Napi vape 2.0 🙂

Mixen horvĂĄtok jutnak tovĂĄbbra raktam, Ășgyhogy most hajrĂĄ horvĂĄtok!:grin:

2 kedvelés

Lehet itt még akårmi :sweat_smile:

1 kedvelés

Durva​:joy:

1 kedvelés

Ez mifféle tank, ha szabad kérdeznem?

2 kedvelés

Egy ma mĂĄr igazi ritkasĂĄgnak szĂĄmĂ­tĂł OMG CDA tank ( mondjuk igazĂĄbĂłl amikor kijött sem volt egy elterjedt tank) egy igazi szörnyeteg szerintem az egyik legjobb Ă­z vissza adĂĄsĂș tank csak kĂĄr hogy mind össze 2ml lĂ© megy bele (ez tĂ©nyleg olyan mint egy szĂĄl cigi mĂĄr mint mĂ­g kiĂŒrĂŒl)

Sziasztok!
A Nagy Utazås végén!

Köszönöm Vaperina! :vaperina: :sparkling_heart:
Szép estét!

12 kedvelés

Szia Szabi! :blush:

Örömmel lĂĄtom, hogy elfoglalhatta a helyĂ©t a Zeta! :heart_eyes: CsodaszĂ©p Ă­gy egyĂŒtt! :heart: HasznĂĄld nagy megelĂ©gedĂ©ssel Ă©s sok-sok egĂ©szsĂ©ggel! :kissing_heart:

7 kedvelés

Szia Szabi! MutatĂłs kis szett!

7 kedvelés

Azt hiszem teljes a gyƱjtemény, az AC/DC volt az utolsó. :slightly_smiling_face: Vagy mégsem? :thinking:

13 kedvelés

Ó,de szĂ©p Ă­gy 1ĂŒtt​:heart_eyes:FƑleg a tank!!!

3 kedvelés

JĂł reggelit Vaperina lakĂłk! :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::kissing_heart:

16 kedvelés

Szép napot!

16 kedvelés

Mai "Trio"hoz mĂĄr csak egy poszt kellene!:wink:
Én mĂ©g csak most barĂĄtkozom vele.

Ízes gƑzöket Mindenkinek!

18 kedvelés

Sziasztok. :slightly_smiling_face: MondanĂĄtok Nekem pĂĄr szĂłt a TriĂł-rĂłl? Felkeltette az Ă©rdeklƑdĂ©semet. :blush:

6 kedvelés

Szia @Vaperina_Kinga!
Ez egy alsĂł Ă©s felsƑ levegƑzĂ©sƱ mtl rta kazĂĄn.

MĂ©retek: 53,3 mm x 22 mm
KapacitĂĄs: 2ml
Tekercs: Egy
Szipka: 510
Menet: 510
FelĂŒlrƑl tölthetƑ.

2 féle drip van hozzå

Ennyire szedhetƑ szĂ©t

Ilyen megtekerve

Én teljesen kinyitom a levegƑzƑ nyĂ­lĂĄsokat, Ă­gy jĂł nekem 0,7 ohmos kĂ©sz tekerĂ©ssel 16 watt környĂ©kĂ©n. GyĂŒmi aromĂĄkat szĂ­vok.
A vattåzåsra kényes, ha ritka, akkor hajlamos megfolyni a léglyukaknål.
Én szeretem, a fƑ tankom a kizoku limit rta mellett. Szerintem jĂłl vissza adja az Ă­zeket Ă©s szĂ©p gƑzöket is ad.

@Balazs_Samu_Nagy és @Paldeak_Attila ti jöttök :wink:

14 kedvelés

Sziasztok!

Tisztelt bĂ­rĂłsĂĄg, nagyrabecsĂŒlt eskĂŒdtek!
Az egĂ©sz Ășgy kezdƑdött, hogy @ispy posztjĂĄban emlĂ­tett egy boltot Ă©s ott talĂĄltam rĂĄ a kis tankocskĂĄra
(többek közt)

tehát @ispy a hibás!!!

https://www.lepetitvapoteur.com/en/rebuildables/9181-trio-rta-atomiser-zq-vapor.html

MegmagyarĂĄzom:

• Megtetszett
  • Mtl
  • Van hozzĂĄ egy csomĂł kiegĂ©szĂ­tƑ

de azokat mĂ©g nem vettem meg ESKÜSZÖM!
Kérném a felmentésemet! :innocent:
Ártatlannak vallom magam.

Így azĂ©rt könnyebb, hogy kiĂ­rhattam magambĂłl​:grin:!

EgyĂ©bbkĂ©nt mĂ©g csak egy napot hasznĂĄltam, de könnyƱ Ă©piteni, tölteni Ă©s a levegƑzĂ©sĂ©t ĂĄllĂ­tgatni bĂĄrmikor, bĂĄrhogy akĂĄr menet közben. Fontos volt, hogy ne nagyon lĂłgjon ki az ƑvtĂĄskĂĄbĂłl:

https://vape42.hu/termek/coil_master_pbag_black.html

Üdv Mindenkinek!

11 kedvelés

JĂł TriĂłzĂĄst!!!
A kĂ©sƑbbi vĂĄsĂĄrlĂĄsokhoz pedig remek indokot szolgĂĄltat a Vaperina nĂ©pessĂ©ge, ha sikerĂŒl mindig mĂĄsra fogni a “hibĂĄt”, ezernyi holmira tehetsz szert, bĂŒntetlenĂŒl! :rofl: :rofl: :rofl:
Egyet elvĂĄllalok Ă©n magam is! :upside_down_face:

9 kedvelés

KöszönönjĂŒk!

Most, hogy Ă­gy leĂ­rtunk Ă©s belinkeltĂŒnk mindent, szerintem mĂĄr nem sokat kell vĂĄrni a harmadik Trio-ra.

 és simĂĄn rĂĄtok kenek mindent!:wink:

11 kedvelés

Mindig @Ispy a hibĂĄs,Ă­gy a szememben ĂĄrtatlan ĂĄldozat vagy!:joy:
Bocsi @Ispy vicceltem​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:
De nagyon jĂł a vĂ©dekezĂ©s​:joy:

7 kedvelés

Ha ilyet veszek, Ă©n Szilvit Ă©s Samut fogom okolni Ă©rte. :sweat_smile: Kizoku a kiszemelt, de ez sem rossz, tetszik. :blush: És amiket leĂ­rtatok, az alapjĂĄn lehet, hogy nekem is meg fog felelni. A levegƑs MTL tankokat kedvelem. BĂĄr engem az SS fogott meg. :slightly_smiling_face:

No de az a 2ml
 :thinking: Az a Kizoku rĂ©szĂ©rƑl is kiĂĄbrĂĄndĂ­tĂł. :confused: EgyenlƑre nĂ©zelƑdƑ ĂĄllĂĄsban vagyok. :slightly_smiling_face:

Köszönöm szépen a véleményezést. :smiling_face_with_three_hearts:

8 kedvelés