehez V5 höz van Ă©s Ăzben talĂĄn mĂ©g jobb is egy kicsit! Ha a toldĂłval hasznĂĄlod mĂ©g akkor is jobb Ăzeket lehet vele kihozni mint a Trioval!
Szia @Elek_Segits . Ezt jĂł tudni, köszönöm. Akkor a Triot elengedem. Viszont az Expromizer-ek szĂĄmomra tĂșl szƱkek. V4 az nagyon megtetszett a maga idejĂ©ben, Ăzben nem is volt baj, csak az ilyen szƱk tankokrĂłl megfĂĄjdulnak a fogaim.
@Elek_Segits muti kĂ©petâ
@Vaperina_Kinga ezĂ©rt keresd a Renaissance Edition-t Csak ne ss-beâAhhoz van nagyobb pĂłt âĂŒvegâ
Nem talĂĄlok sehol. De mĂĄr a sima Kizoku Rta sincs jelenleg csak feketĂ©ben. Ăgyhogy vĂĄrunk.
BocsĂĄnat!
HelyreigazĂtĂĄs. MegnĂ©ztem. Igazad van, nincs kiegĂ©szĂtĆ hozzĂĄ.
Sok-sok tankkal szemezgetek mostanĂĄban Ă©s hirtelen olyan hosszĂș lett a kĂvĂĄnsĂĄglistĂĄm, hogy letudnĂ©k ereszkedni rajta az V. emeletrĆl.
A Precisoo-val kevertem össze:
https://www.lepetitvapoteur.com/en/rebuildables/7471-precisio-mtl-pure-rta.html
âŠde Tisztelt bĂrĂłsĂĄg! TovĂĄbbra is fentartom a vallomĂĄsomat, nem vettem kiegĂ©szĂtĆt.
Ma este a Trio mellett befutott a gĆzĆs is az Ă©szaki partra.
Mivel nyaralunk, beĂŒltĂŒnk egy helyre Ă©s ekkĂ©ppen szĂłlanĂ©k a csalĂĄdomnak vala:
- ElszĂnnĂĄm az ĂŒnnep Ă©s vĂĄsĂĄrnapi pipĂĄmat!
Ăs lĆn vala:
Ezt a masinĂĄt is Virnya komĂĄmtĂłl kaptam ajĂĄndĂ©kba. Nem tudtam mi ez, de miutĂĄn utĂĄnanĂ©ztem, gondolom jövök neki egy ĂŒveg (rekesz!) jĂłfĂ©le lĆrĂ©vel.
Szia Kinga! Ăn pont azĂ©rt engedtem el a V5-öt mert sajna nem tudja azt a szƱk levegĆzĂ©st amit a DvarwtĂłl megszoktam!
Lehet, hogy nĂĄlam is esedĂ©kes lenne. Ugyanis sokszor hamarĂĄbb megtekerem+bevattĂĄzom az Avocado-t mint hogy rĂĄtudjam kapatni a menetĂ©re a kupakotâ!
Ăgy lĂĄtszik, ez sajĂĄtossĂĄg.
Sajnos nĂĄlam Ășj korĂĄban is elĂ©g nehezen bekapathatĂł volt a menet, majd szĂ©pen lassan el is kopott Ășgy , hogy nem lehetett meghĂșzni többet , csak mindig ugrott hĂĄtra egy menetet. De a Qzi modnak a talpkapcsolĂłjĂĄban volt egy elem ami pont tökĂ©letes, nem lĂłg semmit Ă©s igen könnyen bele is kapathatĂł !
Köszönöm. Ărdekes, mert nem a bĆ levegĆzĂ©srĆl hĂresek az Expro-k. AzĂ©rt rĂĄnĂ©zek ismĂ©t. BĂĄr mĂĄr megvan a kiszemelt.
Na ez elég jól néz ki
Kellemes Ă©deshĂĄrmast!