Napi vape 2.0 🙂

15 kedvelés

Én is elƑvettem dvarw komát​:rofl:

13 kedvelés

TĂ­-rĂŒrirƱ-tĂŒrirƱ (MÁV szignĂĄl)!!!
Az “ÚttörƑ” - vasĂșt gƑzmozdonya befutott ƐrvĂ©nyes töltƑállomĂĄsra. A hĂĄrmas asztalnĂĄl tessĂ©k vigyĂĄzni!

18 kedvelés

@Zsolt_Molnar itt Ă­rtam rĂłla

2 kedvelés

HĂĄt, ne haragudj!
Mindíg vissza térek ehhez a képhez. Ezzel a driptrip-el frenetikusan néz ki ez a tank!!!:v::ok_hand::+1:
Egyedi vagy åtköltözött egy måsik cuccról?

1 kedvelés

Költözött :slightly_smiling_face:Hogy Ƒszinte legyek,mielƑtt belefogtam a vapelĂ©sbe kb egy hĂ©tig bĂșjtam a netet,sokmindennek utĂĄnaolvastam.A kĂ©t legjobb porlasztĂłs tank mtl-re szinte mindenhol a listĂĄkon egy innokin Ă©s az aspire nautilus 2s volt.A döntĂ©s nĂĄlam a drip tip miatt az aspire-re terelƑdött :sunglasses:EgyebbkĂ©nt rengeteg helyen lehet kapni eredetiben(le petite-nĂ©l is),2.5-3€ max

4 kedvelés

Köszön az infót!
Megy a listára

1 kedvelés

Nincs mit,most nĂ©ztem franciĂĄknak most nincs csak a rövidebb ami az elƑzƑ tankhoz volt,de rengeteg helyet kidobott a Google .

1 kedvelés

Mivel nĂĄlunk most 31 fok van, kell a hƱsĂ­tƑ!

12 kedvelés

Nemrég értem haza, de megkellet ållnom még a sarkon a telihold miatt

• Ne haragudj, van tĂŒzed?
  • Bocs, de nĂ©gy hĂłnapja volt utoljĂĄra!

A honi csillagĂĄszat fejlƑdĂ©se (KispĂĄl Ă©s a borz)

"NĂ©zem, ott a Hold,
NĂ©mi alkoholt
Fogok inni,hogy
Úgy legyen, mint rĂ©gen
:

16 kedvelés

És mĂĄr megint a Swag 2, ami nekem azĂłta se jött meg.

2 kedvelés

Én azt mondom: Bármilyen mod-od lehet, ha már van egy Swag-od. Amikor megrendelted mindent jó csináltál. :wink::+1::100:

Harminc Ă©vig ĂŒgyeltem rĂĄ, hogy mindig! legyen egy doboz cigi a zsebembe, bĂĄrhovĂĄ megyek. A Swag sĂșlya Ă©s mĂ©rete pont megfelelƑ, hogy ez a komfort Ă©rzĂ©s mindenhovĂĄ elkĂ­sĂ©rjen a tovĂĄbbiakban is.

Ui.: VĂ©letlen trafĂĄltam bele, Ășgy hogy tovĂĄbbra is ĂĄllĂ­tom, hogy @Ispy a hibĂĄs. EzĂșton is szeretnĂ©m töretlen hĂĄlĂĄmat ismĂ©telten kifejezni: Köszönöm!!!

12 kedvelés

HĂĄt igen @Ispy sokmindenĂ©rt hibĂĄs ezzel tartĂłzkodĂł-rĂĄbeszĂ©lƑ magatartĂĄsĂĄval :joy:
EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n is ilyen mĂĄszkĂĄlĂłsnak szĂĄnom. A Voopoo dĂŒlöngĂ©l a zsebemben, de ennek lesz rendesen talapzata :slight_smile:
Egyébként mår Magyarorszågon van valahol, szóval 1-2 nap. Miutån megjårta a fél vilåg DPD elosztójåt.

9 kedvelés

Tisztelt bĂ­rĂłsĂĄg: Ă©n ĂĄrtatlan vagyok! :grin:

8 kedvelés

Én meg kamion :joy:

6 kedvelés

@Deepfreeze :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 kedvelés

Jó reggelit minden vevƑmnek, vagytok egy páran. :rofl:

11 kedvelés