Napi vape 2.0 🙂

KinĂ©ztem mellĂ©jĂŒk a Hellvape md mtl tankjĂĄt Ă©s ugye lesz egy Dwarvom is, viszont, ha megrendelem a Hellvapet, nem lesz szabad modom, akkor meg azt kell vennem. HĂș, ez ördögi kör

swerk GIF

9 kedvelés

Jóvanmostmår, én nem viszem el a balhét mindig. De azért jó låtni, hogy egyre többen jöttök a mókuskerékbe befele. :rofl:

11 kedvelés

Na akkor itt is van a Trio,vagy akkor legyen inkabb már quattro​:rofl:Ɛket vittem ma a vízpartra :sunglasses:

És hogy milyennek talĂĄlom Ƒket?Legközelebb ,ha a franciĂĄktĂłl rendelek beszerzem az SS-t is.Ez egy nagyon nehĂ©z tank,ami nem zavar ugyan.könnyen szetszedheto,moshatĂł .Nagy hely van benne,ezĂ©rt könnyƱ tekerni.A vattĂĄt nem kell sajnĂĄlni kĂŒlönben megfolyik,de tĂșltömve is szepen viszi a liquidet,nincs dryhit.Az Ă­ze ?Poris nautilus2s-nĂ©l jobb.Dvarw,hĂĄĂĄĂĄt ha nem szuperszĂĄraz dohĂĄnyt akarok szĂ­vni Ă©n ezt preferĂĄlĂłm.Több gƑz,nagyon Ă­zes Ă©s Ășgy tudnĂĄm megfogalmazni,fƑleg csonthejas dohĂĄny leveknĂ©l nekem ĂĄtjön egy igazi jĂł “zsiros-olajos” feeling​:sunglasses:

9 kedvelés

Köszönöm Attila. :heart_eyes: Nincs ehhez toldó? Vagy vajon meddig elég a 2ml? :thinking: 0.6-0.8 ohm között tekerek, az hamar megeszi a 3ml-t is.

6 kedvelés

ƐszintĂ©n nem tudom @Balazs_Samu_Nagy irt valamilyen kiegĂ©szĂ­tƑkrƑl,nem tudom azok mik lehetnek.A zq oldalĂĄn mondjuk lĂĄttam mĂĄs kinĂ©zetƱ triokat az elmĂșlt napokban,lehet jön valami upgrade.Nekem nincs bajom a 2ml-vel kb egyszer kell egy nap ratoltenem,2-4 ml fogy nĂĄlam .A feltöltĂ©se könnyƱ felĂŒlrƑl ,habĂĄr a menetekkel nem spĂłroltak ,piroslĂĄmpĂĄnĂĄl nem hozol össze egy feltöltĂ©st​:rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Szia Kinga! Sajna ZQ Triohoz Ășgy tudom nincs toldĂł Ă©n ezĂ©rt engedtem el! Viszont a az Exvapehez V5 höz van Ă©s Ă­zben talĂĄn mĂ©g jobb is egy kicsit! Ha a toldĂłval hasznĂĄlod mĂ©g akkor is jobb Ă­zeket lehet vele kihozni mint a Trioval!

5 kedvelés

Szia @Elek_Segits . :blush: Ezt jĂł tudni, köszönöm. Akkor a Triot elengedem. Viszont az Expromizer-ek szĂĄmomra tĂșl szƱkek. V4 az nagyon megtetszett a maga idejĂ©ben, Ă­zben nem is volt baj, csak az ilyen szƱk tankokrĂłl megfĂĄjdulnak a fogaim. :confused:

5 kedvelés

@Elek_Segits muti kĂ©pet​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

@Vaperina_Kinga ezĂ©rt keresd a Renaissance Edition-t :wink:Csak ne ss-be​:slightly_smiling_face:Ahhoz van nagyobb pĂłt â€œĂŒveg”

2 kedvelés

Nem talĂĄlok sehol. :confused: De mĂĄr a sima Kizoku Rta sincs jelenleg csak feketĂ©ben. Úgyhogy vĂĄrunk. :woman_shrugging:

4 kedvelés

BocsĂĄnat!
HelyreigazĂ­tĂĄs. MegnĂ©ztem. Igazad van, nincs kiegĂ©szĂ­tƑ hozzĂĄ.
Sok-sok tankkal szemezgetek mostanĂĄban Ă©s hirtelen olyan hosszĂș lett a kĂ­vĂĄnsĂĄglistĂĄm, hogy letudnĂ©k ereszkedni rajta az V. emeletrƑl.
A Precisoo-val kevertem össze:

https://www.lepetitvapoteur.com/en/rebuildables/7471-precisio-mtl-pure-rta.html

de Tisztelt bĂ­rĂłsĂĄg! TovĂĄbbra is fentartom a vallomĂĄsomat, nem vettem kiegĂ©szĂ­tƑt.

7 kedvelés

Ma este a Trio mellett befutott a gƑzƑs is az Ă©szaki partra.
Mivel nyaralunk, beĂŒltĂŒnk egy helyre Ă©s ekkĂ©ppen szĂłlanĂ©k a csalĂĄdomnak vala:

• ElszĂ­nnĂĄm az ĂŒnnep Ă©s vĂĄsĂĄrnapi pipĂĄmat!
    És lƑn vala:

Ezt a masinĂĄt is Virnya komĂĄmtĂłl kaptam ajĂĄndĂ©kba. Nem tudtam mi ez, de miutĂĄn utĂĄnanĂ©ztem, gondolom jövök neki egy ĂŒveg (rekesz!) jĂłfĂ©le lƑrĂ©vel.

10 kedvelés

Szervusztok !

NĂĄlam mĂĄr kapott egy Ășj akku csavart sajnos.

4 kedvelés

Szia Kinga! Én pont azĂ©rt engedtem el a V5-öt mert sajna nem tudja azt a szƱk levegƑzĂ©st amit a DvarwtĂłl megszoktam!

3 kedvelés

Lehet, hogy nĂĄlam is esedĂ©kes lenne. Ugyanis sokszor hamarĂĄbb megtekerem+bevattĂĄzom az Avocado-t mint hogy rĂĄtudjam kapatni a menetĂ©re a kupakot​:grimacing:!
Úgy látszik, ez sajátosság.

4 kedvelés

Sajnos nĂĄlam Ășj korĂĄban is elĂ©g nehezen bekapathatĂł volt a menet, majd szĂ©pen lassan el is kopott Ășgy , hogy nem lehetett meghĂșzni többet , csak mindig ugrott hĂĄtra egy menetet. :frowning: De a Qzi modnak a talpkapcsolĂłjĂĄban volt egy elem ami pont tökĂ©letes, nem lĂłg semmit Ă©s igen könnyen bele is kapathatĂł ! :slight_smile:

4 kedvelés

Köszönöm. :slightly_smiling_face: Érdekes, mert nem a bƑ levegƑzĂ©srƑl hĂ­resek az Expro-k. :thinking: AzĂ©rt rĂĄnĂ©zek ismĂ©t. BĂĄr mĂĄr megvan a kiszemelt. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

A csalĂĄd mĂ©g alszik, Ășgy hogy:
Don Cristo-val, kv-val, hĂĄrmasban:

18 kedvelés

Na ez elég jól néz ki :ok_hand:

3 kedvelés

Kellemes Ă©deshĂĄrmast! :slightly_smiling_face:

3 kedvelés