TĂ-rĂŒrirƱ-tĂŒrirƱ (MĂV szignĂĄl)!!!
Az âĂttörĆâ - vasĂșt gĆzmozdonya befutott ĆrvĂ©nyes töltĆĂĄllomĂĄsra. A hĂĄrmas asztalnĂĄl tessĂ©k vigyĂĄzni!
@Zsolt_Molnar itt Ărtam rĂłla
HĂĄt, ne haragudj!
MindĂg vissza tĂ©rek ehhez a kĂ©phez. Ezzel a driptrip-el frenetikusan nĂ©z ki ez a tank!!!
Egyedi vagy åtköltözött egy måsik cuccról?
Költözött Hogy Ćszinte legyek,mielĆtt belefogtam a vapelĂ©sbe kb egy hĂ©tig bĂșjtam a netet,sokmindennek utĂĄnaolvastam.A kĂ©t legjobb porlasztĂłs tank mtl-re szinte mindenhol a listĂĄkon egy innokin Ă©s az aspire nautilus 2s volt.A döntĂ©s nĂĄlam a drip tip miatt az aspire-re terelĆdött EgyebbkĂ©nt rengeteg helyen lehet kapni eredetiben(le petite-nĂ©l is),2.5-3⏠max
Köszön az infót!
Megy a listĂĄraâŠ
Nincs mit,most nĂ©ztem franciĂĄknak most nincs csak a rövidebb ami az elĆzĆ tankhoz volt,de rengeteg helyet kidobott a Google .
NemrĂ©g Ă©rtem haza, de megkellet ĂĄllnom mĂ©g a sarkon a telihold miattâŠ
- Ne haragudj, van tĂŒzed?
- Bocs, de négy hónapja volt utoljåra!
A honi csillagĂĄszat fejlĆdĂ©se (KispĂĄl Ă©s a borz)
"NĂ©zem, ott a Hold,
NĂ©mi alkoholt
Fogok inni,hogy
Ăgy legyen, mint rĂ©genâŠ:
Ăs mĂĄr megint a Swag 2, ami nekem azĂłta se jött meg.
Ăn azt mondom: BĂĄrmilyen mod-od lehet, ha mĂĄr van egy Swag-od. Amikor megrendelted mindent jĂł csinĂĄltĂĄl.
Harminc Ă©vig ĂŒgyeltem rĂĄ, hogy mindig! legyen egy doboz cigi a zsebembe, bĂĄrhovĂĄ megyek. A Swag sĂșlya Ă©s mĂ©rete pont megfelelĆ, hogy ez a komfort Ă©rzĂ©s mindenhovĂĄ elkĂsĂ©rjen a tovĂĄbbiakban is.
Ui.: VĂ©letlen trafĂĄltam bele, Ășgy hogy tovĂĄbbra is ĂĄllĂtom, hogy @Ispy a hibĂĄs. EzĂșton is szeretnĂ©m töretlen hĂĄlĂĄmat ismĂ©telten kifejezni: Köszönöm!!!
HĂĄt igen @Ispy sokmindenĂ©rt hibĂĄs ezzel tartĂłzkodĂł-rĂĄbeszĂ©lĆ magatartĂĄsĂĄval
EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n is ilyen mĂĄszkĂĄlĂłsnak szĂĄnom. A Voopoo dĂŒlöngĂ©l a zsebemben, de ennek lesz rendesen talapzata
Egyébként mår Magyarorszågon van valahol, szóval 1-2 nap. Miutån megjårta a fél vilåg DPD elosztójåt.
Tisztelt bĂrĂłsĂĄg: Ă©n ĂĄrtatlan vagyok!
Ăn meg kamion