Mixen horvĂĄtok jutnak tovĂĄbbra raktam, Ășgyhogy most hajrĂĄ horvĂĄtok!
Lehet itt még akårmi
Durvaâ
Ez mifféle tank, ha szabad kérdeznem?
Egy ma mĂĄr igazi ritkasĂĄgnak szĂĄmĂtĂł OMG CDA tank ( mondjuk igazĂĄbĂłl amikor kijött sem volt egy elterjedt tank) egy igazi szörnyeteg szerintem az egyik legjobb Ăz vissza adĂĄsĂș tank csak kĂĄr hogy mind össze 2ml lĂ© megy bele (ez tĂ©nyleg olyan mint egy szĂĄl cigi mĂĄr mint mĂg kiĂŒrĂŒl)
Szia Szabi!
Ărömmel lĂĄtom, hogy elfoglalhatta a helyĂ©t a Zeta! CsodaszĂ©p Ăgy egyĂŒtt! HasznĂĄld nagy megelĂ©gedĂ©ssel Ă©s sok-sok egĂ©szsĂ©ggel!
Szia Szabi! MutatĂłs kis szett!
Ă,de szĂ©p Ăgy 1ĂŒttâFĆleg a tank!!!
Mai "Trio"hoz mĂĄr csak egy poszt kellene!
Ăn mĂ©g csak most barĂĄtkozom vele.
Ăzes gĆzöket Mindenkinek!
Sziasztok. MondanĂĄtok Nekem pĂĄr szĂłt a TriĂł-rĂłl? Felkeltette az Ă©rdeklĆdĂ©semet.
Szia @Vaperina_Kinga!
Ez egy alsĂł Ă©s felsĆ levegĆzĂ©sƱ mtl rta kazĂĄn.
MĂ©retek: 53,3 mm x 22 mm
KapacitĂĄs: 2ml
Tekercs: Egy
Szipka: 510
Menet: 510
FelĂŒlrĆl tölthetĆ.
2 féle drip van hozzå
Ennyire szedhetĆ szĂ©t
Ilyen megtekerve
Ăn teljesen kinyitom a levegĆzĆ nyĂlĂĄsokat, Ăgy jĂł nekem 0,7 ohmos kĂ©sz tekerĂ©ssel 16 watt környĂ©kĂ©n. GyĂŒmi aromĂĄkat szĂvok.
A vattåzåsra kényes, ha ritka, akkor hajlamos megfolyni a léglyukaknål.
Ăn szeretem, a fĆ tankom a kizoku limit rta mellett. Szerintem jĂłl vissza adja az Ăzeket Ă©s szĂ©p gĆzöket is ad.
@Balazs_Samu_Nagy és @Paldeak_Attila ti jöttök
Sziasztok!
Tisztelt bĂrĂłsĂĄg, nagyrabecsĂŒlt eskĂŒdtek!
Az egĂ©sz Ășgy kezdĆdött, hogy @ispy posztjĂĄban emlĂtett egy boltot Ă©s ott talĂĄltam rĂĄ a kis tankocskĂĄraâŠ(többek közt)
âŠtehĂĄt @ispy a hibĂĄs!!!
https://www.lepetitvapoteur.com/en/rebuildables/9181-trio-rta-atomiser-zq-vapor.html
MegmagyarĂĄzom:
- Megtetszett
- Mtl
- Van hozzĂĄ egy csomĂł kiegĂ©szĂtĆâŠ
âŠde azokat mĂ©g nem vettem meg ESKĂSZĂM!
Kérném a felmentésemet!
Ărtatlannak vallom magam.
Ăgy azĂ©rt könnyebb, hogy kiĂrhattam magambĂłlâ!
EgyĂ©bbkĂ©nt mĂ©g csak egy napot hasznĂĄltam, de könnyƱ Ă©piteni, tölteni Ă©s a levegĆzĂ©sĂ©t ĂĄllĂtgatni bĂĄrmikor, bĂĄrhogy akĂĄr menet közben. Fontos volt, hogy ne nagyon lĂłgjon ki az ĆvtĂĄskĂĄbĂłl:
https://vape42.hu/termek/coil_master_pbag_black.html
Ădv Mindenkinek!
JĂł TriĂłzĂĄst!!!
A kĂ©sĆbbi vĂĄsĂĄrlĂĄsokhoz pedig remek indokot szolgĂĄltat a Vaperina nĂ©pessĂ©ge, ha sikerĂŒl mindig mĂĄsra fogni a âhibĂĄtâ, ezernyi holmira tehetsz szert, bĂŒntetlenĂŒl!
Egyet elvĂĄllalok Ă©n magam is!
KöszönönjĂŒk!
Most, hogy Ăgy leĂrtunk Ă©s belinkeltĂŒnk mindent, szerintem mĂĄr nem sokat kell vĂĄrni a harmadik Trio-ra.
âŠĂ©s simĂĄn rĂĄtok kenek mindent!
Mindig @Ispy a hibĂĄs,Ăgy a szememben ĂĄrtatlan ĂĄldozat vagy!
Bocsi @Ispy vicceltemâ
De nagyon jĂł a vĂ©dekezĂ©sâ
Ha ilyet veszek, Ă©n Szilvit Ă©s Samut fogom okolni Ă©rte. Kizoku a kiszemelt, de ez sem rossz, tetszik. Ăs amiket leĂrtatok, az alapjĂĄn lehet, hogy nekem is meg fog felelni. A levegĆs MTL tankokat kedvelem. BĂĄr engem az SS fogott meg.
No de az a 2ml⊠Az a Kizoku rĂ©szĂ©rĆl is kiĂĄbrĂĄndĂtĂł. EgyenlĆre nĂ©zelĆdĆ ĂĄllĂĄsban vagyok.
Köszönöm szépen a véleményezést.